De Ontknoping – De Bazaar van Cijfers & Letters

Het gruis van de samenleving begint te groeien en staat op”

The sky is the limit, dat toeval niet bestaat weet ik inmiddels wel. En hoewel #talent, #uithoudingsvermogen door de focus op je doel je het verst brengen, kan wat juiste raad nooit kwaad. De AFM is een namelijk onafhankelijke gedragstoezichthouder op de financiële markten. De AFM houdt toezicht op de markten van sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Ben ik even blij. En de Hoge Raad is hoogste rechter in civiele zaken, strafzaken en belastingzaken. Blijk ik deze twee nou net aangeschreven te hebben. Volgens mij ben ik ook de enige Nederlander die dit mag!

Doe iets wat er echt toe doet!

Ik voorspel dat de overheid binnenkort een aantal krachtige mensen selecteert die weten waar ze het over hebben. Met ervaringsdeskundige adviezen die er toe doen, waar je wat mee kunt, maar bovenal: die je zo ver mogelijk vooruit brengen op basis van de wet: Gelijke Behandeling en of Algemene Ontwikkeling door het oog van een lens.

It’s Time to Turn the Table Henry

Een aantal niet en wel bekende mensen hebben jaren geleden mijn hart gestolen. Waaronder J. Rowling, die met haar boekenreeks Harry Potter een grote groep fans achter zich wist te krijgen en met haar rake en immer #herkenbare tweets de rest van de wereld wist in te pakken. #Toverstokjes

Of collega John Maloof die nieuwsgierig werd na een doos met oude archieven te hebben gekocht op een veiling over Straatfotograaf Vivian Maier die jaren aanwijzingen achterliet op zoek naar een familie die haar adopteerde als mens en niet als kindermeisje… maar die later eenzaam en alleen stierf op een bankje in Amerika.

En de film On the basis op Sex van Ruth Ginsburg die ik kreeg als tips van familie & leden “en moest gaan kijken”. Ook hun leven was net zo als de mijne niet altijd zo rooskleurig, weten we. En juist die periode uit dat leven besef ik nu, terugblikkend op de verantwoordelijkheid, zorgen en het welzijn als democraat, vrouw en proudmom, ik dit proces zie als een geschenk uit de hemel.

God is a woman

‘Ik heb het idee dat we niet genoeg openlijk praten over de kracht van de mens maar meer debatteren, het doel tegen praten en daardoor nog meer waardeaandeel #eccohomo aan het verliezen zijn door macht, geestelijk martelen, misbruik en/of persoonlijke armoede door eenzijdigheid en algoritmes marktwerking en differentiatie op basis van Data.

Een recht is een recht op basis van Gelijkwaardigheid

Explore

Het heeft mij uiteindelijk erg geholpen om alles altijd te uiten, transparant te houden, het te delen en het vast te leggen in mijn eigen Onderzoeks Dossier #myownresearch ondersteunt door de Raad van Bestuur UMC – Lokatie AMC wat inmiddels klaar ligt om o.a naar de Hoge Raad opgestuurd gaat worden want zoals ik al vaker schrijf of zeg: Als je niets waard bent op papier kun je alles maken in de Praktijk – Corrigeer me als ik het verkeerd heb. Dineke de Groot?

Van de maan af gezien zijn we allemaal even groot-
Multatuli
Van de straat af gezien zijn we allemaal even kwetsbaar – Silvia Koning Lindeboom

Elke keer beoordelen, afschuiven en/of afwijzen op onwaarheden en uitsluiten vanaf een buitenkant en er werd gedacht of gezegd: ‘Succes – Je zult gegarandeerd tegen de muur aan blijven aanlopen.

Dat dit is onontkoombaar is klopt en is een feit! Rechters en Overheid weet wanneer ze hun monden stijf op elkaar moeten houden, anders hadden ze wel met de feiten op tafel gekomen.

Niemand maar ook Niemand wist juist te antwoorden op mijn vraag : Welk recht heb ik als chronische zieke Nugger?

Maar opgeven is nou juist de zwakste schakel. Het het gaat erom wat je er mee doet, volgens de wet!

Volharding

Nadat ik getrouwd ben met Koning in (1989) zijn deze momenten op beeld vastgelegd door fotografie en een video op de muziek van de serie Medisch Centrum West. Gemaakt destijd door mijn lieve buurman N. Dekker. Toeval… Nee Toeval bestaat niet.

Ik, de ondernemer, de zorgzame vrouw en moeder leefde vanaf 31 – december 2009 van een periodieke AOV uitkering. Ik betaalde jarenlang nog de premie in de hoop beter te worden. Ik begon met tekenen, schilderen en de frustraties van mij af te schrijven over haar nu immens beroemde Doek IMAGINE volgens Arbeidsdeskundige Harry van Reaal.

Ik potte mijn centjes op, omdat ik na mijn 60ste verjaardag 7 jaar lang door de Nederlandse Staat niet erkend ga worden volgens de huidige beleidsregels. Altijd hebben gemeenten beleidsregels klakkeloos overgenomen vanuit de Overheid nadat ik dit mijn hulpvraag: wat zijn naast mijn plichten mijn rechten…? Jarenlang verspreide ik deze correspondentie naar de accountantskantoren, de bond van Verzekeraars, de Verzekeringsgroep de vraag: Waarom moet ik belasting betalen over een ( periodieke premievrije uitkering) die niet in de IB wet van de belastingdienst voorkomt. Overheid en de Koning. Ze ontvangt talloze afwijzingen van de Verzekeringsgroep, de gemeenten, en de bank toen ze ook het eerste manuscript Het werkt online opstuurde op zoek naar een beschutte baan.

‘Een uitzonderlijk langdurig huwelijk hield stand door de komst van de politie in december 2013, ik zat zonder baan, was een gebroken vrouw en was rechterlijk zo arm als mogelijk in Nederland, zonder daadwerkelijk dakloos te zijn. Volgens welke standaard dan ook was ik de domste vrouw die er bestond,’ legt Konning uit tijdens een speech aan verzekeringsmaatschappij, de Gemeente en aan de regenboog groep.

Terugkijkend ziet ze deze mislukking ( de Bv Nederland onder leiding van Ruttedoctrine ) als een nieuwe kans die ik op een pijnlijke manier ga winnen maar daardoor ze de kostbaarste kennis over zichzelf op basis van de grondwet heb opgedaan. .

En laten we daar straks als de zaken juist geregeld zijn daar allemaal iets van kunnen opsteken: falen en een post onvoorzien door marktwerking, differentiatie. discriminatie op basis van leeftijd, sex beroep over het hoofd zien hoort erbij, maar het is de manier waarop en hoe je er mee omgaat, bepaalt hoe ver je komt in het leven. Iedereen moet leren leven met zijn beperkingen en/of tekortkomingen.

Startpunt:Volg altijd de twee delen uit de grondwet op basis van Gelijkwaardigheid

1. Het Efficiënte Deel of te wel De Toekomst met behoud van loon naar werken

2. Het Waarde Deel of te wel Ecco Homo