Democratie is stilstaan bij Persoonlijke Vrijheid. Wie de een erkent kan de ander niet afwijzen.

                                 

Aan alle “democratische” ONS kent ONS politici in Nederland.

Datum April 2017

Betreft: “Vliegwiel – Donor worden van een vangnet om Nederlanders die in vrijheid en op eigen kracht willen werken en leven”.

Doel: Ons gezamenlijk inzetten voor het behoud van de Democratie door Nederlanders op een ruimtelijke manier van (on)zichtbaarheid naar ontwikkeling en groei kunnen laten werken en leven. Duurzaam Maatschappelijk & Betrokken…volgens de “Doe iets” Methode.

                                        Van Zelfkennis naar Gedragsverandering

IMG_0848.JPG

Principles Of Lust….Overheid…. De bastaardkinderen van kunst en commercie vermoorden hun ouders waarna ze een zondag uitstapje maken. Bedankt Paul Auster. De kunst van Tobben en niets doen.

Beste Overheid,

IMG_1304

Bedankt voor de donorbrief die u ons stuurde, voor mijn dochter Laura, die in september j.l 18 jaar is geworden. We zullen de brief samen goed doorlezen en overwegen of zij donor zou willen worden. Volgens de wet mag je inderdaad na je achttiende jaar… belangrijke keuzes maken. En dit is ook hart nodig….! Daarom wil ik ook aan u vragen om een belangrijke keuze te maken. Namelijk om vliegwiel – donor te worden van een steeds grotere groep Nederlanders. Over Nederlanders die op eigenkracht zelfstandig vanuit zelfredzaamheid , eigenwil, keuzes willen en durven maken, hoe ze willen werken, waar ze willen wonen en voor wie ze mogen werken. U houdt als overheid meer geld over en kan daardoor meer levens redden en meer investeren in duurzame energie, zonne energie en vliegende auto’s. Zo wordt Nederland het eerste duurzaamste land van de wereld! Het concept is simpel..maar u moet wel willen lezen, luisteren. Het is maar hoe u kijkt!


Wij zouden er dan samen voor kunnen zorgen dat alle ingeschreven Nederlanders, ongeacht kleur, sexe of religie, vanuit eigen kracht, met positieve ambitie, authenticiteit en gedrevenheid kunnen werken en zich verder kunnen doorontwikkelen. Door transparantie, rechtvaardigheid en met wederzijds respect elkaar een betaalde dienst kunnen bewijzen. Het is dan ook van groot belang dat daar verplicht een vangnet aan gekoppeld dient te worden. Een vangnet gemaakt door de overheid..waar mensen zelf een keuzes in kunnen maken met wel een aantal vaste basis regels. Stelt u zich eens voor dat alle zelfstandige hardwerkende ondernemende mensen allemaal doodziek worden.. omdat u geen vangnet voor ze heeft geregeld in een wet, terwijl u dit wel voor uzelf goed geregeld heeft. Wie de een erkent kan de ander niet afwijzen! Toch?

Ik, Silvia Koning ben ondernemer, creatief  en levenskunstenaar met “teveel ervaring” in zorg & regelgeving, heb sinds kort een onstuitbare drang om Nederlanders op te leiden tot zelfstandige, onafhankelijke inspirerende rolmodellen voor onze volgende generatie. Werken is voor mij persoonlijk altijd al een levensvervulling geweest. Diversiteit mijn kracht! Doe iets! Je bent namelijk wat je doet! Doe je niks dan ben je ook niks…!

Real PEOPLE FIRST!!

Ik voel het …en weet dat u “levens” wilt redden. U draagt het bij u. In een koffertje op het prinsjes en prinsessen bal met strass steentjes op het hoofddeksel op de derde dinsdag in september.

Waarheen, Waarvoor , Waarnaar lijdt de weg……

In Nederland hebben we namelijk meer gezonde glimlachende mensen nodig die vanuit ruimte en inzicht maar op eigenkracht  in hun eigentijds zone willen, mogen en kunnen werken. Gewoonweg vanuit gezonde ambitie voor persoonlijke en onafhankelijke vrijheid. Ik weet dat er Nederlanders zijn die leunen en steunen op anderen, vastgelopen zijn of hun zaakjes niet goed op orde hebben. Maar dat jullie als overheid goede professionals inruilen voor digitale inktschijters en kokmeeuwen en dat daardoor gedupeerden zo in de draaimolen van de corrupte bovenwereld terecht komen is niet rechtvaardig. De wachttijden bij Overheid, Zorg en UWV om mensen sneller te kunnen helpen zijn veel te lang en worden vanuit een eenzijdigheid bekeken, belicht en beoordeeld. Deze geld verslindende mallemolen en bureaucratische papier- fabriek blijken sterk milieuvervuilend te zijn en totaal niet meer van deze tijd. U ziet dit misschien nog niet zo…en dat kan, en dat is u gedachtegoed…..!Ik ben getekend voor het leven maar wat als Doe iets echt geschiedenis gaat schrijven? Dan kunt u zeggen dat u werkelijk bij heeft gedragen aan duurzame maatschappelijke betrokkenheid.

