Gewoon doen is het begin van alles!

Power of Personality

Op mijn go with the flow trip naar Ibiza ben ik een dag mee geweest op picknicktour met Yvonne Bouman. Yvonne is de trotse eigenaar van een flower power oldtimer, een Volkswagen bus T2. Yvonne, een bijzondere vrouw die altijd haar hart volgt en dat doet ze goed, ook al heeft ze de nodige struggle’s overwonnen. Het is namelijk nooit te laat om een switch te maken. Het is pas te laat als je er niet meer bent…zo zegt ze zelf!

Schermafbeelding 2016-10-02 om 12.24.54.png

Enjoy is simpel!

 Innerlijke kracht

Ik ontmoet Yvonne op het landgoed van een Duitse dame waar zij tijdens de zomermaanden woont in het gastenverblijf samen met haar 2 schatten van honden. Met uitzicht op zee en een kop heerlijke cappuccino vraag ik haar voor we vertrekken waarom ze voor dit magische eiland heeft gekozen om te wonen en te werken. Tijdens dit mooie gesprek zie ik haar innerlijke kracht en straalt ze als ze verteld hoe mooi de ritten zijn met haar bus en de mensen die ze daarmee ontmoet. Van jonge bruidjes tot een stel stoere mannen aan toe. Geluk moet je delen en dat is ook mijn motto…  BECAUSE WE SPREAD THE LOVE!

Yvonne komt uit de zorg en heeft altijd voor andere mensen klaar gestaan. Ze cijferde zichzelf altijd maar weg en had de grootste moeite om zichzelf kwetsbaar op de stellen…! Dus moest het roer om en besloot te vertrekken naar het vrouwen eiland Ibiza. Ik vind dit zo super dapper en tijdens onze roadtrip met de bus ontdek ik haar innerlijke sterke kracht!

dsc06786

Kwetsbaarheid is mooi

In deze tijd is het niet makkelijk om jezelf te blijven als je niet in de huidige arbeidscultuur blijft mee draven of aan het schoonheidsideaal voldoet. wat me ook opvalt is dat er steeds meer vrouwen die zo tegen de 50 lopen al langere tijd alleen zijn en zich dus ook zelfstandig moeten onderhouden. Dat valt niet altijd mee….en heb daar ontzettend veel respect voor! Er is namelijk geen vangnet voor deze categorie zelfstandige vrouwen. Maar een ding weet ik zeker, het zelfvertrouwen van deze categorie groeit heel snel mede omdat ze zich focussen op hun innerlijke schoonheid en door te luisteren naar hun lichaam.

Ik ben van mening dat door het  delen van deze ervaringen dit weer een schat van waarde is voor andere mooie vrouwen. Ik geniet met volle teugen van het uitzicht terwijl Yvonne me rondrijdt en zij mij haar mooiste plekjes van het eiland laat zien. De herinneringen die ik hieraan overhou gaan mijn leven lang mee en dat vergroot zo weer mijn geluk. Ik leg deze mooie dag weer vast met mijn camera en dat maakt ons beiden schathemeltje rijk.

 

Dus als je op zoekt bent naar geluk boek dan een rit door dit magische eiland, neem dan contact op met Yvonne Bouman van VINTAGEBUS4RENTIBIZA en verkies geluk boven geld!

NO MATTER WHERE YOU GO YOU ALWAYS MEET YOURSELF THERE!

Mijn volgende blog gaat over een de nieuwe parel op Ibiza: Hotel, bar, restaurant, shop & lots of love by Losenamorados

dsc06490

Muurportret van Pierre & Roze | Spread Love

13444280_1103398436367890_307721474_n

You are…..!

Help je mij mee, ik ben een proudmom van een Hartekind en Ambassadeur voor deze geweldige Stichting Hartekind.

 

With Love Silvia

7 gedachten over “Gewoon doen is het begin van alles!

 1. Pingback: Werk aan je eigen dromen!” In de beperking schuilt de vrijheid”! – She is online Lifestyle Guide

 2. Pingback: Everybody needs colors for inspiration! – She is online Lifestyle Guide

 3. Pingback: Keep the good vibes rolling! – She is online Lifestyle Guide

 4. Hoi

  Wij komen ook al een paar jaar op Ibiza, niet voor het uitgaan maar om de vele mooie cala’s en heerlijke restaurantjes. En er heerst zo’n rust op dit eiland. Oktober ligt al weer in de planning, Eivissa here we come again💖

  Like

  • Dank je wel voor het achterlaten van een bericht. Geniet lekker in oktober weer van de mooie plekjes en mooie mensen. Hartelijke groet, Silvia Koning

   Like

 5. Super leuke info wij komen alweer 9 jaar op Ibiza en hebben nog lang niet alles gezien volgend jaar juny zijn we er weer gr Ad en Lucy

  Like

Reacties zijn gesloten.