Een droom wordt een doel,

zodra je hem opschrijft!


Tegenwoordig lees ik veel…en zie veel mooie en minder mooie dingen aan me voorbij komen. Een ding weet ik zeker een “Orginazed Mind” hebben is het belangrijkste element in het leven om sterk in je eigenwaarde te staan.

Handmade “Orginazed Mind 

Gemaakt met Blauwe pigment poeder chefchaouen uit Marokko

Als je teveel dingen aan je hoofd hebt en “te veel moet”, betaal je er uiteindelijk toch de hoofdprijs voor. Een propvol hoofd en een lichaam wat niet meer vooruit wil levert een slechte kwaliteit van leven op en kost je een hoop verloren energie.

Denken – Voelen – Doen

“Verleidelijke inspiratiebronnen” kunnen teveel van je energie wegnemen. En als deze inspiratiebronnen een loopje met je gaan nemen ben je uiteindelijk al te ver gegaan. Met het toepassen van de Denken Voelen en Doen therapie en “de sleutel op het plancet” volgens de tactiek van Dr.Rossi ben ik veel bewuster met mijn leven bezig. Ik verwonder & bewonder mezelf steeds meer. 

Mede door de cursus aquarel, mijn basisstudie aan de Fotoacademie ,de trips naar de eilanden en mijn inzet in de gezondheidszorg hebben er toe geleid om me op mijn eigen manier in te zetten en zijn mijn “inspiratiebronnen” een droom en een doel geworden..!

 

img_5384img_5383
Thuis kan ik mijn persoonlijkheid uitdrukken door er over te schrijven ….puur omdat ik het zo voel en beleef vanuit mijn eigen emoties en ervaringen.Een  tomeloze inzet en een overvol en onzeker leven heeft geleid tot totale uitputting. Het vechten voor een gezond bestaan en dat van een Hartekind heeft mij doen beseffen dat ik nu anno 2016 zo op mijn eigen manier, zonder druk en zonder stress maar met veel liefde en passie iets kan gaan beteken mede voor de groep prachtige kinderen.

 

Dankzij mijn Alvarum fondsenwerving Geef hartekinderen zoals Emma een gezicht willen wij proberen om 5000,00 euro op te halen voor Stichting Hartekind. 41 mensen hebben al een prachtige donatie gedaan en zijn daar hartstikke blij mee…maar ik heb mijn doel nog niet bereikt…..!

Nieuwe Actie

Op 18 september gaan ook wij persoonlijk mee doen met de Brocante Garage Sale in Kwadijk en proberen we om weer een stukje dichterbij ons doel te komen. Door middel verkoop van Brocante…. outletkleding van bekende merken zoals Hotlava – Corel – Frogbox Princess goes Hollywood….ibiza slippers of een van mijn nieuwste kunstwerkjes werkjes uit de serie Orginazed Mind.

Stichting Hartekind heeft ons al een aantal Hartekind  shirts opgestuurd zodat we die dag goed herkenbaar zijn.

Als ik meer nieuws of informatie heb laat ik het jullie als eerste weten.

Liefs Silvia