                                                                          DOE IETS!.. 

Ik wacht ook al maanden op het “keukentafel” gesprek met Jet Bussemaker om haar kennis te laten maken met het platvorm voor Talentvolle Nederlanders. “Topvrouw Jet” pleit namelijk al jaren voor meer vrouwen aan de top maar weet dondersgoed waarom vrouwen nauwelijks aan de top kunnen komen. Moederschap is namelijk gif voor een carriere!  En dat trots haar grootste tegenstander is. Maar wat als uw collega’smedewerkers binnen de overheid dit gesprek bewust tegenhouden? Zo komen we natuurlijk geen stap verder……Jet.

Doe iets! Je bent wat je doet! en hier is zeker nog niets mee gedaan…!

Schermafbeelding 2017-04-02 om 19.08.31.png

De Utopia Luchtbel in Den Haag. Chained the rhythm…..volgens Katy Perry and Skip Marly

 

Ook heb ik de Koning en de Tweede Kamer een “Decent Or Indecent Proposal” gestuurd. Ze antwoordde mij na ongeveer drie weken dat mijn voorstel besproken zou gaan worden…maar heb daar persoonlijk nog geen uitspraak over ontvangen. Dit vind ik namelijk heel vreemd want op de site van de rijksoverheid staat namelijk anders vermeld.

Democratie is werken met Persoonlijke Vrijheid.

Ik heb in mijn leven altijd ruimte nodig gehad om te kunnen groeien. Als ik geen ruimte krijg dan stik ik….!  Mijn ruimte heeft zuurstof nodig om tot zijn recht te komen. Het is een energieveld dat mensen beschermt… en als de wereld stilstaat…voel ik dat ik iets moet doen. Ik heb de afgelopen maanden veel last en tegenwerking gehad van ego’smooie woorden en mindere daden ” berichtgevingen binnen de afdeling zorg, gemeente en zweverige overheid…Maar weet inmiddels nu wel hoe OVERHEIDSGELD digitaal verkwanseld wordt in plaats van dit daadwerkelijk om te zetten in het behalen van duurzame maatschappelijke doelen, namelijk iedereen gezond aan het werk te krijgen.

img_9487

Door Kunst in beweging….liefs van de slak.

DOE IETS! Overheid. Before we pass away.

Wij kunnen namelijk samen mensen anders naar zichzelf leren kijken… ! Ik heb alleen nog een vliegwiel-donatie nodig om mensen die in de bijstand / armoede zitten en u als rijke overheid in beweging te krijgen met mijn Kunst in beweging project: Doe iets!  

Mensen die zeggen dat ze “niets” kunnen omdat ze ziek, zwak of misselijk  zijn is angst…..! Angst om gekwetst te worden. Iedereen wil werken vanuit persoonlijke vrijheid…maar weten vaak niet hoe en waar ze moeten beginnen!

Het energieveld Doe iets! is namelijk een nieuw virus dat niet te genezen is….want alleen door persoonlijke aandacht worden mensen blij, en gaan ze iets doen wat er toe doet. Het Platvorm HetWerkt.Online inspireert en motiveert zelfstandige ondernemers en leidt mensen op door een uniek 10 stappenplan. Hierdoor creëren ze hun eigen ruimte en kunnen ze in die vrijheid werken, leven en genieten.

img_8775

Je zal in Nederland maar iets kunnen? Dat is armoede zeg…! Het is maar hoe je kijkt!

 

Voordat u uw keuze maakt stel ik u nog even een vraag? Staat u eigenlijk wel eens stil bij uw eigen gedachte goed? Wat als ….dit u overkomt…? Er was 17 jaar geleden nog geen nip- test! 

Dank u wel voor u tijd en uw keuze….

Ja.. ik word vliegwiel – donor en wil op korte termijn een datum prikken!

Nee…Ik ga door met mijn eenzijdige bestaan en laat niets voor een ander achter!

With Love Silvia