Most Popular Post Ideas – EVERYTHING YOU NEED IS LUCK!

EVERYTHING YOU NEED TO KNOW ABOUT LUCK & SHE IS ONLINE LIFESTYLE GUIDE!

WELKOM op de website van “De SpiegelReflex Kunstenaar uit Nederland”

                                       ALLES DRAAIT OM PRIKKELS BELEVING!

Hollandse Kracht” met prachtige reisverhalen door middel feitenonderzoek kunst & straatfotografie.”

Silvia is een meester in het vastleggen straatbeelden met zo een eigen karakter. In dit blog schrijft Silvia over haar leven, haar vrijwilligerswerk, agentschap vermogensbeheer haar beperking en inspiratiebronnen. De patiënt aan her roer, dat is ook wetenschap!

Goede leiders hebben geleerd van hun ervaringen. Slechte leiders hebben deze ervaringen nog niet gehad” Silvia Koning

Het is van levensbelang om verborgen realiteit te laten zien! “

                                           “Geboeid door hart & longen.”

     

De #proudmom in de Hoofdrol

De verhouding overheid #ziedemens gaat revolutionair veranderen. Moderne technologie maakt dat de burger “meester” blijft van zijn eigen gezondheid.

Werken – “Ik blijf het doen tot mijn dood. Mensen zijn zo fris, uitdagend, nieuw, elastisch, stimulerend, inspirerend, oud, jong en bijna afgedankt.

Ik geniet elke dag mensen.

Ik heb altijd in de handel en mode gezeten, tot ik 15 jaar geleden een long- hartziekte en ik 20 jaar geleden moeder werd van een hartekind met Turnersyndroom en ik zorg niet meer met welzijn kon combineren. Ik werd door de overheid als oud, afgekeurd en afgedankt beschouwd .

Ik begon met straatfotograferen, bloggen, tekenen en schilderen, kunst maken met een boodschap om er mee te kunnen reizen.

Want het mooie is: als iets lijkt af te sterven, word er gewoon weer iets nieuws geboren.

Zo ben ik nu elke dag actief als straatfotograaf en spiegelreflexkunstenaar bij Op Eigen Kracht Werk aan je Toekomst trainingen.”

Ervaring is een bundeling van herinneringen die het antwoord zijn op een weer nieuwe uitdaging en deze kunnen slechts beantwoord worden overeenkomstig aan de achtergrond.

Hoe knapper je bent in het verklaren van deze ervaringen , hoe meer mensen reageren.

She is online Lifestyle Guide is gecreëerd en is eigendom van een Koning en een Lindeboom met het hoofdkantoor in Kwadijk. Straatfotograaf Silvia Koning – Lindeboom heeft een sterke persoonlijkheid en een overtuigende mening maar werd ziek en raakte geboeid door hart en longen in de bloei van haar leven. Nu, een paar jaar later laat ze organisaties met enige regelmatig anders naar precies hetzelfde kijken, laat ogen openen en laat ze dromen van andere mensen uitkomen! Als zij de persoon is die de kloof tussen zorg & welzijn kan dichten dan is haar taak vervuld. Hoe slechter een politiek debat over persoonlijke vrijheid hoe groter de behoefte is aan nuchtere feiten.

Voor een gezond werkend ❤️ en economie is meer onderzoek nodig want zoals het gezegde luidt: Apen zien er heel verstandig van af te gaan praten uit angst dat ze aan het werk worden gezet om hun eigen brood te verdienen!

Maak eens contact met vreemde eendjes, naar mijn idee is er meer dan een boek voor nodig. Helaas is met snelheid schrijven nog niet mijn sterkste punt .. dus lees ik op de achterkant van de #sinus De prikkel van de vereniging en dat we samen gaan zoeken naar een oplossing! Dat bied dus kansen om met mijn hart en longafwijking #nccm #sarcoidose van mijn hobby mijn beroep kan maken! #art #truusvangogh.com

Voor een gezonde economie moet je eerste de rotte appels eruit de boom zien te plukken!

