Van Handelaar naar Kunstenaar

Wat gaat de tijd toch snel! Onder het genot van spotifymuziekje Time of our lives van Pitbull werk ik geinspireerd door aan mijn houten juweeltjes. Volgende week ga ik op uitnodiging van de Vrijwilligersacademie naar de Masterclass Kunst & Psychiatrie. Het gaat er niet om wat je wilt worden maar wie je wilt zijn! Een stresskonijn of een relax konijn! Ik kies voor het laatste!

Kunst stimuleert namelijk mensen om anders te gaan kijken en dus ook denken. Mijn liefde voor kunst maken komt voort vanuit mijn reizen naar het Magische Eiland IBIZA.

Het omzetten van de rauwe werkelijkheid leert mij nog meer los te laten en weer relaxed naar het leven te leren kijken! De kunst van uitkomen met een ander inkomen maakt je creatief en gelukkig. Rijkdom zit niet in je geld maar in je gezondheid! In mijn HART ben ik dus eigenlijk altijd al een levenskunstenaar geweest. Mijn handelsgeest staat niet stil maar staat wel op een ander en lager pitje. Mijn nieuwe bezigheden belichten nu mijn maatschappelijke betrokkenheid. Het startpunt van een club levenskunstenaars. Mijn droom om mensen met een Hartafwijking wie dit ook mogen zijn te laten stralen op eigen kracht.

DSC01392

Wat begon met een klein doosje houtjes deco schijfjes met een boodschap Doe iets! Het is maar hoe je kijkt resulteert nu in groter werk maar dan in opdracht of ruilactie.

DSC02505

” Hout van Mij” Ibiza Juweel Inspired by Karin

” Hout van mij” ondersteunt mensen met een “Zie de mens aandeel” zodat zij zich kunnen blijven richten op de inhoud en het doel. ” Hout van mij helpt mee aan de promotie van een goede naam, dienst en/of product.

Schermafbeelding 2017-11-24 om 18.31.24.png

De Regenbooggroep ” Hout van mij” Amuseplankje

Alles in het leven draait om de juiste prikkels en de juiste beleving.

Waarom “HOUT VAN MIJ”:

  1. ” Hout van mij” gaat over betekenis en zingeving
  2. ” Hout van mij” gaat over anders leren kijken of gezien worden
  3. ” Hout van mij” ziet jou anders dan dat jij jezelf ziet
  4. ” Hout van mij” verbind
  5. ” Hout van mij” is handmade and inspired by you
  6. ” Hout van mij” gaat over story – telling en crosselling
  7. ” Hout van mij” is trending topic en ijzersterk
DSC02641.jpg

“Hout van mij” Juweel inspired by Celeste Mogador

“Hout van mij” Celeste Mogador

DSC02640

” Hout van Mij” Juweel  inspired by “t PoortHuys Zeeland

“Hout van mij” Het Poorthuys Zeeland

DSC02655

“Hout van mij” juweel inspired by Happinez. Focus – Je kunt het!

“Hout van Mij” Mmm… Happinez Geheimen

DSC02656

De Zorgcirkel “Hout van mij” juweel Waarde & Tradities Volendam

“Hout van mij” De Zorgcirkel 

schermafbeelding-2017-05-18-om-15-19-39.png

IMG_6573.jpg

Suez Thee Amuse juweeltje “Hout van mij”

Truste the taste Suez Thee “Hout van mij” 

Schermafbeelding 2017-11-24 om 20.46.21.png

“Hout van Mij”juweeltje Japan Objects

She is online geluksloket is een club met mensen die voor inspirerende ontdekkingen zorgt en daardoor meer mooie mensen ook op je pad komen die werkelijk iets doen met hun handen. Ons motto is als je wilt delen, wil je ook vermenigvuldigen..waardoor alles in het leven mooier wordt. We geloven in Self Empowerment en hopen jij ook?

Laats eens iets van je horen…! We hebben je al een tijdje gemist.

With Love ” Hout van Mij club Doe iets Het is maar hoe je kijkt! Ik hoop de helft van mijn HOUT Omzet te kunnen doneren aan een Hartverwarmende Stichting die mijn kunst uitzet in hun netwerkomgeving.

With Silvia