2018 In…Zicht! “Geboeid door Hart & Longen”

Oh hemeltje lief wat gaat de tijd toch snel en gebeuren er allemaal bijzondere dingen….! Van de week ontving ik de HAPPINEZ…Het mindset magazine waar ik ontzettend gek op ben. Het heeft mij mede leren spiegelen om naar binnen te keren en mijn krachten weer te laten stralen. Vorig jaar kreeg ik al te horen van een B&B gast uit India die mij na een lang en boeiend gesprek vertelde dat ik “mijn  cadeautje” nu maar eens moest gaan uitpakken”….en dat ik lief en zacht voor mezelf moest zijn omdat Saturnus lief is voor mensen die moedig zijn…..!

Schermafbeelding 2017-11-13 om 16.17.04

Always trust your innervoice…..everbody has one…!

Gewoon genoeg op jezelf vertrouwen om dit dan ook te laten gebeuren…! En ja het gebeurde…..Er komen dan ook steeds minder onverwachte stresssituaties op mijn af en krijg ik steeds meer vaste grond onder mijn voeten. Er staat dan ook de pot met geld aan het einde van de REGENBOOG…. Bizar toch…..! Toeval bestaat niet!

 

IMG_6819

Gelukkig verhuist Uranus komende zomer van het dynamische teken Ram naar het kalme teken Stier. Daarmee komt gelukkig een einde aan de jaren waarin Uranus in Ram voor een collectieve negatieve spiraal  zorgde. Nu kan ik me meer richten op de mijn tweede natuur Creatief verder ontwikkelen en mijn Ying Yang gevoel blijven volgen. Uranus heeft me dus een flink aantal jaren in zijn machtige greep gehad. Best raar eigenlijk…Onzekerheid over mijn gezondheid en die van Emma,  het opgeven mijn werk gaf me een gevoel van machteloosheid en onvrede over welke koers ik nu moest gaan varen. Ik was stuurloos….! Maar inmiddels weet ik dat ik lichamelijk en geestelijk weer ruimte in mijn hart, hoofd en longen heb gekregen. Dit geeft me de rust en vrijheid om me te richten op een maatschappelijke toekomst door de houten juweeltjes met een boodschap. Niet meer gejaagd door het leven maar gewoon in de go with the flow van mijn dagelijkse leven. Gelukkig heb ik nog een aantal dromen en zijn er nog wat doelen te behalen…maar nu zonder druk of stress…!Gewoon omdat ik rechtvaardigheid bovenaan mijn lijst heb staan.

Wat een rijkdom! Mijn onderbewustzijn blijkt dus super gevoelig en is afgestemd op wat er in de buitenwereld gebeurt. Misschien ontvang ik nog meer inzichten waarmee ik anderen kan helpen op het levenspad. Veel mensen worstelen met #zielentreiteraars en raken verlamd door angst….! Het is een rare wereld…maar als je deze angst overwint en niet meer bang bent voor wat anderen van je vinden…..kun je de hele wereld aan!

Komende woensdag ga ik dan ook mee doen aan een training van 4 weken: WERK AAN JE TOEKOMST in HUIS van WIJK De Havelaar. Ik wil doen waar ik waarschijnlijk altijd al goed in was..maar ik kan alleen maar iets op het podium vertellen als het al verwerkt is. Mijn rauwe werkelijkheid zet ik om in Kunst met een boodschap “Hout van mij”.

Het She is online Hart gaat nog meer stralen…in 2018.

            GEBOEID door HART & LONGEN “Handmade “HOUT VAN MIJ”

                                                    With love from IBIZA

Schermafbeelding 2017-12-05 om 17.47.06.png

Hart & Longziekten gaan verder dan alleen het Hart & Longen, daar ben ik inmiddels ervaringsdeskundige in. Longziekten ontstaan van prikkels van buiten, In Nederland leiden ongeveer 10.000 mensen aan Sarcoidose. De ziekte ontstaat door prikkels zowel van buiten als van binnenuit via de bloedbaan. In alle gevallen leidt het to minder zuurstof waardoor dit weer zijn weerslag heeft op het hele lichaam.  Het Hart is de motor van het lichaam. Alles functioneert met zuurstof. Dus als je zuurstof tekort komt moet je hart harder werken en gaat je hartspier verdikken…die groter wordt..!

Fijnstoffen zoals Man Made Fibers en tabak zijn voor ieder mens sluipmoordenaars. Kinderen van 15 -16 jaar die jaren lang spijkerbroeken moeten zandstralen zijn ten dode opgeschreven….! Sta eens meer stil bij alles wat je inademt.

Doe iets! Het is maar hoe je kijkt!

Ik wens iedereen dan ook een gezond en hartverwarmend 2018 toe! ” Hout van mij”

With Love Silvia