Brocante Garage Sale Kwadijk staat op de kaart!

Hallo lieve volgers…!Afgelopen zondag was het zover…de eerste Brocante Garage Sale Kwadijk van 2016 ging van start. We hadden geen enkel idee hoeveel mensen er op af zouden komen, maar het bleken er gelukkig veel te zijn. 40 enthousiaste bewoners hadden zich vooraf ingeschreven en hebben hun zolder weer eens lekker opgeruimd om vervolgens anders mensen weer blij te kunnen maken. Want zeg nou eerlijk hoe fijn is het als je gewoon vanuit je huis, tuin of garage je oude spullen voor een vriendelijke prijs weer over kunt doen aan iemand anders….! Door deze manier van particuliere verkoop kom je als koper op de mooiste plekjes waar je normaal geen idee van hebt. Door de aangegeven route te wandelen hebben de bezoekers een andere kijk op Kwadijk en omgeving gekregen.

Organisatie

Het vergde best wel wat tijd en energie, alhoewel we hulp hebben gekregen vanuit de organisatie van Garage Sale Ilpendam. Wij wilden heel graag een evenement organiseren waar verbinding & een maatschappelijk belang centraal moest staan en waar de openbare ten aller tijde toegankelijk moest blijven.Tuurlijk heb je er altijd wel wat mopperkonten bij zitten maar die hou je er altijd bij! Erger je niet maar verbaas je zou mijn dr.Rossi zeggen. Vooral op zondag denken een aantal wielrenners dat de dorpsstraat van Kwadijk echt alleen van hun is…maar ik kan je zeggen deze is gelukkig van ons allemaal….. Helaas werd nog niet elk adres goed bezocht….maar je weet nooit van te voren hoe zoiets verloopt en kunnen we alleen maar hopen dat er bij een volgende Brocante Garage Sale meer bewoners zich gaan aanmelden. Pas dan kunnen we je iedereen hopelijk tevreden stellen.

Kwadijk leeft!

14089200_1683407648645922_8725606759866546446_n

Kwadijk, veel te mooi om snel door heen te rijden!

dsc06381

Vier toptalenten bij elkaar die vinden die je moet stoppen met roken….het is schadelijk voor het hart….!

Inzetten voor het goede doel

Mijn persoonlijk doel deze dag was om geld in te zamelen voor mijn persoonlijke fondsenwerving voor Stichting Hartekind Ik heb mijn lieve vriendinnen opgetrommeld en gevraagd of ze willen komen helpen en waren razend enthousiast. Onze persoonlijke opbrengst voor Stichting Harte kind is 475,00 euro geworden dit geld wordt weer overgemaakt op fondsenwervingscampagne Alvarum  en komt op een totaal van 2410,00 euro.  Wilma Boddeke, mede organisator  en eigenaar van Multisanitair had naast haar eigen prive spullen ook nog leuke hebbedingetjes uit de werkplaats van het RIBW. en had bedrag van 165,00 opgehaald.

                                                                    Enjoy is Simpel

Als straatfotograaf heb ik de volgende collages gemaakt wat een prachtig beeld weergeeft van de super leuke dag.

2Q==.jpg

Collages Brocante Garage Sale 18 september 2016

9k=-2.jpg

Een lachende gezicht stond centraal deze dag!

Z.jpg

Enjoy is Simpel

Z-1.jpg

Veel positiviteit onder de deelnemers, kopers en organisatie

Wij kunnen inmiddels terugkijken op een geslaagd evenement/buurt verbindingsfeestje en bedanken iedereen die hier aan mee heeft gewerkt en ook alle kranten voor zoveel publiciteit.

IMG_6349.JPG

De redactie van de Stadskrant ging gezellig op bezoek bij de theetuin op nr 50A1

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben en misschien kun je in je eigen straat eens een keer iets leuks organiseren.Onze dag kon in ieder geval niet meer stuk en wil nogmaals alle deelnemers en kopers bedanken.

With Love Silvia

2 gedachten over “Brocante Garage Sale Kwadijk staat op de kaart!

 1. Inderdaad Tilly het zou echt heel erg leuk zijn al zou je het met alle vier de States zouden kunnen gaan doen!
  het verbind en is maatschappelijk erg goed.
  XSilvia

  Like

 2. Silvia

  Geweldige foto’s van een prachtig initiatief , en zeker het resultaat mogen er zijn .
  Misschien ook een idee in de wilgstate .
  Ik zal je moeder eens polsen
  Liefs Tilly

  Like

Reacties zijn gesloten.