Proudmom Inspirator van de maand Juni.

Inspirator van de maand juni

Schermafbeelding 2015-06-01 om 21.53.13Schermafbeelding 2015-06-01 om 21.52.59

Wat een reactie’s na het verschijnen van het Online Magazine Proudmom, waar ik inspirator van de maand ben geworden.

Hoe is het tot een ontmoeting gekomen? 

Een tijdje geleden kwam een vriend van ons ff een koffietje doen. Even gezellig bijkletsen, ik noem hem altijd Hugo Connect….en dan moet hij altijd weer hard lachen. Deze man verdient echt een lintje…Hij staat altijd voor iedereen klaar en heeft een enorme kennis en netwerk. Hij vertelde ons dat hij bij een klant van hem Proudmom op bezoek was geweest en vertelde dat wij eens met elkaar om de tafel moesten gaan zitten want mijn verhaal sloot heel goed aan naar wat zij zochten. Hij regelde het eerste online contact wat uit monde in een afspraak omdat hij vond dat wij elkaar maar eens persoonlijk moesten leren kennen. Een week later zat ik gezellig aan de thee met Owner Joyce van Dijk & Renske op het geweldige dakterras aan de Herengracht 250 in Amsterdam. Ze waren erg onder de indruk hoe She is online tot stand is gekomen en wat het doel en missie van dit unieke bedrijf…..! En zo arriveerde een week later een geweldige Copywriter Jose Verwaal in het pittoreske Kwadijk om een interview af te nemen. Het werd een mooi en intressant gesprek waar Joanna ook deel van uit mocht maken. Joanna werkt sinds een tijd voor ons en is de drijvende kracht achter de webshop She is online.

Wow, en dan is het zover….

Gisterenochtend vroeg kreeg ik een email van Proudmom dat ik Inspirator van de maand JUNI was geworden. Toen ik het artikel las schoot ik weer helemaal in tranen….! Zo mooi geschreven en zo waar. Maar ik denk dat er veel meer vrouwen zich in dit verhaal herkennen en daarom raakt het ook mensen. Vrouwen zijn ontzettend belangrijk in deze maatschappij en daarom willen wij een steentje bijdragen om ze krachtiger en sterker maken door de juiste look en coaching..met de Kracht van Kleding.

Klik hier voor het mooie verhaal van een trotse moeder en haar missie als je hem op Facebook nog niet hebt gelezen.

Achter de schermen wordt druk gewerkt om meer Proudmoms te ontdekken, want wij hopen nog meer te kunnen bieden om prachtige vrouwen te stimuleren zowel in het werk als prive om zowel alles uit zichzelf en het leven te halen.

Ik wil graag een voorbeeld zijn voor alle vrouwen in Nederland.

Lees hier meer over She is online, want wij zijn meer dan alleen een webwinkel.