Holland Stopovers bringing special Hospitality’s to Kwadijk

Hoe mooi kan het leven zijn ….wanneer het voelt alsof je elke dag op en neer reist terwijl je toch gewoon in je eigen omgeving bent. Dat is dus de kunst van vrijheid. Afgelopen week hebben we weer een aantal mooie mensen in Kwadijk mogen ontmoeten omdat ze verbleven in het Tiny Little House! Van zaterdag op zondag kwamen er mensen uit Frankrijk en van zondag tot dinsdag een bijzondere meneer uit India, geboekt bij ons door Holland Stopovers . Dit bureau gelegen in Hoofddorp richt zich op klanten die net in Nederland gearriveerd zijn. Deze touroperator regelt pickups, tours en kamers voor groepen en/of particulieren en weet de weg te vinden naar de leukste hotspots en restaurants. Een van deze restaurants is Saravanaa gelegen in Amsterdam op de hoek Van Woustraat/Stadhouderskade.

img_5861

                                                                 India meets Kwadijk

Deze hospitality uit India wilde graag eens overnachten in een landelijke omgeving en zo de kenmerken van een dorp ervaren met aansluitend een tour door Volendam & Amsterdam, Noord-Holland. Tijdens zijn 2 daagse verblijf in Kwadijk genoot de gast van de Brocante Garage Sale, en de boodschap hierbij, onze gastvrijheid en onze gedrevenheid. De combinatie van mooie gesprekken die we samen hebben gevoerd maakte mijn leven dankbaarder.

Service & gastvrij zijn zit nou eenmaal in ons bloed….! Maar hoe leuk is het als je gasten kunt begeleiden in een Go with the flowtrip Noord Holland met oude Landrover en al rijdend leervollen gesprekken kunt voeren. Gewoon heel leuk toch?

Schermafbeelding 2016-09-13 om 12.02.29.png

Als dank ontvingen we deze super leuk handbeschilderde cadeautjes en een mooie donatie voor Stichting Hartekind.

14322440_1311776992189583_476379242059423026_n.jpg
Thank You India

Go with the Flow trip naar Ibiza!

Enjoy is simpel maar geluk moet je delen!!!

Fijn weekend en vergeet niet te genieten….van jezelf!

With Love Silvia

 

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com