Art for Change in Return

Kunst als wapen voor Gelijkwaardigheid op basis van Rechtvaardigheid. Gemaakt van oude & afgedankte materialen omdat de juridische meritus niet klopt!

Art for change in return
Art : Katy Perry Are you crazy living live through a lens

Participatie betekent actieve deelname van iedereen…maar wat als je niet erkend wordt omdat er geen wet en organisatie blijkt te zijn voor (Chronisch Zieke )Nuggers met een beroeps ziekte, maar je je wel al jaren belasting betaald, en je inzet voor het welzijn van anderen!! Dat lijkt me geen gelijkwaardigheid op basis van de grondwet. Ik heb jaren onderzoek gedaan om antwoord op deze vraag te krijgen maar werd steeds van het kastje naar de muur gestuurd tot ik de film On the basis of Sex zag! Toen wist ik het zeker dat ik op de goede weg was.

My Own Research
Vertrouw op je eigen intuïtie

Bloggen als placebo

In dit online dagboek verwoord ik al jaren mijn persoonlijke, innerlijke ontwikkeling te midden van de turbulentie en transformatie van verzorgingsstaat naar een participatie staat. Van bovengebruikelijke zorg en de absurditeiten binnen het breed sociaal domein, zoeken naar beschut werk en zelfstandig ondernemerschap naast de vele ziekenhuis bezoeken.

Ieder mens is een parel – paradijsvogel

Wie Wat Waar Waarom & Wanneer?

Dit blog is niet alleen een sterk persoonlijk document geworden, maar geeft ook enig inzicht in de wijze waarop overheid, gemeenten, mkb , logge instanties en zorgverzekeraars communiceren, maatregelen nemen en al jaren disruptie en machtsmisbruik toepassen, op de groep kwetsbare mensen door veelal vooroordelen en incomplete dossiers. De spankracht van de samenleving is hierdoor erg onder druk komen te staan.

Unlock yourself

Waarheen leidt de weg?

De bedoeling van dit blog was gewoon als placebo te dienen door oudere en nieuwere berichten te vergelijken en inzicht te verkrijgen in persoonlijke ontwikkeling gevoelens en gedachten bij de alledaagse ervaringen. Het afschrijven om het hoofd leeg te maken in combinatie met pure foto’s door middel van straatfotografie.

Il ben al jaren de online ambassadeur van de Qracht500 vanuit de regenbooggroep in Amsterdam

Ik kwam erachter dat de kern en essentie van de rechtspraak al jaren onderdruk stond door vooroordelen, en eenzijdige algoritmes, incomplete dossiers die de macht zijn gaan overnemen. Het overnemen van onze toekomst dus, waardoor mensen aan een zijden draad zijn komen te hangen. Kijk maar eens goed naar de reclame van de Nederlandse Energie Maatschappij. Alles in 1 Zijden draad

Als je nergens voor staat, val je voor alles.

Wij moeten weer radicaal naar mensen en de ervaringsdeskundige leren luisteren zodat ze niet meer worden weggelachen zoals de SP verteld bij Jinek afgelopen vrijdag. Er is gebrek aan rechts bescherming omdat we in een Morele dwangbuis zitten. Bijna alle burgers worden geconfronteerd met een overheid of bureaucratische instantes waar tegenover we machteloos worden gemaakt en waardoor we gedupeerd of gefrustreerd raken. Tijd is geld dus is het Geld stelen van burgers door machtswerking vanuit eenzijdige systemen. Gebrek aan rechtsbescherming en vooroordelen maken de democratie dus zo aan het wankekelen.

She is online Lifestyle Guide inspireerd en motiveert dus gewoon op basis van passie en liefde voor de gelijkwaardigheid op basis van rechtvaardigheid, dus de mens en zijn omgeving. Van aandacht naar ruimte en adem dat leidt naar de zin en ontwikkeling van de ziel.

Eindelijk wordt mijn project gezien en opgepakt.

In het westen denken ze in de (ik) vorm. In Zeeland denken ze in de (wij) vorm en bij She is online lifestyle Guide denken in een (aandeel in elkaar) op basis van Gelijkheid en Rechtvaardigheid en bedienen we mensen – geen titels.

Fotografie Sluiz Ibiza & Restaurant Bureau Amsterdam

Nou weer genoeg stof tot nadenken voor degene die mijn werk waardeert.

Liefs Silvia