Believe good things will happen and they will…Before we pass away!

                                               Before they pass away!!

fullsizerender

27652ed8-8f8b-4d3d-b442-eb55b587d06b.jpg

Je kunt pas groeien als je af en toe even echt helemaal alleen bent. “Mijn probleem was niet het gebrek hebben aan nieuwe ideeen, maar het loslaten van oude inzichten”. Mede door de rust en stilte op Schiermonnikoog, mijn inspiratiereizen naar Ibiza  besef ik dat ik heel anders tegen mensen en dingen ben gaan aankijken. Het is dus hoe je kijkt….!Afscheid nemen van dingen en het volgen van een nieuw stappenplan geeft je de ruimte, inzicht & energie om nieuwe dingen te doen. In elke beperking schuilt de vrijheid! Ik ben me er van bewust dat er de afgelopen tijd een heleboel mooie dingen zijn gebeurd.

Things happen for a reason!

Een van mijn favoriete fotografen is de Brit Jimmy Nelson. Toen ik laatst in Bergen was om een rondje te wandelen met de honden in het bos, stonden daar een aantal prachtige doeken van hem tentoongesteld. Zo mooi en indrukwekkend….! Before they pass away.….!Een visueel naslagwerk voor toekomstige generaties, omdat deze culturen op den duur zullen verdwijnen. Alleen de tekst al bij de ingang van het Bergerbos: GET INSPIRED! HET IS MAAR HOE JE KIJKT, geeft mij alweer zoveel energie en denkwerk….!Gelukkig had ik mijn camera mee…..!Toen ik eenmaal thuis de foto’s bekeek op mijn MAC, kwam ik erachter dat ik het bos als prachtig decor heb vastgelegd in de foto en dit zorgt voor mij dus weer voor unieke beelden. Het is maar hoe je kijkt! Tijdens het schrijven van dit blog realiseer ik me, dat ook ons land verandert en dus en onze cultuur!!

img_8159

img_8150

img_8146fullsizerenderfullsizerender

Before we passe away

Ik loop tegen de vijftig en voel dat ik aan een tweede leven begonnen ben. Tegelijkertijd realiseer ik me ook dat ik mezelf aan het vastleggen ben…..Before I pass away…..! Ik hoor bij de groep of stam hoe je het ook mag noemen van dwarsdenkers, veranderaars en/of frisse kijkers. Ik vind mezelf een creatieve kunstenaar met goede ideeen, die andere regelmatig doen blozen. Gewoon omdenken dus…in plaats van Ja, maar….! Niks ja maar…gewoon doen is het begin van alles!  En ja ook ik heb een idee om Nederland te laten kantelen. Dat idee hou ik nog even voor me…..! Zou meneer Jan Rotmans, die dol is op dwarsdenkers na het lezen van dit blog, contact met me op gaan nemen? Ik hoop van wel want ik heb hem een boel te vertellen.

13414657_1103398009701266_1570137543_n.jpg

Sorry if I looked interested, I’m not……!

 

Individualiteit:

1) Aard, 2) Eigenheid, 3) Ik, 4) Ikheid, 5) Karakter,6) Persoonlijk, 7) Persoonlijkheid, 8) Persoonlijk karakter.

Zo’n type dat ben ik, vastgelegd op foto door door Hester Baars, student aan de Fotoacademie tijdens een inspiratiedag Patricia Steur. Ik ben supertrots op mezelf en wat ik in de loop der tijd bereikt en bijgeleerd heb. Niemand vertelt mij wie ik moet zijn. Dat bepaal ik zelf…..! Veel mensen vergeten hoe ze moeten leven en laten zich leiden door macht, techniek, massa, onzekerheid en/of volgen te veel het leven van anderen! Leef….en wees vooral jezelf….. before you pass away!

Thanks Jimmy Nelson  & Selected for You.…Inspirators!

Time for change

Before we passe away!

Iedereen wil graag zich vrij voelen, maar velen weten niet hoe.
Iedereen wil graag een nieuwe stap wil zetten, maar weten niet hoe.
Iedereen wil een bloeiende en boeiende relatie, maar weten niet hoe.
Iedereen wil graag geld verdienen met hun hobby maar weten niet hoe.
Iedereen wil graag persoonlijks iets achterlaten, maar niet weet hoe.

Het moment dat je je eigen pad gaat volgen,is het moment dat je de held wordt van je eigen leven. Happinez

I Believe good things will happen and they will! 

With Love Dwarsdenker & Inspirator & Friskijker Silvia

3 gedachten over “Believe good things will happen and they will…Before we pass away!

  1. Pingback: Door Kunst in Beweging – She is online Lifestyle Guide

  2. Go Sil go
    Omdenken-dwarsdenken prima, we lopen al te lang in het geregel met z’n allen en laten ons te veel de wet voorschrijven.
    Ik pas het omdenken tegenwoordig veel toe in mijn werk. En weet je het werkt!!!!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.