“Gevangen in een gouden kooi”!Zeldzame Ziekte? Overheid DOE IETS!

Fotograferen en Kunst maken is voor mij een serieuze noodzaak. Een manier om mijn levenservaringen te verwerken. Rauwe werkelijkheid vastleggen blijkt een must!  

FullSizeRenderDat is toch niet te geloven, dat is echt erg!

De religie van de cijfertjes

De adviesraad en de Koning zijn het aangewezen orgaan om de machtsstrijd met het de gedragscodes aan te gaan, zo denken zij, omdat deze diep in de organisatie zijn verankerd en bovendien alles feitelijk hebben vastgelegd. De adviesraad zet mij als  Straatfotograaf in als spiegelreflex goeroe en maakt guerillacampagnes om bestuur en bedrijfsleven op andere bestuursbesluiten te brengen. Helaas betaald Koning alle gemaakte kosten nog uit eigen middelen omdat alle feiten nog niet door een rechter zijn gezien en nog niet meetellen in het online en ICT machtsspel. 

‘Participerende zelfstandige professionals raken steeds vaker en verder in de verdrukking’, aldus Koning. ‘Er komen steeds meer regels die steeds meer aandacht eisen van kleine zelfstandigen.  Tijd is geld…die ondernemers nergens kunnen declareren. Medische behandelingen kunnen wel per 5 minuten gedeclareerd worden maar Tijd die je moet investeren in de papier winkel en tijd en uitloop in o.a ziekenhuizen worden door niemand vergoed! Maar wat als je ook een kind hebt aangeboren hartafwijking met alle gevolgen van dien…Het Angelsaksische model, waarin de overheid uitsluitend aanstuurt op basis van cijfers en modellen, is zo langzamerhand een religie geworden’ en dat moet echt anders.

Volgens Koning, de adviesraad en haar therapeuten lijden steeds meer managers aan machtsverslaving. ‘Ze creëren hun eigen werkelijkheid en zijn doof voor echte kritiek. Geven nergens terugkoppeling aan….en email lezen ze al helemaal niet meer. Het gaat hen niet om het belang van zelfstandigen en hun lot, maar het gaat hen puur om het uitoefenen van macht of verschuilen achter het systeem. Geen wonder dat er steeds meer kleine ondernemers leiden door deze vorm van regeldruk en bureaucratie. En de kosten in de gezondheidszorg zo alleen nog maar meer stijgen. Depressiegala….enz enz.  Het zogenoemde ‘Participerend Ondernemen’ waarover het laatste tijd zoveel is gesproken, beschouwt Koning als moderne slavernij.

Schermafbeelding 2017-09-28 om 15.02.32 kopie

Schermafbeelding 2017-10-09 om 12.44.04.png

Mijn Medische Maskers —–Voor en Na de diagnose Zie door chemische fijnstoffen


Wat ik hoop dat het CDA kan bereiken?

Zij zullen als lokale CDA-fractie alle lokale voorbeelden moeten oppakken en kijken of ze dit kunnen veranderen. Het zal helaas niet altijd lukken om elke regel natuurlijk te schrappen of aan te passen, maar moeten wel gaan bekijken hoe ver ze kunnen komen. Alle voorbeelden van bureaucratie als zelfstandige kaart ik aan bij de leden van het CDA. Dus laat ik vooral weten waar wij tegen aan lopen.

Dit kan ik met ze delen via www.cda.nl/datistochniettegeloven

Als Verander Manager zet ik me al jaren in voor mensen met een chronische en/of zeldzame ziekte en mensen die in sociale armoede leven. Als je echt goed bent hoe je jezelf niet te verkopen dan wordt je gevraagd. Zie de mens en kijk wat deze op eigen kracht heeft bereikt!! Een zeldzame aandoening overkomt je…….!

Verder omringt deze Verander Manager zich met kritische geesten in plaats van met jaknikkers, en richt mij beleid op de lange termijn en benadruk ik de waarde van het voorbeeldgedrag van mensen die willen delen.

Ik als Verander Manager kan in de toekomst kijken en ben ervoor om te voorkomen dat bestuurders uit de bocht vliegen als de overheid weer een nieuwe wet of richtlijn wil uitgeven. Deze professionals moeten juist in staat zijn om de missie van een andere economie gestalte te geven..toch? en niet anders!

Organisaties moeten doen warvoor ze zijn opgericht en laten we de regeltjes van toezichthouders, overheid en welke instanties vergeten. Een Verander Manager dient mensen ervan te overtuigen van onzin, opdat zij optimaal kunnen presteren. Zoals het AFM….die de regeltjes van boven één-op-één neerlegt bij zijn medewerkers o.a # Rabobank. Als managers en leden op die wijze te werk gaan, dan is het skippen van dit type management de meest effectieve bezuiniging als het aan mij ligt.

Toen ik deze foto op Instagram zag herkende ik mezelf erin toen ik nog niet wist waarvan ik ziek werd zette ik het meteen om in een eigen Personalised Art Applicatie.

Schermafbeelding 2017-10-08 om 13.30.13

Een eerlijke economie begint bij de inhoud van dit gouden koffertje INSPIRED BY GUCCI..1967. HETWERKT.ONLINE & DECENT & INDECENT PROPOSAL

   Ziek geworden van FIJNSTOFFEN

IMG_5680

Mijn zorgelijk leven van de afgelopen 10- 17 jaar….omgezet in een verbeelding…!

Waarom iedereen eenzijdig kijkt! You tube .Chained to the rhythem .Chained to the rhythem van Katty Perry.

Kortom, het lot van deze Verander Manager is dat ik nog  steeds gevangen zit in een gouden kooi omdat verzekeraars, rabobank, overheid en gemeente #nuggers met een chronisiche ziekte #Sarcoidose tussen het wal en het schip laten vallen en ze daardoor bewust buitenspel zetten. Vandaar mijn passie voor Straatfotografie en gedrevenheid door Zelfreflexiemaketing Zie de mens… “ Door kunst in Beweging.

Mijn vader zei altijd….Geef nooit op..maar soms zie ik het even niet meer zitten.

Schermafbeelding 2017-10-09 om 16.49.34                              Doe iets! Het is maar hoe je kijkt! ZIE DE MENS

DSC01733

Dit kunst werk zag ik in Middelburg wilde deze dan ook graag met jullie delen.

With Love

Silvia en de adviesraad