Holland Stopovers bringing special Hospitality’s to Kwadijk

Hoe mooi kan het leven zijn ….wanneer het voelt alsof je elke dag op en neer reist terwijl je toch gewoon in je eigen omgeving bent. Dat is dus de kunst van vrijheid. Afgelopen week hebben we weer een aantal mooie mensen in Kwadijk mogen ontmoeten omdat ze verbleven in het Tiny Little House! Van zaterdag op zondag kwamen er mensen uit Frankrijk en van zondag tot dinsdag een bijzondere meneer uit India, geboekt bij ons door Holland Stopovers . Dit bureau gelegen in Hoofddorp richt zich op klanten die net in Nederland gearriveerd zijn. Deze touroperator regelt pickups, tours en kamers voor groepen en/of particulieren en weet de weg te vinden naar de leukste hotspots en restaurants. Een van deze restaurants is Saravanaa gelegen in Amsterdam op de hoek Van Woustraat/Stadhouderskade.

img_5861

                                                                 India meets Kwadijk

Deze hospitality uit India wilde graag eens overnachten in een landelijke omgeving en zo de kenmerken van een dorp ervaren met aansluitend een tour door Volendam & Amsterdam, Noord-Holland. Tijdens zijn 2 daagse verblijf in Kwadijk genoot de gast van de Brocante Garage Sale, en de boodschap hierbij, onze gastvrijheid en onze gedrevenheid. De combinatie van mooie gesprekken die we samen hebben gevoerd maakte mijn leven dankbaarder.

Service & gastvrij zijn zit nou eenmaal in ons bloed….! Maar hoe leuk is het als je gasten kunt begeleiden in een Go with the flowtrip Noord Holland met oude Landrover en al rijdend leervollen gesprekken kunt voeren. Gewoon heel leuk toch?

Schermafbeelding 2016-09-13 om 12.02.29.png

Als dank ontvingen we deze super leuk handbeschilderde cadeautjes en een mooie donatie voor Stichting Hartekind.

14322440_1311776992189583_476379242059423026_n.jpg

Thank You India

Go with the Flow trip naar Ibiza!

Enjoy is simpel maar geluk moet je delen!!!

Fijn weekend en vergeet niet te genieten….van jezelf!

With Love Silvia