Brocante Garage Sale Kwadijk /2

Safe the date 18 september 2016

Hallo lieve mensen,

Wat een pret hebben de inwoners van Kwadijk met elkaar toen we hen enkele weken geleden via een flyer in de bus hebben gevraagd of men mee wil doen met de eerste in het dorp Kwadijk. Zie het maar als een innovatieve manier van ondernemen in tijden van duurzaamheid en crisis.

Ze waren super enthousiast en hoefde dan niet meer met hun handel naar de IJhallen. De IJhallen is ook leuk hoor maar dat gesleep met je spullen…pfff ik wordt er nu al moe van…..!  Wij ( Wilma Boddeke en Silvia Koning) de initiatiefneemsters voor dit evenement dat overgewaaid is vanuit Ilpendam horen zo de meest leuke ideeen van mensen. De een gaat speciale taarten bakken, veel kindertjes gaan met speelgoed en/of kinderkleding staan . Mijn gezin en vriendinnen verkopen “Oude”& Nieuwe voorraad vintage merkkleding om die zo weer aan de man/vrouw te brengen met gratis styleadvies. Hiervan gaat 25 % naar Stichting Hartekind. Ook zijn er mensen die net een huis gekocht of verkocht hebben in Kwadijk en zo weer hun hele inboedel gaan verkopen. Zo is iedereen druk bezig met de voorbereidingen van dit Evenement.

We hebben al een heleboel aanmeldingen binnen en vandaag ben ik op pad geweest met mijn camera om alvast wat PR te maken voor de deelnemende Garage Sale bewoners van Kwadijk

 

13444280_1103398436367890_307721474_n.jpg

De bewoners van Kwadijk zijn namelijk veel interessanter ….!!Kom je kijken op 18 september?

Brocante Garage Sale Kwadijk.png

Veel bewoners van Kwadijk bieden op 18 september 2016 hun spullen te koop aan vanuit hun huis, garage, voor -of achtertuin.

 

Klik eens op de onderstaande slideshow welke huizen zich al hebben aangemeld! Staat jouw huisadres (je moet dus wel woonachtig zijn in kwadijk) er nog niet bij meld je dan snel aan bij Wilma Boddeke via wilmaboddeke@quicknet.nl. Deelname aan dit evenement kost 5 euro! Alle deelnemende adressen ontvangen na betaling meer info, een speciale deelnemers poster en speciale ballon met hun mediacode erop!

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deelnemende adressen:

 

 Kwadijk:

7-9-33-34-36-39-43-46-50a-55-57-59-63-68-69-74-77- 82-83-93-94a-94c-104a-114-115-130-139-148

R.v Brederodestraat: 2-36

Jan Dignumszstraat 10-32-40 (nummer 40 staat bij nummer 9 met haar spullen).

Zeevangsdijkje 18

Stationsweg 1-22

 

Kom je gezellig dit evenement bezoeken, de toegang voor elke bezoeker is gratis…..!

Kom je met de auto dan kun je het beste vanuit de Purmerenderweg komen en je auto gratis parkeren bij Loonbedrijf Swart Kwadijk nummer 9….! Kom je vanuit de koog parkeer dan je auto bij Voetbal Vereniging in Kwadijk.

Kom je met de fiets dan zie je Kwadijk eens op een andere manier…!

Kom je wandelend dan hoor je meer verhalen van de straat…..!

 

FullSizeRender 2

Alle spullen, die deze dag aangeboden worden hebben hoe klein dan ook, een verhaal of emotie.

Persoonlijk verkoop ik een aantal van mijn kunstwerkjes die speciaal voor jou door mij zijn gemaakt en de gehele opbrengst hiervan gaat naar het goede doel  Stichting Hartekind : 

Geef hartekinderen zoals Emma een gezicht!

Hartekind_logo_CMYK

 

And when you buy something from an Kwadijker

You’re buying more than a thing

you’re buying hundreds of hours of errors and experimentation

You’re buying moments of pure yoy

You’re not buying one thing,

You are buying a peace that was mine

A small peace of someone else’s life.

My life!

Maak jij op deze dag een selfie in Kwadijk op de leukste plekjes waar je iets hebt gekocht? Stuur dan deze foto naar info@sheisonline.nl

 

Schermafbeelding 2016-08-02 om 10.31.56

Mijn selfie koorts is overgewaaid van het eiland Sylt in het plaatsje Kampen.

De mooiste selfie points zijn in Kampen in het wit gemarkeerd en zijn geplaatst zodat ze zorgen voor een perfecte zelfportret optie met de meest beroemde bezienswaardigheden en de mooiste hoekjes van Kampen.

Dus reis je af naar Kwadijk dan zijn we benieuwd naar jouw selfiepoints. Graag je foto op Facebook of Instagram met de hashtags kan #Brocante Garage Sale Kwadijk , #selfiepoint of #selfiepointKwadijk zodat deze weer kan worden gedeeld.

Binnen kort meer nieuws en hopenlijk nog veel meer adressen..Save the date and feel the energy of Kwadijk

With Love Wilma & Silvia