Alles draait om Prikkels & Beleving

DSC08901.JPG
Believe in Yourself

I love my work. Gewoon alles vastleggen door het oog van een lens. She is online Inspiratie & Motivatiereizen…goes on and on and on….! Elke dag weer hebben we te maken met positieve en negatieve prikkels. Een kracht en een tegenkracht omdat we gewoonweg allemaal strijden voor het plekje in je hart voor geluk. Geluk is dichterbij dan je denkt..! Keuzes maken is de belangrijkste stap….Denken Voelen Doen…..Angst is namelijk je grootste tegenstander…en perfectie bestaat niet…dus laat dat los.

The Big Black Book

Gisteren ben ik samen met Wim na het lezen van The Big Black Bookde stijlgids voor mannen…. bij de spectaculaire tuin van Martien & Mieke Koelemeijer geweest. Ruim 12000 vierkante meter tuin vol met adembenemende momenten. Een bijzondere tuin kun je wel zeggen…vol met bloeiende azalea’s, rododendrons en prachtig ontworpen vijvers, beelden en indrukwekkende vergezichten. Eigenlijk is het meer een landgoed dan een tuin. Je lijkt je ogen echt uit en is dan ook een feestje om door de aangelegde paden te wandelen en al dit moois te mogen fotograferen. Een momentje van balans en harmonie in een beleving van gezonde prikkels. Het is maar hoe je kijkt!

 

DSC08912

DSC09015

DSC08996

 

Na deze inspirerende wandeling kwamen we voldaan terug in onze eigen droom tuin…. Een tuin waar symmetrie en rust heest. Een waar de onze dieren heerlijk in kunnen hobbelen, uitbuiken, uitkijken of gewoon lekker chillen.  Een tuin waar onze B&B gasten dol op zijn.

DSC08852.jpg

DSC08850.jpg

FullSizeRender.jpg

DSC08887.jpgDSC08492.jpgDSC07268.JPGDSC06342.JPG

DSC08896.jpg
GROW UP!! Just call for a shoot!

 

Categorieën Art is making out of nothing and selling it, Health, HOME, Styling Photography, The Netherlands, TRAVELTags , , , , ,

5 gedachten over “Alles draait om Prikkels & Beleving

 1. Prachtige foto’s zoals altijd. 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel Xmodeorakelsx voor leuke reactie. Fijne dag. Gr Silvia

   Geliked door 1 persoon

   1. Fijne dag Silvia en veel plezier met fotograferen.

    Like

 2. Wohhhh Sil wat een prachtige foto’s . Voorzien van een fijne tekst
  Heerlijk om te volgen

  Geliked door 1 persoon

  1. Jij weer bedankt voor enthousiasme❤️

   Like

Reacties zijn gesloten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close