Being a woman is a terribly difficult trade since it consists principally of dealings with men.” …thx Conrad Hilton

Deze website is opgericht om een einde te maken aan moderne slaverij en uitbuiting van chronisch zieken en nuggers! Een matige leider vertelt. Een goede leider verklaart. De betere leider demonstreert. De beste leider inspireert.

Silvia Koning is inspirator van een “GEZOND HART WERKEND NEDERLAND

Vaak krijg ik de vraag wat doe je nu precies?  Dan geef ik ze mijn visite kaartje mee met de tekst: Met de juiste focus is het altijd raak. Ik heb geen beroep meer, ik ben een NUGger met een mysterieuze hartziekte NCCM & een systeemziekte #Sarcoidose en leef als straatfotograaf & omdenkkunstenaar TruusvanGogh.com.

Ik ben altijd met mezelf en anderen op reis om te verbinden en daar geniet ik inmiddels met volle teugen van. Ik zet mij in voor mensen die mijn kracht kennen en werk alleen in opdracht op een natuurlijke, praktische, efficiënte, directe manier met mensen. Ik maak echte waarde achter een de mens, bedrijf/ organisatie graag zichtbaar.

13444280_1103398436367890_307721474_n

– Dingen die bij gezond verstand horen kosten geen energie – S.K Lindeboom

“Waarheid, schoonheid, gezondheid, rechtvaardigheid, smaak en stijl ontwikkelen vraagt aandacht & tijd” Een krachtige boodschap is in deze foto verborgen! Ik laat me door niets veranderen en blijft trouw aan mezelf. Je laat anderen zien dat je zelfverzekerd kunt zijn en dat niets je uit balans hoeft te brengen. Ik ben een sterk persoon die weet wat ze wil. Ik handel altijd vanuit een gezond gedachtegoed. Deel  indrukwekkende foto’s en citaten om iedereen te laten zien hoe zelfverzekerd je kunt worden.

Vanaf het begin is de filosofie van She is online Lifesyle Guide geweest om rauwe werkelijkheid en originele boodschappen op een onverwachte manier vast te leggen, te creëren en om te verbinden door persoonlijke aandacht met ambachtelijke technieken. Het belangrijkste kenmerk om te verbeteren is, originaliteit & authenticiteit. Bij elk nieuw werk zal door She is online Lifestyle Guide een eigen stempel en een grote verscheidenheid aan stijlen, kleuren, materialen, uitspraken aan een bestaand merk worden gekoppeld, waardoor unieke bedrijven en mensen aan elkaar verbonden worden.

Het is mijn doel om muren te kunnen breken, om mensen te kunnen verbinden, door ze te inspireren en te motiveren. Veel mensen struikelen en mompelen maar doen niets. Vaak verlamd door eenzijdigheid en angst…Feel the energy you want to attract. Happinez is inside you. Be a Ritual.. and open your eyes and heart!

“Door Kunst in beweging”, “ Doe iets! Het is maar hoe je kijkt!”, ”Hout van mij” kunstwerken hebben een belangrijke kernwaarde voor een eerlijke economie die mensen leert spiegelen om Op Eigen Kracht Empowerment te ontwikkelen of anders te leren of anders naar precies het zelfde te leren kijken.

Zou het niet prachtig zijn als u de betekenis achter een kunstwerk zélf kunt ontrafelen?

De Qracht500 Vision Art Silent Witness  – Made with love @Kwadijk

Be the Change you want to be!

Nadat het als Fashion & Lifestyle in 2011 is begonnen is She is online nu ook uitgebreid naar andere projecten, waarbij elke keer een uitgebreide fotoserie van wordt gemaakt! Ons doel is een eerlijke economie met de juiste prikkels & beleving. She is online Lifestyle Guide is meer dan een naam, het is een levensstijl voor een gezond, stijlvol, vrij en gelukkig leven.

Schermafbeelding 2018-01-26 om 17.36.08

J.K Rowling heeft gelijk…!

Dit is wat een #proudmom doet met het hart! Op pad voor de medemens!

Schermafbeelding 2017-10-09 om 16.49.34

ART STYLING & PHOTOGRAPHY  Silvia Koning.nl

With Love Theoloog Silvia Koning

alis TruusvanGogh