Help je mij… om een Fairtrade Maatschappelijk Idee echt tot leven te brengen? Het nieuwe werken 2.0!

Brief: 26 januari 2017

Verzoek om aandacht voor stille en persoonlijke armoede bij Zelfstandige ondernemers!

Proudmom snakt naar investeerders! Ik weet dat ik een onbekende parel ben maar mijn hart bloed als ik mijn passie niet mag uitoefenen.


Hallo Nederland

Steeds vaker lees ik een  artikel in de krant ….waarin beschreven wordt dat Nederlanders niet uit de armoede komen, terwijl het wel goed gaat met de economie. Dit laatste is waarschijnlijk een eenzijdig beeld.

Zoals jullie al vaker in mijn blogs hebben kunnen lezen moeten we met z’n allen participeren… en is er voor veel mensen geen uitzicht of hoop voor de toekomst. De deuren om ergens binnen te komen zijn al gesloten voor Jan Modaal en ook voor mij….dus moet ik Out of the Box dingen bedenken en creatief zijn. Gelukkig doe ik dit mijn leven lang al… maar nu samen met een stel innoverende mensen hoop ik.

img_8695

Aan mijn project: Door Kunst in Beweging heb ik een fairtrade maatschappelijk idee gekoppeld en wordt ook nu weer gedwongen om dit op een Out of The Box wijze tot leven te brengen.

Wat is dan het Fairtrade Maatschappelijke Idee?

Het is een online platvorm voor innoverende en participerende mensen die gekoppeld wordt aan het bedrijfsleven. Met een druk op de knop maak je op een eenvoudige maar snelle manier verbinding. Wij weten hoe we met een maatschappelijke impact door de juiste verbinding te maken, mensen kunnen motiveren. Om het Online Platvorm verder uit te kunnen rollen heb ik geld nodig en doe dan ook vanuit mijn hart een dringend verzoek/oproep om een

  • Donatie of respijt zorg vanuit de gemeente
  • Sponsoring van verzekeraars
  • Vrienden van jullie
  • Vrienden van vrienden van jullie
  • Kennissen van jullie
  • Kennissen van kennissen van jullie
  • Subsidie van uit het RVO voor duurzame maatschappelijke ontwikkeling
  • Mijn Bank
  • En iedereen die ik vergeten ben

Ondernemen met een Arbeidsbeperking is lastiger is dan je denkt. Ik loop elke dag vast en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik weet als geen ander welke factoren er spelen bij uitval, ziekte en zelfredzaamheid en stress.

Ik heb Jet Bussemaker, de Koning en de Leden der Staten Generaal al een dringende brief gestuurd maar tot op heden nog geen reactie, alleen mail verkeer met de persvoorlichter.  Ik heb ook telefonisch contact gelegd met de Gemeente Edam Volendam en de Rabobank maar die hebben nog geen tijd vrijgemaakt…! Ik wil heel graag verder maar heb door de overheid/verzekeraars medische stempels in mijn paspoort gekregen en kan helemaal niks…..en alleen zij zijn degene die deze stempels weer kunnen verwijderen.

Waarom is dit online platvorm zo hard nodig?

Samen ben ik met een gerenomeerd Reclame bureau aan de slag gegaan en hebben samen de conceptontwikkeling en identiteit voor het online platvorm op papier vastgelegd.

Participeren betekent snel kunnen schakelen en meedenken en geloven dat we alleen samen iets kunnen veranderen. Het bedrag wat ik persoonlijk op dit moment nog nodig heb om verder te kunnen is 25.000 euro om het platvorm online te kunnen lanceren.

Bij HetWERKT.ONLINE komt de mens centraal te staan. (Of deze naam echt doorgezet gaat worden hangt nog even af van eventuele partners). Maar hij is al wel vastgelegd. Een goede professional doet alles voor zijn werk, opdrachtgever en hoeft geen lang verhaal te houden. Met een druk op de knop is al verbinding. Alleen profileren en werken is een gemiste kans en als geen ander dat samenwerken veel meer mogelijkheden en kansen biedt. Een site die echt werkt, waar alles compact in huis is en simpel is….en dat het voor iedereen meer rol van betekenis is en dus ook beter bij iedereen blijft hangen.

