We gaan in Beweging komen!

In Nederland groeit het platform werken op eigen kracht van Silvia Koning & Marjon Schermer snel. De twee gedreven zelfstandige vrouwen willen dan ook graag nog beter gezien gaan worden.

Hoe vind je als inwoner in een grote stad of kleine plaats snel een betrouwbare zelfstandig ondernemer die niet onder druk van een baas of je meteen de hoofdprijs laat betalen? Silvia Koning zag zo’n 10 jaar geleden dit probleem teveel in haar eigen omgeving en is na jaren van onderzoek samen met Marjon Schermer HETWERKT.ONLINE gestart.

HETWERKT.ONLINE is een open samenwerkingsverband zonder winstoogmerk met als doel maatschappelijke verandering te versnellen door het samenbrengen en verbinden van mensen en hun werkzaamheden voor een eerlijke economie.

De website om makkelijk online een Zper te boeken bouwen we zelf op basis van bestaande tools. Binnen een halfjaar willen we 500 klanten binnenhalen zo dat we Media Code /onze programmeur kunnen betalen die professionele software maakt zodat het platform ook op de smartphone beschikbaar is.

1467358_10152424378838065_1914045087_n-1Ons Gedachtegoed is DOE IETS! HET IS MAAR HOE JE KIJKT! verandert de denkwereld. Blijven hangen in eensegment vervult niet meer. We gaan in beweging komen. Veel mensen willen geen hypereconomie meer en zien het nut er niet van in. Waarom zouden we nog langer zo willen werken? Zoals onze ouders, in dienst van wat en voor wie?HETWERKT.ONLINE is een beweging van onderaf die niet gestuurd wordt door geld maar door enthousiasme en inspiratie.

Schermafbeelding 2017-07-14 om 20.17.11
DSC01479.jpg

 

DSC01385.JPGDSC01392.jpg

 

DSC01486.jpg

Vertrouwen opbouwen

De grootste uitdaging nu is dat banken, verzekeraars en gemeente ons vertrouwen geven, zegt Marjon. Daarom hebben we een paar tussenstappen ingebouwd.

Zeker is het spannend om te zien of het concept ook aanslaat. “Daarom hebben we heel zorgvuldig een ervaren webbouwer gezocht die de markt goed kent.

Onderzoek

Een belangrijk leerpunt uit Nederland was bijvoorbeeld dat je juist niet moet adverteren met standaard reclame materiaal,  vertelt Silvia “Mensen waarderen dat we kleinschalig en erg persoonlijk werken. Met zo’n professionele folder bereiken we onze doelgroep niet. Nu onderzoeken we met de ervaring van onze “Doe iets” campagne wat in Nederland het beste werkt.

Het wordt een hele klus, geeft Marjon toe.  Dus we moeten nog scherper onze USP’s formuleren.”

Tegelijk is dat ook een kans, denkt ze. “Mensen kennen het concept zoals booking.com , en zullen waarschijnlijk daardoor eerder bereid zijn om mee te doen.”

With Love

Silvia & Marjon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com