“De verassende gewoontes van een Dutch Original” Breng je idee ludiek tot leven!

                                  Originals are not comformisten

 SLUIT AAN BIJ HETWERKT.ONLINE

           Een plek waar iedereen welkom is ongeacht wie je bent! 

Je begint namelijk altijd klein. Het is maar hoe je kijkt!  Je kunt meer dan je denkt!IMG_0548.JPG

Dank je wel Els & Fred voor jullie goede vibes…We Go for it!

                                                         OPPEPPER VAN DE DAG

     “ALS MENSEN JE AFWIJZEN MOET JE ZE ER GEWOON BIJ BETREKKEN”

Mijn doelstelling voor vandaag 7 september 2017 is het vertellen van een verhaal, overtuigend en beeldend bij de Rabobank aan de Wielingenstraat 2 in Purmerend. Als je een speech of presentatie geeft tijdens een starters /event of speciale bijeenkomst, zet je natuurlijk op een rij wat je wilt vertellen. Zie je speech dus als een verhaal: maar hoe zorg je dat het spannend blijft? Dat is natuurlijk niet zo makkelijk als je zoveel te vertellen hebt of toch?

Vergroot je kansen!

Daar heb ik als Dutch Original Total Performance Driver iets op bedacht. Het werd een verhaal met structuur. Dat zorgt voor een persoonlijk, aansprekend begin, waardoor mensen er meer van willen weten. Ik hou ze boeiend door mijn punt te maken dat ze raakt in het middenstuk…..WHAT IS YOUR ASPIRATION IN LIFE? Een vraag die zorgt voor een uitsmijter die bijblijft.

FullSizeRender 5.jpg

Zie jij mij – ik zie jou

Het heeft er zeker toe geholpen dat ik een aantal mensen als personages in mijn verhaal heb ingevoerd. Zij geven kleur aan het schilderij als ze over zichzelf lezen of als ik over ze ga vertellen. Welke verandering maken ze door? Waneer zien ze het licht? Gaat mijn speech bijvoorbeeld over een pitch die slecht begon maar uiteindelijk succesvol bleek ? Dat ga ik natuurlijk niet meteen vertellen, maar ik begin bijvoorbeeld zo: ‘Hij zat ongeïnteresseerd in zijn bureaustoel en speelde met zijn telefoon. Hij leek nul interesse in mij te hebben en ik voelde hoe de woorden waar ik jaren mee had rond gelopen al snel verdwijnen uit zijn geheugen…”! Dat gaat hem dus niet worden Silvia Lindeboom hou vol je kan het….! Action hout je wel van de straat.

Er komt een X een omslag hield ik me zelf steeds maar voor! Doe iets! Als je valt voor alles kun je nooit ergens voor staan.

“Je weet nooit hoe sterk je bent, totdat sterk zijn je enige keuze is…! Inspire them

DSC01711

                                                       Don’t Tell me, Show me

Natuurlijk kan ik een Powerpoint presentatie maken en online iets insturen met een perfecte hockeystick formule om mijn businessplan visueel aantrekkelijk te maken, maar ook met woorden kun je beelden oproepen. Want, zo is mijn ervaring …als het op papier klopt is de werkelijk vaak totaal anders. Alles valt dan duurder uit…! Maar mijn plan is duurzaam en zo houdt de overheid veel geld over…worden de zorgkosten serieus teruggebracht, die dan weer in echte duurzame energie en producten kunnen worden geinvesteert….1 + 1 + 3.

Tentoonstelling

Vanaf vandaag ziet u en het personeel / leden voor zich wat ik vertel. Ik doe een beroep op hun en de fantasie. Ik gebruik concrete voorbeelden en situaties die mensen zich ook voor kunnen stellen. Ik geloof in de boodschap die ik probeer over te dragen: Ik vind het dus niet te overdreven om u, het personeel / leden en de nieuwe Ondernemers IkGAStarten actief aan te spreken en mee te laten denken.(“heb jij dit wel eens gedaan…” en? “Probeer het eens een dag, ik weet zeker dat…”) het werkt echt. De Post it blokjes liggen klaar om uw mening te geven….Uw mening is voor Nederland heel belangrijk..Zie het als een stembus! IK ga namelijk voor een Eerlijke economie – Sterke samenleving – Zorg voor elkaar – Tradities en waarden – Beter Nederland – Voor een land wat ik door wil geven.

