Brocante Garage Sale Kwadijk

Save This date, Come and Feel The Energy 

Brocante Garage Sale Kwadijk.png

Brocante Garage Sale Kwadijk

Kwadijk, een unieke plek die alles heeft. Naast een super leuke basisschool, een voetbalvereniging en een Manege heeft dit dorp ook nog eens geweldige bewoners. Kwadijk een mooi rustig dorp met prachtige huizen, ligt zeer centraal gelegen nabij de A7 richting Amsterdam en Hoorn. Het ene moment wanen we ons in een oase van rust en op een ander moment komen we bij elkaar om eens iets leuks in het dorp te organiseren, aldus Wilma Boddeke en Silvia Koning. 

De Reden?  Gewoon een glimlach uitwisseling en plezier te hebben door het te koop aanbieden van  “Oude/ Nieuwe” niet meer gebruikte spullen” vanuit de garage, het huis, de voor of de achtertuin. Ruimt lekker op zal ik maar zeggen…!

 

Brocante Garage Sale Kwadijk

Dus bent u liefhebber van brocante, curiosa, antiek, design, kleding, speelgoed en/of vintage spullen….kom dan langs op de eerste Brocante Garage Sale Kwadijk. 

  • Wanneer:  zondag 18 september 2016
  • Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
  • Waar: Dorp Kwadijk.  (Google Maps)

Die dag zullen alle deelnemende bewoners van Kwadijk hun handelswaar en /of zelfgemaakte producten te koop aanbieden vanuit hun huis, garage, voor – en achtertuin. Alle deelnemende adressen liggen op loop/fietsafstand van elkaar en vormen een mooie route door Kwadijk, een prachtig lintdorp in Noord-Holland.

De deelnemers zijn te herkennen aan een deelnemersposter en ballonnen. De plattegrond kunt u vanaf vanaf 10 september 2016 terug vinden op www.dorpsraadkwadijk.nl. of via She is online Lifestyle Guide.com/ brocante garage sale Kwadijk. Tijdens de garage sale kunt u ook de plattegrond/ deelnemerslijst verkrijgen bij het Dorpshuis/Voetbalkantine aan de Reinoud van Brederodestraat 9 1471 CN Kwadijk

Wij hopen dat u wellicht een leuke aankoop kunt scoren…of gewoon even gezellig kunt… Funda gluren bij de buren….! 

 

Veelgestelde vragen

  • Hoe herken ik de deelnemende huizen die mee doen aan dit evenement?

Alle deelnemers zijn te herkennen aan de ballonnen en een deelnemersposter.

  • Hoe bereik ik het evenement en wat zijn de parkeermogelijkheden.

Kwadijk is te bereiken met de auto, maar waarderen het als u op de fiets of lopend komt. Parkeren is mogelijk bij het dorpshuis en Voetbal Vereniging Kwadijk. Ook kunt u daar tegen betaling een kopje koffie en of thee nuttigen.

  • Wat mag ik wel/niet meenemen?

Gelieve geen honden mee te nemen.

  • Hoe kan ik de organisatie bereiken?

U kunt ons bereiken via mailto: w.koning@quicknet.nl, wilmaboddeke@quicknet.nl.

 Kwadijk, Veel te mooi om snel door heen te rijden.

Wij willen Katja Vermeulen en Debby Geerlings – van Loon van Garage Sale Ilpendam ontzettend bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

 

Met opgeruimde groet,

Liefs Wilma en Silvia

Ps. Hou vooral dit blog in de gaten voor de laatste update’s van de deelnemers en/of meer informatie.

Drone Kwadijk