Tussen Kitch & Kunst

Omdenken dat ik waar ik tegenwoordig eigenlijk alleen maar mee bezig ben. Loslaten wat moet en iemand anders zorgt er wel weer voor dat ik weer iets ga oppakken. Best grappig eigenlijk…Niks doen is ook niet aan mij besteed en de hele dag op de koffie boeit me niet echt. Ik heb wel gemerkt dat onvoorspelbaarheid mijn sleutelwoord is geworden. Als ouders van een hartekind moet je snel kunnen ingrijpen en handelen. Vanaf 1 januari 2016 tot nu toe zijn we inmiddels al weer zo”n 16 keer in diverse ziekenhuizen geweest…!Het zijn geen levensbedreigende dingen maar het is wel iets wat veel tijd en energie kost. Tussen deze werkzaamheden door probeer ik dus zoveel mogelijk dingen te doen die ik leuk vindt. En volgens mijn dr Rossi moet ik dit ook vooral blijven doen. Zo af en toe help ik mijn oudste dochter bij haar Mode & Styling opleiding en voor Emma zorg ik dat zij de juiste scholing kan volgen waar toekomst in zit.

Dali

Schilderen is al iets wat al jaren met heel veel plezier doe. Zo heeft deze week “Het jonge meisje van Dali” nieuwe eigenaars gekregen. Ik ben niet een type die mijn kunst via een kunstsite aanbied, daar pas ik helemaal niet tussen en vind ik het veel leuker om dit via mijn blog te delen. Hou ik lekker alles in eigen hand want achter elk schilderij zit zo mijn een eigen verhaal. De prijs van mijn kunstwerken laat ik bepalen door de nieuwe kopers. Mensen kopen mijn werk omdat ze het mooi vinden, het verhaal erachter interessant vinden en dat maakt het voor mij en voor de kopers erg fascinerend. Werken in opdracht vindt ik best moeilijk omdat het verwachtingspatroon erg hoog kan liggen maar als mensen aan mij vragen Sil zou je een schilderij van b.v Ans Markus of Willink willen maken dan probeer ik daar mijn ziel en zaligheid in te leggen. Dus komt mijn omdenkprocess goed van pas en is het dus geen KUNST & KITCH maar KITCH & KUNST.

De gevoelswaarde moet het allerbelangrijkste. zijn. Wanneer een schilderij is verkocht zoek ik wel de juiste lijst erbij uit.Dat is eigenlijk de enige voorwaarde die ik stel. Want een schilderij zonder mooie lijst is net als een auto zonder mooie velgen, NIET AF!!

12729065_785729991533275_8631439515489666242_n

Het jonge meisje van Dali ( Silvia Koning 2016)

12670147_785730021533272_3613393812464155174_n

Nieuw huis voor dit mooie jonge meisje.

she is online:dali

Het jonge meisje bij het raam …. in wording.

Al mijn schilders benodigdheden haal ik bij het vertrouwde adres, Atelier de Buncker in Kwadijk, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van dit blog en de mooie zonnige dag op donderdag 11 februari 2016.

Wil je meer van mijn kunstwerken zien…klik dan dit hier!

Liefs Silvia