Wie is toch in hemelsnaam mijn virtuele baas ?

Inkomen & Belasting betalen: De sleutel en het toverwoord voor grondwet artikel 1 sinds 1814. Gecodeerd door de Nationale en het Ministerie van financiën in 1838. De belastingdienst heft al 14 jaar loonbelasting en dubbele zvw belasting van een letselschade vergoeding.

Collegebundel van Wolters Kluwer & Grondwet art 1 = alles wat je nodig hebt!

Gemangeld door de overheid – Wat is nou eindelijk de bedoeling van de letter in de wet? Door de ogen van de grondwet is iedereen gelijk maar het Ministerie van financiën heeft te veel macht in het polisregister binnen The Firm en dat moet veranderen. Dat zit zo: zie het polisregister als een stad. Die stad heeft één markt (de mens binnen The Store), die volledig onder controle staat van het stadsbestuur (Den Haag).

De gevolgen van administratie detentie naar aanleiding van de banken crisis in 2008 en BW 1838.

Hoe is de loonheffing opgebouwd?

De loonheffingen bestaan uit de volgende heffingen: loonbelastingpremie volksverzekeringenpremies werknemersverzekeringen.

Je kan aan een code sleutelen, maar mijn lichaam zal voor eeuwig blijven hangen aan de bron: mens.

Zwijg niet maar spreek

Alexander Gogel, minister van Financiën in de Franse tijd, heeft een nationaal belastingstelsel ingevoerd. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis is er sprake van een belastingstelsel, dat in heel Nederland werd toegepast en in het hele land dezelfde tarieven had. Het stelsel bestond uit accijnzen, invoerrechten, grondbelasting, personele belasting, patentbelasting en successierechten. Voor het heffen en innen van de algemene belastingen, moest er ook een centraal ambtelijk apparaat komen. Met de oprichting van de Belastingdienst, als eerste grote uitvoerende rijksdienst, verdwijnen de regionale en lokale belastingpachters en -organisaties.

Napoleon verbood alle handel met Engeland. Deze economische blokkade heeft van 1806 tot 1814 geduurd. Alle producten uit Engeland waren verboden. De bedoeling van deze maatregel was om de economie van het Verenigd Koninkrijk te ontwrichten.

Begin 20e eeuw kwamen ook de eerste sociale wetten tot stand. De ongevallenwet, ingevoerd in 1906, was de eerste sociale verzekeringswet in Nederland, die eerst alleen voor de gevaarlijke industriële bedrijven is ingevoerd. Arbeiders die in loondienst waren bij zulke bedrijven kregen bij een bedrijfsongeval een uitkering. De invoering van de Invaliditeitswet in 1913 was een grote stap voorwaarts in de sociale zekerheid. Deze wet dekte het financiële risico van invaliditeit, ongeacht de oorzaak. ( vrouwen waren nog steeds handelingsonbekwaam).

Tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben de Duitse bezetters veel belastingen gewijzigd en vooral verhoogd, zoals de omzetbelasting en inkomstenbelasting. Ook zijn nieuwe belastingen ingevoerd, zoals de loonbelasting en vennootschapsbelasting, met als enig doel: het vergroten van de inkomsten om de hoge uitgaven voor oorlog en bezetting te financieren.

1941 De huisvrouw als Fisca #bronbdmuseum.nl

Maar ze zijn toch handelingsbekwaam?

Voor de Tweede Wereldoorlog waren er al plannen voor invoering van een loonbelasting als voorheffing op de inkomstenbelasting: werkgevers hielden daarmee maandelijks belasting in op het loon in plaats van dat werknemers na afloop van het jaar pas via aangifte inkomstenbelasting betaalden. De Duitsers hebben dit systeem in 1941 ingevoerd.

Peter Mathias Bongartz was mijn opa. !! Duitsers maken geen grappen

1947 Vlak na de Tweede Wereldoorlog kregen veel mensen nog geen pensioen en hadden dus geen geld om van te leven, wanneer ze stopten met werken. Met de noodvoorziening kregen ‘ouden van dagen’ na hun 65e een uitkering om voor zichzelf te kunnen zorgen. Drees, toen minister van Sociale Zaken, was de initiator van deze en diverse andere sociale wetten. Hij legde met deze noodwet de grondslag van de sociale zekerheidswetgeving. Tien jaar later verving de AOW deze noodvoorziening voor ouderen. Met de invoering van de AOW kreeg het hele Nederlandse volk recht op een basisouderdomspensioen bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

1957 Inwerkingtreding AOW, eerste volksverzekering –

Sociale zekerheid: naast belastingen ook premies 

Tegelijkertijd met de wederopbouw is een start gemaakt met de verdere opbouw van onze verzorgingsstaat. De Noodwet Ouderdomsvoorziening (latere AOW) uit 1947 was de eerste van een hele reeks sociale zekerheidswetgeving. De invoering van deze sociale verzekeringswetten bracht met zich mee dat er naast belastingen voortaan ook premies werden geheven om de regelingen te kunnen betalen.