Alles onder een dak

We hebben alle terreinen van ondernemen verkent en is er behoefte aan meer creatieve, en persoonlijke aanpak. Bijna alle beroepsgroepen zijn voor dit online platvorm geschikt en relevant. We kijken naar de mens en zetten hem of haar centraal, met of zonder een specialistische opleiding. Inzet, houding, gedrag en persoonlijkheid en prijs/kwaliteit bepalen de hulpvraag door de aangeboden specificaties. De een is meer een team worker de ander meer een individueel specialist. Er is plek voor iedereen bij HETWERKT.ONLINE. Mensen met goede normen en waarden willen we Online presenteren om ze zichzelf zo zelfstandig mogelijk kunnen opwerken.

Wij doen research en bedenken opties om meer kansen te ontwikkelen om ze een succesvollere ondernemer te laten worden. We bieden opties om persoonlijk succes vast te leggen. Hierin ligt de kracht van dit online platvorm. Ons team met ervaringsdeskundigen, creatieve denkers en innoverende Icter’s zijn de match om samen met jou onverwachte OUT OF THE BOX mogelijkheden te bedenken. Juist daar waar zij zien waar je kracht ligt en dat je opdrachtgever dichterbij is dan je denkt. We helpen je bij het maken van de juiste keuzes omdat onze antennes je bewaken.

Een platvorm die je overeind en verder helpt.

HET WERKT.ONLINE kan voor iedereen de start zijn waaraan je online je werkzaamheden ophangt. Van tuinman tot piloot, van reclamebureau tot advocatenkantoor. Dit is het begin om lid te worden van een strategisch bedrijf met de invulling van een aantal Art Directors. Tuurlijk zijn er kansen en valkuilen maar die heb je overal. Maar we zijn goed geworden in het bedenken van oplossingen en het wegstrepen van afvallers. Want een topper zoals jij, met een goede naam, duidelijke identiteit met gezond verstand blijft langer overeind door eerlijke klanten of opdrachtgevers. Dan heeft de Nederlandse Overheid in de toekomst langduriger profijt van je en hoef je niet langer druk te maken over je zorgkosten en stressfactoren.

Nieuwe Kansen laat je toch niet lopen….!

Er zijn legio kansen om iets niet te doen…..Maar wij denken dat dit het nu de tijd is voor het Nieuwe Werken 2.0. om zo een huidige situatie te veranderen of te vernieuwen. Een nieuwe start voor een ander maar vrij leven. Je identiteit en kwaliteit kun je op een andere manier laten ontwikkelen!  Het team van Het Werkt.Online heeft ervaringen omdat we altijd al gewend zijn om OUT OF THE BOX te denken.

Duurzaam en maatschappelijk Ondernemen doe je samen. Dus Lieve Mensen in Nederland…Laat me alsjeblieft niet in de kou staan!  Tips make me en you move. Mijn eigen vak kan ik nooit meer uitoefenen door stoflongen maar wil graag verder met mijn leven en talenten op een maatschappelijk verantwoordde manier.

I AM UNIQUE

With Love van een Eigen – wijze Silvia… Please verzin iets…. Proudmom van Hartekind Emma
Ik voel me in mijn eigen land al jaren een vluchteling. De vrijheid van handelen zul je moeten bevechten!!

 

Reactie uit Den Haag Van de Tweede kamer DenHaag 08-02-2017

Vanmorgen las ik het NoordHollands Dagblad met weer een artikel over “De Gelukkige ZZper”, en toen ik mijn brievenbus opende ontving ik een brief van de Tweede kamer der Staten Generaal. Het enige minpuntje aan dit schrijven is dat dit weer een systeembrief is die vervaardigd is in een automatisch systeem en daarom niet ondertekend is.

FullSizeRender 9.jpgIMG_9454.JPGis
Ik hoop toch echt dat Jet, Lodewijk, Mark, Jetta, Martin, Edith, Gemeente en verzekeraar dit persoonlijk raakt en spoedig een datum kunnen vrijmaken om even koffie/thee te komen drinken in Kwadijk. Dan debatteren we gewoon even bij mij thuis….aan de keukentafel.

Als ik meer nieuws heb dan meld ik me weer….! Fijn weekend en ik ga genieten in de buitenlucht.

With Love Silvia