Villa Felderhof gevoel op Ibiza

ZON…Wat ben je toch mooi en wat beteken je toch veel voor mensen. Want waar zon is, is liefde, gezondheid en geluk in overvloed,toch? Geluk zit soms in een klein hoekje. Al jaren ben ik verliefd op de zon in combinatie met het klimaat van Ibiza. Het voelt als houden van….! Mijn liefde voor de zon op Ibiza is oneindig…!

Energie door rust

Ik hou van mensen die mij energie geven. Zij zijn voor mij een grote inspiratiebron. Mensen van wie ik kan leren, mensen waarmee ik kan lachen, huilen en die mij in mijn kracht laten staan. Ik heb na maanden van veel stress en spanningen weer energie gekregen door rust en moet mijn leven op een andere manier gaan inrichten. Maar hoe…Niks doen dat kan ik niet… en zit dus even te broeden. Wat wil ik, en wat kan ik en hoe gaan ik dit aanpakken!  Dr. Rossi zegt elke week tegen me: Silvia je moet gewoon af en toe van je nest af want er zijn namelijk altijd mensen die vinden dat je weer iets kunt of moet gaan oppakken…Negatief of positief….! En ik moet je eerlijk bekennen dat dit ook echt zo is….! Door de jaren heen heb ik al heel wat mooie mensen mogen ontmoeten. “Echte mensen” die mij een extra waarde hebben gegeven aan mijn bestaan. En zo hebben deze mensen weer inspiratie en energie gekregen vanwege mijn openheid, gedrevenheid, eigenzinnigheid of omdat ik soms gewoon ergens in geloof. 

Ode aan de Vriendschap

Ibiza, staat voor mij als het mooiste eiland op aarde.  Ibiza betekent voor mij rust, relaxen, inspiratie, vriendschap en veelzijdigheid. Ibiza is ontspannend en heeft het mijn leven een stuk aangenamer gemaakt vanwege het weer en de rust. Ibiza is veelzijdig en authentiek. Vriendschappen worden daar wel makkelijker gemaakt omdat Ibiza eigenlijk van iedereen is en je daar heerlijk je zelf kunt zijn. Ik merk dat door het ontvangen van gasten in ons eigen unieke huisje in Kwadijk je echt geweldige mensen leert kennen en noem dit toch een Ode aan Vriendschap. Een van onze gasten zei laatst tegen Wim: Het is net of ik bij Villa Felderhof te gast ben. Alles is van A tot Z geregeld en ik mag alleen maar genieten. Mooier compliment bestaat er toch niet….! Onze gasten komen uit alle hoeken van de wereld. Jong en oud, mensen die genieten van de rust of heerlijk alleen willen reizen  heerlijk toch gewoon!

Villa Felderhof gevoel

Gisteren ben ik op de thee geweest bij een bijzondere vrouw. Ze is tijdelijk even in Nederland. Ik ken haar al heel wat jaren en ze woont al een tijd in een authentieke Finca op Ibiza. Ze is creatief, eigenzinnig, kunstzinnig en gedreven. Ze las laatst mijn blog Krachtig en Kwetsbaar en nodigde me meteen uit. Familie, vrienden en kennissen van haar bezoeken deze finca al regelmatig en vinden het er helemaal fantastisch maar ze wil er eigenlijk meer een inspiratiehuis Bed for Friends met diverse activiteiten van maken. Volgens mij gaat het niet om hoe groot een huis is, of hoe luxe, maar om het fijne gevoel en beleving op een bepaalde plek…Een beetje Villa Felderhof gevoel…..! We willen eigenlijk samen de passie van het leven delen om zo weer andere mooie mensen te kunnen inspireren. Begin april ga ik even een paar dagen naar Ibiza om te kijken of we een mooi programma kunnen organiseren en hoop stiekem al jullie zo spoedig te mogen verwelkomen op een prachtige lokatie in het hart van Ibiza met heel veel verrassingen!
Suede sjaals Kazh online hopppen bij She is online.nl
The Power of Personality ontmoeten op Ibiza

 

IMG_0931.jpg
Lunch bij Amante Beach Club
DSC00603.jpg
Ibiza stad
DSC02827.jpg
Uitkijkpunt bij Es Vedra

 

DSC02859.JPG
ZON, wat ben je mooi!
DSC02870.JPG
Relaxen
DSC02940.JPG
Time for Olives
DSC02949.jpg
Bloemen bloemen en nog eens bloemen….
DSC02946.JPG
Leren schilderen op Ibiza
DSC02959.jpg
Handmade bag
DSC02981.JPG
Leren fotograferen op Ibiza
DSC02990.jpg
Ying Yang moment
DSC03128.jpg
Af en toe even een snob momentje
DSC03147.JPG
Kunst is van en voor iedereen
DSC02889.jpg
Uitkijkpunt Ibiza
DSC01183.JPG
Handmade op Ibiza
DSC01178.JPG
Bladgoud project
DSC01168.jpg
Escape to Ibiza
DSC01175.JPG
Super leuke winkeltjes
DSC00845.JPG
I love Dali
DSC00827.jpg
Boulevard Ibiza
DSC00775.jpg
Handmade by Paloma

DSC00622.jpg

DSC00538.jpg
Volg mijn voetjes \ Slippers van Hotlava
DSC00475.jpg
Food
DSC00480.jpg
Food
DSC00469.jpg
Happy Feet
DSC02897.JPG
Gezond voelen en worden op Ibiza

Zeg nou zelf, wie wil er nou niet even afstand nemen van het drukke leven, genieten van tijd voor jezelf en weer opgeladen naar huis gaan vol met geweldige inspirerende en rustgevende ervaringen!!

Binnenkort meer nieuws, fijn weekend en tot snel.
Liefs Silvia
Categorieën Burn-out, Health, Ibiza, Sarcoidose, TRAVELTags , ,
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close