Zo betaal ik al vanaf 2010 7771,00 aan premie volksverzekeringen aow en zvw zonder een sociale uitkering maar gecodeerd alsof ik AOW er ben met een aanvullende voorziening lijfrente uitkering. oftewel leuker kunnen we het niet maken!

CODEREN (woorden kiezen) is het omzetten van de boodschap in verbale en non-verbale symbolen. Woordkeuze, ondersteunende gebaren, mimiek, intonatie en/of het communicatiemiddel.

Blind voor recht en mens – Gekloond door de staat in een ander persoon

Veel fouten zitten al bijna twintig jaar in wet en regelgeving. Daarmee werd er een verdienmodel voor de overheid gecreëerd en werd de basis voor veel ellende gelegd.

Wat als ….blijkt dat mijn werkgever een algoritme generator is die nog 3 jaar ingesteld staat….oftewel dat de staatsloterij mij werkgever is? Mark Rutte? Het doorgaan met het kweken van langdurige lichamelijke pijn blijkt dus onderdeel van hun werk.

Eén geautomatiseerde beslissing ingevoerd in 2010 zonder controle, toezicht WFT of aanspreekpunt!

Hoe zit het eigenlijk met de wet Gelijke Behandeling als ik op mijn 43 ste in een AOW met aanvullend pensioen als man ben gecodeerd?

Met dank aan bet derde koffertje Prinsjesdag- microfiche

Waarheid is een behoefte van de ziel, leer ik al mijn hele leven, maar toen ik ziek werd ontdekte ik steeds vreemde dingen, wat een hoop melancholische momenten opleverde.

Moedermaatschappij gekidnapt door Holding van Vader
Waanders Uitgevers

“IK WORD GEDREVEN DOOR NIEUWSGIERIGHEID”

on the basis of sexe

Al 14 jaar ben ik op zoek ik mijn baas oftewel wie is en op welke wettelijke grondslag gebaseerde regelgeving: mijn officiële werkgever? Iedereen zijn eigen brievenbusfirma: het virtuele kantoor rukt op

Tegeltjes wijsheid

Wie is of wie zijn het? Ik weet het tot op heden echt niet!! En het bijzondere is, alle algemene bestuurders weten het ook niet! Das toch vreemd!

Inmiddels kan ik er wel weer om lachen maar het heeft toch wel meer impact op mij en mijn gezondheid gehad, meer dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

Ik besta – maar wie ben ik dan ?

1. Het Ministerie van Financiën ?

De Belastingdienst draagt bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doet de dienst door eerlijk en zorgvuldig belasting te heffen en te innen en toeslagen uit te keren. Daarnaast draagt de Belastingdienst bij aan een financieel gezonde, concurrerende en veilige Europese Unie.

2. De Europese Commissie ? Deze commissie eiste strikte voorwaarden toen NN staatsteun kreeg in 2008. Toen eiste het ministerie van Financiën de lopende polissen op waaronder ook al mijn polissen uit 1995 1998 en 2002.

De Europese Commissie is het uitvoerende orgaan van de Europese Unie. Ze is verantwoordelijk voor het indienen van wetsvoorstellen, het beheren van de EU-begroting, het handhaven van het EU-recht (in samenwerking met het Hof van Justitie), en het vertegenwoordigen van de EU op internationaal niveau.

3. Nationale Nederlanden Beursbedrijf ? NN Group is een Nederlandse financiële dienstverlener die bestaat uit NN (Nationale-Nederlanden). Nationale-Nederlanden omvat ook Nationale-Nederlanden Bank N.V., die bancaire producten (voornamelijk hypotheken en spaarproducten) aanbiedt.

4. Belasting en Accountantskantoor Hilgers?

Jouw financiële zaken in vertrouwde handen

Wil je een gezond bedrijf, dan heb je een gezonde financiële huishouding nodig. Hilgers Accountants zorgt voor je jaarrekeningen, belastingen, administraties en andere financiële zaken. Ons hechte, ervaren team kent onze klanten persoonlijk en weet precies wat ze nodig hebben om succesvol te ondernemen. Ben je nog geen klant bij Hilgers? Kom dan gewoon een keer vrijblijvend praten over de mogelijkheden om samen te werken.

5. Het Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid?

Werk en bestaanszekerheid voor iedereen: samen werken voor samen leven. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werkt aan eerlijk, gezond en veilig werk in Nederland. Iedereen moet de kans krijgen om mee te doen en zich te ontwikkelen. Mensen moeten zelf kunnen bijdragen aan hun eigen toekomst. Als het tegenzit zorgen we voor een vangnet, en als je met pensioen gaat voor een inkomen. Dat kan alleen in een land waar mensen er voor elkaar zijn.