Schermafbeelding 2017-09-08 om 18.01.08.png

Zie de mens…! Werken vanuit eigen kracht maakt de mens gelukkig

                       Bewijskracht: cijfers, bijzondere anekdotes, resultaten

De boodschap krijgt sinds vandaag meer urgentie met mijn overtuigingskracht die ik cumlaude kan onderbouwen waarom wat ik zeg klopt. Dat doe ik op basis van ervaringen, feiten, regels, wetten, cijfers een goede practices met resultaten. Wat ik ook heb gedaan is mijn autoriteit op ieders terrein versterken. Ik laat iedereen zien dat ik vooruit denk, voor de stroom uitloop en blabla aannames durf om te draaien/tegen te spreken: ‘Succes heeft veel meer te maken met toeval dan dat we denken…’Toeval bestaat namelijk niet...dat kun je in een aantal van mijn blogs ook terug lezen.

Rabobank-bank-met-ideeen

DSC09484

Miljoenen Zakenmensen zitten op Ibiza. New Rabobank: vestiging op Ibiza Samen een aandeel in elkaar

Dat vinden Dhr Henny Maes, Dr Neve en zijn ingehuurde adviseurs kennelijk ook: Leden van de Coöperatie en ik zijn dan ook blij dat ik vandaag op dit mooie kantoor mijn verhaal mocht komen vertellen…! Samen een aandeel in elkaar. Een eerlijke economie begint bij Werken op eigen kracht en werken aan een eigen succesvolle toekomst. 

DSC01340.JPG

Werk aan je toekomst Foto: Straatfotograaf Silvia Koning

We zijn allemaal maar mensen van de straat maar deze best Dutch Original Total Performace Driver houdt vol, ook nadat ze te lang letterlijk in de shit heeft gezeten en op papier nergens bij hoort!

 

DSC01342 2

Wij, mensen van de straat zijn er voor jou

Kleine Jongen 2.0 You

DSC01720

Rabobank Wielingenstraat kan wel wat kleur gebruiken.

Dus: Word vriend van HETWERKT.ONLINE / RABOBANK en ik zal met overtuiging komen spreken bij een event als o.a IkGaStarten.nl

DSC01715

DSC01713De boom op de foto is niet dood maar heeft wel al zijn mooie blaadjes onderweg verloren. Ik heb er een gietertje met water bijgezet…(leuk klein Flamingo gietertje) . Dus heren en dames van de Rabobank…

                               Before you jugde me, make sure you’re perfect

*JK Rowling...Onwijs bedankt voor je goede tips en adviezen en hoop dat deze bank geen Potter is! Deze quotes waren goed voor mij maar ik maakte het voor jouw!

With Love Straat Fotograaf  Silvia Koning

Schermafbeelding 2017-09-08 om 19.29.50.png

Dank je wel Google voor de beloning van de Vrijwilliger van het Jaar 2017

p.s “Ik ben niet meer gevoelig voor kritiek als ik zo terug kijk op de afgelopen 20 jaar moet ik het toch ergens goed hebben gedaan als #proudmom. Of te wel…Wees scherp, Eigen wijs, Tegendraads, Arrogant, Beslist, Pertinent, Twijfelloos, Rigide, Absoluut & Onwankelbaar. Mensen moet je niet coderen, je moet ze op eigen kracht laten ontwikkelen#basisinkomen. You don’t win a war with a fight – You will win with Love and Creativity#Mediacode

Oh voor ik het vergeet….. Jet Bussemaker...Ik weet nu waarom ik geen rood draag!Mijn inspiratie bronnen maakt ik bekend na 25 september 2017…Ze willen nu nog niet op TV.

2 gedachten over ““De verassende gewoontes van een Dutch Original” Breng je idee ludiek tot leven!

  1. Pingback: “Gevangen in een gouden kooi”! | She is online Lifestyle Guide

  2. Pingback: Verander Manager.. Werken aan je toekomst! – She is online Lifestyle Guide

Reacties zijn gesloten.