Mmm… Happinez Geheimen

Een leuker leven begint bij anders naar jezelf leren kijken! Durf te vertrouwen op je intuïtie en zet levenservaringen om in een kunst van prikkels en beleving. Voor mij als straatfotograaf met een creatieve geest is dit misschien wel één van de meest spannende uitdagingen van ontdekken en het verwerken van mijn levenservaringen. 

 

IMG_5049FullSizeRender 2

Zondag 17 september ben ik samen met 3 dierbare vrouwen en mijn camera naar Fort Voordorp vertrokken. Daar vond de vierde editie van het Happinez Festival 2017 plaats. Bijzonder om  te zien hoe steeds meer mensen op zoek zijn naar zichzelf en een vrijer/rijker leven.

 

Screen-Shot-2017-04-20-at-11.24.15-580x710-1Wat is Happinez eigenlijk…? Happinez is een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit.

Wat is het Happinez Festival eigenlijk?  Happinez Festival is het samen komen van mensen en waar je de wereld van Happinez persoonlijk kunt ervaren. Ik kan je zeggen: Het was magisch!

FullSizeRender 19

Gewoon Inzicht in levenslessen voor mensen die bevestiging zoeken van dingen die ze eigenlijk allang al weten maar door de hectiek van de dag dit steeds vaker lijken te  vergeten dan eerder toe te passen. Vaak als hen iets ernstig gebeurt komt pas het keerpunt.

Wat je jezelf eigenlijk af kunt vragen zijn 6 dingen?

  1. Wat is mijn aspiratie in dit leven? Wat wil ik?
  2. Welke dingen doe ik al en welke nog niet.
  3. Welle stappen moet ik daarvoor ondernemen?
  4. Welke mensen helpen mij vooruit en welke niet?
  5. Durf ik zomaar op mensen af te stappen en een praatje met ze te maken?
  6. Of hoe overleef ik stress, zorgen en moeten?

Het maakt niet uit wat je doet, maar doe iets en blijf gefocust op je doel van de Aspiratie! Denk bij elke stap out of the box. Maak je leven meer compleet. Zet punten in plaats van komma’s en maak een tijdlijn op een tafel zodat je er elke dag weer aan je focus herinnert wordt! Uit het oog betekent al snel uit het hart!

 

Inez van Oord schrijft in haar boek: Als je leven een cirkel is waar sta je dan? dat eenzijdigheid je grootste vijand is en dat sterke kritische mensen je liever zien gaan dan komen…maar eerlijk gezegd zijn dit wel de mensen die je of je bedrijf doen groeien. Het leuke van mijn werk als straatfotograaf is dat ik altijd weer mooie bijzondere mensen ontmoet en door mijn blogs mensen spiegel.

IMG_5038

Zo ontmoette ik tijdens dit event Susanne de Raaij. Een leuke gedreven dame van het zelfde bouwjaar (1967) met haar stoere vers verpakte tussendoortje concept BIOBITE Krachtkoek ! Haar boodschap met deze koek is duidelijk. Mensen die op hun eten kunnen kauwen, eten er minder van en verteren beter. Kauwen is essentieel, goed voor je hele gestel. Susanne is natuurvoedingsdeskundige en met de krachtkoek vol met hazelnoten, amandelen, zaden, dadels, bessen en abrikozen legt ze uit hoe je tussendoortjes makkelijker kunt laten staan.

 

IMG_5506

 

 

En liep ik Jelle Hermus van soChicken.nl tegen het lijf. Wat een aimabel man is dit. Hij heeft een zeer open gezicht en hou van zijn persoonlijke uitstraling. Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle online platform soChicken.nl, waar hij jaarlijks miljoenen mensen helpt broeden op een leuker leven.

We twee dingen gemeen:

  1. Kunnen ingewikkelde dingen heel snel simpel maken.
  2. Kennen de kortste routes naar een leuker leven.

IMG_5006

 

                                    Zie de mens kijk eens vanuit een andere kant!

Door mijn Focus ben ik de waarde van de mens gaan zien. De mens achter de mens zal ik maar zeggen. Veel mensen kijken tegen andere mensen op maar als je eenmaal met ze aan de praat bent komen bijzondere verhalen los en naar boven…en dat vind ik een prachtige ontwikkeling.
Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen reageren, handelen en soms samen willen werken. Als je kunt delen kun je vermenigvuldigen. Ik hou van mensen die anders zijn , anders denken en kijken wat er gebeurt.

FOCUS MAAKT WAARDE ZICHTBAAR & EN MENSEN VERBINDEN BLIJKT EEN GAVE!

IMG_5009

 

 

FullSizeRender 12

Vrijheid is rijkdom.

Wat hebben we dus weer van elkaar leren en genieten van goede vibes en pure foto’s! Liefde is het verlangen van geven ontvangen en willen delen. Rijkdom is de tijd hebben.

IMG_5082

With Love Silvia en Happinez friends.

Een gedachte over “Mmm… Happinez Geheimen

  1. Pingback: Van Handelaar naar Kunstenaar | She is online Lifestyle Guide

Reacties zijn gesloten.