De magische apotheek

Wat eet je ziel vandaag? Doe iets! Het is maar hoe je kijkt!

Gewoon meebewegen met wat er nu is, en geloof me dat is veel. Deze corona tijd is voor iedereen moeilijk maar daar ontstaan nou juist krachten waarvan je misschien niet eens wist dat je ze in je had. Omdenken, creatief worden en kansen benutten omdat je er nu de tijd voor hebt. Dingen gebeuren niet zomaar. Ze gebeuren met een reden en doel. Je kunt deze tijd gaan inzetten in iets wat echt waardevol is in het leven wat je altijd al wilde doen.

Iets wat je Hart raakt laat je nooit meer los.

No Air – Bloedstollend & glashelder

Jarenlang zocht ik naar schonere lucht, een beschutte werkplek en rust op het gebied van zorg en welzijn met minder bureaucratie en feiten gebaseerd zoals in de grondwet is beschreven. Ik heb het allemaal gevonden en dat laatste, daar hoop ik binnenkort ook klaar mee te zijn. De brieven voor Aktie en Art for Change in Return zijn inmiddels de deur uit, en nu maar afwachten wat er gaat gebeuren op het gebied van de Wet gelijke behandeling op grond van handicap of chronische ziekte (WGBH/CZ). Jarenlang deed ik onderzoek #myownresearch en kwam tot schokkende ontdekkingen in de wet van de particuliere AOV en Participatie wet. Ik zal hef waarschijnlijk allemaal mis hebben, maar ik ben niet zo gauw te vreden met telefonisch antwoorden. Niemand vanuit de RijksOverheid of Bond voor Verzekeraars en Gemeenten gingen in op individuele zaken of hulpvragen…maar nu weet ik inmiddels waarom. Ze hebben jarenlang stukken met belangrijke informatie verzwegen. Het recht zal zegevieren denk ik maar zo. Ik geloof in TRUST vanuit de grondwet. Ik werk mijn hele leven met dat geven en op gevoel maar sla op wat me echt kn het hart raakt! Ongelijkwaardigheid.

Toen kwam ik er achter dat vooroordelen en afschuiving de belangrijkste bron werd van mijn onderzoek: Waarom? Werd mijn kernvraag en nu maar afwachten op reactie. De desbetreffende partijen zijn al jaren op de hoogte en de archieven zijn digitaal in de cloud gezet of zijn opgenomen voor “traningsdoeleinden”!!!!

“Het is hier Verboden voor vrouwen als u “riep Mark

Wie ben ik en wie wil ik zijn? Dat was de vraag die ik mezelf elke dag stel: mijn kracht werd mijn kwetsbaarheid en mijn oog zag voor dat wat verborgen of bewust verscholen lag. Ik ben een bron die een vergeten groep hun gezicht weer terug gaat geven. Mensen die in het afvoerputje van de overheid zijn of straks gaan belanden. Ik wil geschiedenis schrijven! Op Eigenlijk Kracht Werken aan je Toekomst… Het instituut Nederland in plaats van de B.V Nederland.

Het leven is continu meeveranderen- hoe beter je hier mee kunt omgaan hoe vrijer je wordt in lichaam en geest. Met een open hart worden gevoelens intenser, contacten diepgaander en ontstaan er betere verbindingen.

De straat, het laboratorium voor experimenten

Ik heb heel weinig nodig om gelukkig te zijn. De plek waar ik mag logeren voor een tijdje is fenomenaal mooi. Een huis vol historie en prachtige verhalen in het hart van Middelburg. Ik werk al jaren vanuit het boek de creatiespiraal en nu ben ik bij punt 9 aangekomen: Ontspannen. Dat ga ik dan ook met een gerust hart doen. Go with flow maar dan vanuit Zeeland.

Als je jezelf verandert, verandert de wereld met je mee! Gewoon jezelf aan de top visualiseren !Denken, voelen en durven doen. Doe in je leven gewoon wat je echt wil! Het levert je veer genoegdoening op. Zet kennis in van anderen en breng het ook in de praktijk! Je moet nooit bang zijn, dat is je slechtste raadgever.

Rauwe werkelijkheid omzetten in iets positiefs is lastig maar door het van je af te schreeuwen, te schrijven of jezelf te gaan spiegelen. Maar het is een ontwapening in je hart. Zelfliefde is het mooiste goed voor zelfvertrouwen als je als onafhankelijke autonoom wil leven. We zijn zo gewend aan oordelen en kritiek dat we denken dat dit normaal is, maar geloof me Normaal bestaat niet! Wat wil je zijn iemand zijn liefde of zijn grootste geheim. Creëer zelfgeluk en alle problemen zijn nieuwe kansen om te groeien.