6. Het ministerie van Algemene Zaken? Algemene Zaken is het ministerie van de minister-president. Het ministerie houdt zich bezig met de coördinatie van het algemeen regeringsbeleid en van de overheidscommunicatie. Ook verzorgt het departement de voorlichting over het Koninklijk Huis.

7. Of ikzelf als embryo meisje – Openbaar Koopvrouw onder het juk van de Koning?

Openbare koopvrouw – eene vrouw, met uitdrukkelijke of stilzwijgende toestemming van haren man openbare koopvrouw zijnde, kan zich zonder zijn bijstand verbinden, in en omtrent alles wat die koopmanschap betreft.

Zij wordt voor eene openbare koopvrouw gehouden, wanneer zij, afzonderlijk van haren man, koopmanschap drijft, (art. 168 B.W.)

8. De staatsloterij ?

De landelijke overheid ontdekte dat de loterijopbrengsten hoog waren en wilde met een staatsloterij haar eigen lege schatkist aanvullen. Daarom werd op 4 april 1726 de eerste Staatsloterij, toen nog bekend als de Generaliteitsloterij, gehouden. De allereerste trekking vond plaats in de Ridderzaal in Den Haag. De eigenaar van de staatsloterij zijn de aandeelhouders van de Staat der Nederlanden, vertegenwoordigd door het ministerie van Financiën, NOC*NSF, via Stichting Kansspelbelangen en Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland. ( En aangezien een verzekeraar een kansovereenkomst is……)

Periodieke Uitkering Generalisatie

Bij de Koninginnedagtrekking van 2011 ( dat is dan ook geen toeval dat per 1 januari 2011 de schadevergoeding ( dreigbrief NN) omgezet werd naar ( periodieke Uitkering) en werd de te winnen periodieke uitkering gepresenteerd als “De rest van je leven”, maar er gold een maximumduur van 40 jaar.

Dus mijn vermoeden gaaf uit naar 2 en 8.

Is de Staatsloterij van de overheid?

In 1848 verandert de Generaliteitsloterij haar naam in Nederlandse Staatsloterij. Voortaan valt ze rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van de minister van Financiën.

Belastingdienst rommelt blijkbaar al jaren met BSN-nummers, ambtenaren ‘kopiëren en plakken’ terwijl dat toch echt niet mag.

De Belastingdienst heeft blijkbaar gerommeld met burgerservicenummers (BSN) en hebben zelf ook een melding gedaan van een datalek, zo blijkt uit diverse stukken.

Aan ambtenaren van de dienst is voorgeschreven om geen gebruik te maken van de mogelijkheid tot ‘kopiëren en plakken’ van een BSN. ‘Dat gebeurt soms toch.’ En daardoor kunnen de persoonlijke burgerservicenummers bij derden terecht komen. ( bron de gelderlander) dat is ook bij mij gebeurd! Al 14 jaar word ik beloofd om teruggebeld te worden om vervolgens nooit meer iets te laten horen. En dus misleid, en totaal verkeerd voorgelicht te worden. ,,Het is echt ongelooflijk.”

Wat doet het met een mens om uitgesloten te worden? Maar meer de vraag: hoe komen we tot weer een verbinding?

Verborgen Verleden / Heden

Wie is Persoon 917258 Belastingdienst?

De belastingdienst verstopt blijkbaar mensen in ander lichaam – Persoon 917257

Ik ontdekte dat de meeste Nederlanders tal van voorbeelden kunnen noemen van wetenschappers, ambtenaren en politici die in het openbaar niet aarzelen om onwaarheden te blijven verkondigen vanuit het Wetboek 1838 ook wel Code Civiel genaamd.

Met andere woorden, het embryo is vanaf de bevruchting een mannelijk zelfstandig menselijk levend wezen dat het vermogen heeft te ontwikkelen tot de baby zoals wij hen zien als het geboren wordt en tot een baas van wordt gemaakt.

Helaas is dit niet de waarheid! Elke embryo is de eerste aanleg altijd een meisje als persoon. ( daarom hebben mannen ook tepels) pas na zes weken wordt het geslacht bepaald. De Hooggerechtshof van de Amerikaanse staat heeft bepaald dat een embryo als persoon moet worden gezien. Op het Eerste X chromosoom staat ook de DNA ( moeder de vrouw dus) Het tweede X of Y bepaald of je verder kunt voortplanten. Ben je geboren met je XO dan gaat dit niet!

De zaadcel bevat een X-chromosoom of een Y-chromosoom. Dat chromosoom bepaalt het geslacht van het kind. De vrouw kan in de eicel alleen een X-chromosoom kwijt, omdat vrouwen alleen maar X-chromosomen hebben. Afhankelijk van welke zaadcel de eicel bevrucht, wordt het dus een jongen (XY) of een meisje (XX). Dus welke idioot denkt dat de man de baas is in het burgerlijk wetboek heeft het mis.