Werk aan je eigen dromen!” In de beperking schuilt een vrijheid”!

Ik, Silvia Koning ben gewoon maar een doorsnee vrouw van bijna 50 jaar met een doorsnee leven: Ik fotografeer, ik teken, ik schilder, proudmom en kom op voor zorgintensieve hartekinderen en chronisch zieken waaronder mezelf. Ik filosofeer over oneindigheid, ben temperamentvol en bezorgd over het zorgsystemen in Nederland. Ik fantaseer over nieuwe ideeën die waarschijnlijk nooit tot uitwerking zullen komen maar blijf gewoon lekker doorgaan met dromen en schrijven. Ik ben een onbekende mediapersoonlijkheid en schrijf zo op geheel eigenwijze over de flow van een leven. Een oase vol met feiten. Ik schrijf omdat mijn hoofd leeg raakt en ik me daardoor een stuk vrijer voel. Ik laat los wat mij niet vastpakt en kies voor wat ik belangrijk vindt en hou me daar aan vast…..!

Deze week heb ik weer een mooi gesprek gevoerd met dr Rossi. Een aimabele vrouw met veel kennis & ervaring. Je wordt pas gelukkiger als je leeft met het besef van je beperkingen. Na afloop komen we tot de conclusie dat in de beperking ook een vrijheid schuilt!!

What doesn’t kill you, makes you stronger

Na het verzoek van de arts om zoveel mogelijk Man Made Fibers te vermijden besloot ik om intens van het leven te gaan genieten. Zestien jaar schade inhalen zal ik maar zeggen!!! Ga ik voor geluk of gelijk? Ik ga alleen nog maar voor geluk

Keep the good vibes rolling

Elke morgen zet ik de wekker een half uur eerder, gooi ik mijn kussen aan de kant en wanneer ik helemaal ontspannen lig adem ik heel diep in en blaas ik het langzaam weer uit totdat ik het door mijn tenen naar buiten voel stromen en doe dit dan een half uur lang. Deze oefening werkt heel goed en krijg stukje bij beetje mijn concentratievermogen weer terug waardoor lichaam & geest sterker aan het worden zijn.

Loslaten!

Laat los wat jou niet vastpakt….is volgens een lieve vriendin de belangrijkste manier om de relatie met jezelf te verbeteren en een hoop interne shit te lozen. Ik heb haar wijze tip opgevolgd ..en zeg elke keer weer tegen mezelf  YES I CAN!!! Anything is possible, one stroke at a time! Raak jezelf vooral niet kwijt.

Vraag jij jezelf wel eens af:

  • Wie ben ik,
  • Waar sta ik,
  • Wat doe ik met mijn gevoel,
  • Wat wil ik nou eigenlijk echt met mijn leven?

FOCUS JE OP DAT WAT JIJ ECHT WIL en niet waar je fucking goed in bent….dat zuigt je namelijk alleen maar leeg!  Een zoektocht naar een rustig en fijn leven zonder stress, fijne relaties en dingen doen waar je energie van krijgt maken je een gelukkiger mens!

Bedrijven zoals 365 dagen succesvol spelen daar geweldig op in en zijn de Workshops binnen no time uitverkocht. Yogatrips naar Ibiza  zitten in een keer bommetje vol en ook het Depressiegala was een enorm succes. Waarom zijn programma’s als Ik Vertrek zo populair? Gewoon omdat mensen vrijheid nodig hebben en elkaar weer willen omarmen! Buiten spelen zal ik maar zeggen met en persoonlijke aandacht kom je een heel eind!!Geluk zit namelijk in een klein hoekje!

Schermafbeelding 2016-10-24 om 18.43.27.png

Geluk zit namelijk in een klein hoekje!

 

Your vibes attract your tribe!

