Huis van Middenmeer – De liefde voor mooie mensen

Schermafbeelding 2017-10-07 om 16.37.38…brengt een echte schoonheid tot leven. Creativiteit veroudert niet!

Schermafbeelding 2017-10-06 om 20.14.08

Dit weekend ben ik samen met dierbare nicht Petra en zus Monique op bezoek bij het Huis van Middenmeer. Een concept winkel waar mijn hart altijd sneller van gaat kloppen. De klassiekers zoals deze klok van Maroeska Metz blijven voor mij goud waard en ook de kunstwerkjes van Christian Lacroix laten mij niet koud….en dienen vooral voor mij als een inspiratie gadget voor onze B&B gasten. Janine en haar team houden de ambacht gelukkig goed in stand en prikkelen ieders koopknop. De inrichting van de winkels en het assortiment zijn helemaal afgestemd op een een Happylife lifestyle. Grenzen verleggen, fotografie, verbinden en blijven ontwikkelen is iets wat we dan ook samen gemeen hebben.

DSC02198

Vier de schoonheid van bloemen en geniet van de kracht en kleur samenstelling

Bloemen, kleuren en prints spelen dan ook een grote rol in het leven van deze ondernemersfamilie… want als er weer een huis is ingericht dan is het pas af als er bloemen in komen te staan. Het versterkt de kracht van de goede prikkels & beleving.

DSC02210.jpg

“Waar anderen twijfelen zet Janine door om toch vol te houden”. Ik hou van mensen met een creatieve geest, doorzettingsvermogen en oog hebben voor details. Zo ben ik zelf tenslotte ook. Elkaar versterken is een aandeel in elkaar. Vertrouwen op de kracht van de gedrevenheid.

DSC02245.jpg

 DE KEUKEN VAN MIDDENMEER

 

DSC02251

Eenmaal in de keuken terecht gekomen raak ik in gesprek met Boudewijn Hosmus en zijn charmante partner. Zij ontwerpen en maken eikenhouten keukens op maat. Een keuken al la carte zoals ze zelf noemen. We besluiten dan ook gezellig een drankje te drinken een broodje te blijven eten.

DSC02263

KOZEE IS MIJN THUIS…las ik laatst al in haar glossy#3 2017…mooi verwoord.

download

Schermafbeelding 2017-10-06 om 19.59.22

Deze foto is aangeleverd via Rodi media

En weet je wat er zo leuk is….chefkok Phil Feikes ( de bonus zoon van Janine) kookt vandaag en heeft samen met partner Marjolein restaurant KOZEE overgenomen…daar waar manlief Wim KOning mede grondlegger van is geweest. Ik weet dat Toeval niet bestaat en eerlijk gezegd ben ik ontzettend blij dat ze naam KOZEE hebben meegenomen. Ik hoor en lees veel goede reviews over ze toen Phil en Janine ons vertelde dat Wim zijn naam nog regelmatig genoemd wordt…komt er een trots in mij naar boven.  Gastheerschap blijkt dus een gave….!  Binnenkort ga ik met Janine lunchen bij Kozee en wil dit jonge stel gaan verassen met een origineel & uniek cadeau. Gelukkig is Purmerend er weer een mooi restaurant rijker mee geworden en vind het geweldig om te horen hoe ze toch de sprong in het diepe hebben durven wagen.

Ik “hout” van het Huis van Middenmeer…en van Symmetrie.

DSC02235.jpg

DSC02238.jpgDSC02237.jpg

Na de lunch praten we nog wat blij om vervolgens met veel inspiratie en mooie items onze reis naar huis weer te vervolgen.

Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren…de winter is in aantocht en zeer de moeite waard om kerstinkopen te doen. Je komt er altijd rijker van vandaan…. Geluk zit hem in de persoonlijke aandacht en ambacht…!

11 & 12 november Open Dagen Kerst

With Love Silva.

Straatfotograaf die werkt vanuit passie  – Life is like a camera – Focus on whats important  – Capture the good times – Develop from the negative – And if things don’t work out – Take another shot & I do……