Spelregels – Uitloop & Sorry Tarief Versus Wegblijftarief

Uitloop & Sorrytarief

Uitloop & Sorry Tarief

Mijn wekelijkse frustratie kan ik gelukkig sinds een tijdje kwijt bij mijn Psycholoog Dr. Rossi zoals ik haar noem. Juist steeds meer slimme mensen komen bij deze hoogopgeleide professionele mensen terecht, en waarom? Omdat ze je begrijpen en ze je helpen om nog slimmer te worden.

Door de jarenlange ervaring als “VRIJE” Zelfstandige ondernemer ben ik naast mijn ziekte en de gezondheidszorgen werkelijk helemaal stuk en vast gelopen door bureaucratie, macht en protocollen. Ik was aan het roepen in de woestijn en niemand luisterde….! Jaar in jaar uit!! Tot dat ik letterlijk door mijn voegen zakte en pas toen het “zichtbaar werd op papier” werd ik eindelijk geholpen en mocht ik mijn masker afzetten.

 

Wat wij hebben moeten doorstaan en voor moeten vechten, wil ik graag beperken en hoop dat meer zelfstandige ondernemers en ZZPers zijn die ook in deze situatie zitten gaan opstaan en dit voorbeeld gaan volgen. Een Uitloop & Sorry Tarief ( Wegblijftarief) Waar ik overigens ook voor ben hoor!! mensen zeggen zo makkelijk iets af……maar dit ook echt in rekening gaan brengen bij zorg/instellingen of instanties, die uitlopen op de geplande afspraaktijd of een “menselijke fout “maken zijzelf “niet” herstellen. Lees hieronder meer over ons Uitloop & Sorry tarief.
Waarom een Uitloop & Sorry Tarief?
Het aantal zorg en dienstverleners dat uitloopt en fouten maakt, is de laatste jaren sterk toegenomen. “Sorry & we lopen uit ” zijn de belangrijkste oorzaken. Het steeds minder verantwoordelijk zijn waardoor er fouten gemaakt worden en uitlopen van tijd is menselijk, maar ook het aantal  mensen dat tussen hun werktijd/afspraken door spreekuren van zorgverzekeraars & dienstverleners moeten bezoeken neemt ook steeds meer toe. Het is daarom voor zelfstandige ondernemingen erg vervelend als deze instanties uitlopen of een fout maken. Het betekent tijdverlies, maar ook dat er op dat moment niet iemand anders geholpen kan worden. Steeds meer ondernemers krijgen het daardoor moeilijker, mensen in loondienst raken hun baan kwijt vanwege de monopoly positie van deze bedrijven. Zij maken fouten en de hardwerkende burgers moeten dit in hun tijd gaan oplossen of uitvechten en vindt dit persoonlijk onrechtvaardig. Aangezien wij 40 tot 60 x per jaar met deze situaties te maken krijgen vanwege de ziektes van mij en mijn dochter hanteren wij bij She is online een Uitloop & Sorry Tarief.

Waarom zijn wij genoodzaakt dit te doen?

We hebben namelijk allemaal dezelfde tijd en tijd is geld, en omdat er geen compensatie regeling bestaat voor uitlooptijd en het oplossen van een andermans fouten van een instantie of een bedrijf met een monopoliepositie. Door de niet nagekomen afspraak en gemaakte “fout”uren terug te dringen of te compenseren hanteren wij bij She is online een (bescheiden) Wegblijftarief van 210 euro ex BTW per uur. Dit is afhankelijk van de voor u gereserveerde tijd. De rekening kunt u “niet” bij uw zorgverzekeraar indienen maar “wel” bij de overheid.

Bezwaar?
Het kan natuurlijk zijn dat er een spoed ( levensbedreigende situatie), zeldzame ziekte heeft of gewoon omdat uw te makkelijk bent geweest, dat u niet op de afgesproken tijd bent verschenen of de afspraak te laat, of niet tijdig heeft afgezegd. Dan kunt u terecht bij het witte ivoren torrentje in Den Haag.

Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregel en hopen op deze manier de crisis in Nederland verder tegen te gaan..!

 

Met vriendelijke groet..!

Silvia …

 

Schermafbeelding 2015-06-03 om 11.02.47

Ik volg mijn hart want dat klopt! Liefs Silvia

 

 

 

She is online gaat vanaf heden deze Sorry & Uitloop regeling invoeren, want wij zien dat collega’s het van ons dit ook al doen.

It takes two to Tango you all Dutchies!!