Wat veel mensen niet realiseren is dat ze hun eigen “koningsschap” helemaal zelf hebben veroverd, dankzij hun innerlijke houding waarmee ze stralen hebben ze ook de vele rotklussen opgeknapt. Dit zijn dubbele taken die een boel mensen niet zien. Achter de schermen zal ik maar zeggen.Een groot deel ondernemers blijft 24/7 doordraaien om de voor en de achterkant synchroon te laten lopen. Als je dit tegen een buitenstaander zegt roepen ze vaak..Had je maar geen ondernemer moeten worden…of dit valt toch onder ondernemersrisico? BULLSHIT…De verantwoordelijkheid van deze krachtige mensen naar anderen toe is namelijk ontzettend groot maar te vaak is dit voor de ondernemer een gewoonte geworden. Maar in mijn ogen zijn zij een uniek talent en is het gewoon elke dag topsport! Deze krachtige mensen zien dan vaak ook een burn-out niet aankomen omdat ze gewoon in de flow van doorgaan….blijven zitten. De prikkelthalys noen ik het tegenwoordig maar! Totdat deze een noodstop maakt. Dan weet je in een keer niet meer waar je bent, wie je bent en voornamelijk wat voel je voelt en hoe pak je de draad van het leven weer op! Niemand in hun directe omgeving wil tijdelijk hun tempel overnemen. Niet omdat ze er geen verstand van hebben….Nee hoor dat zou ik niet willen zeggen maar meer omdat veel van deze mensen niet de prachtige persoonlijke kwaliteiten bezitten die zij bezitten, maar er eigenlijk alleen maar gebruik en soms misbruik van willen maken!  Ze zeggen toch wel eens de goede moeten onder de kwade leiden…maar het is wel zo!

IMG_7370.JPG

Anything is possible…One stroke at a time! Zentangle art!


 

Ibiza| HOOGSTE TIJD OM TE RESETTEN

Tijdens mijn Go with the flow reizen naar Ibiza ontmoet ik veel mooie krachtige mensen, ken ze vaak nauwelijks maar…  Geloof me, je leert ontdekken waar je geheime energiereservoir zit en dit geeft je een totaal andere kijk op je leven! Persoonlijke aandacht geeft mensen een andere kijk op het leven en verandert de dagelijkse zwoeg partij in een magische daad en innerlijke transformatie. Je kunt je niet voor stellen hoe sterk dit werkt en hoe ongelofelijk sterk je bent. Dit kun je alleen ontdekken door het gewoon te doen. Het hart van deze thuistempel is de plek om die kracht in zelf te vinden. Het stof van je verleden wordt van je afgepoetst en geeft je ruimte om licht te ontvangen…dan pas kun je stralen. Laat los wat jou niet vastpakt!!! Ga het maar doen en stuur je af op een onvermoede rijkdom die je schathemeltje rijk maakt.

Neem jezelf eens als voorbeeld. Jij weet toch hoeveel werk alles is en hoe bar weinig je kunt doen op een dag waar anderen alle tijd en energie van je opeisen!!!

Transparant als je bent kijk eens wat je neer hebt gezet….! Alle belangrijke dingen zijn allang al van jou. Je moet ze alleen nog even uitpakken en dit omhelzen. Dag in dag uit  in de eigen ruimte met een stofdoekje en lichtje..Net zo lang totdat je er zelf in gelooft.

Na deze reis komt het grote moment en komt het koninkrijk jouw kant op. Jouw eigen koninkrijk, precies zoals bij je past, met prins en al. En psssst….  het gaat helemaal vanzelf.Dat is de geheime kracht van een go with the flow reis!

Dit is waar alles om draait reis Wie ben ik? Wat wil ik?  Wat voel ik? Niemand kan het je vertellen. Je leert het alleen het door het gewoon te doen!

De onderstaande Wise Owl heeft besloten om zichzelf te bevrijden uit de prikkelthalys door te gaan dansen in de wind, hierdoor creëert ze een nieuw leven met een andere lichaamstaal en waar alle vogels om haar heen fluiten in de lucht….! She did it!

Keep the good vibes rolling & your vibes attracts your tribe.

IMG_7405.JPG

Just like I do!

With Love Silvia