Art | Silvia Koning

Overzicht van mijn schilderijen

Overzicht van mijn schilderijen

Ik was vroeger al dol op tekenen maar ik ben gaan schilderen vanwege mij verborgen verdriet. Zo heb ik in de loop der jaren mijn eigen stijl van schilderen leren ontdekken. Toen er een keer iemand aan mij vroeg of ik mijn schilderijen ook wilde verkopen antwoordde ik: Wil jij er dan een? En inmiddels zijn er al een aantal “kunstwerken” verkocht. Schilderen is voor mij een uitlaatklep geworden en heeft op allerlei manieren een vorm gegeven. Mijn laatste doek IMAGINE heeft te maken met het afscheid nemen van dingen om meer mooie momenten te kunnen beleven met dierbare mensen.

FullSizeRender.jpg

2016|My Work – Hans Kanters

Imagine.JPG

 2016 |My Work – IMAGINE

 

FullSizeRender

2016 My Work |Jong meisje uit het raam-Dali

SOLD

2016 My Work Geisha

Dochter Emma

2015 My Work| Hartekind Emma

Stay in Balance

WORK 2013|BALANCE 150 x 100 cm

 

Mus Paneel

2013 My Work |OEHOE

 

Koeien van de Koemarkt Purmerend

Work 2014| Koeien van de Koemarkt Purmerend 100x 150 cm

Gelijkwaardig

My Work 2014|Gelijkwaardig

Fly

My Work 2014|Fly

Horizon

My Work 2013|Horizon

Mask

My Work 2013| Mask

2 gedachten over “Art | Silvia Koning

 1. He prachtig mens,
  Ook al denk je nu weinig toe te voegen aan wat je graag zou willen. Niets is minder waar. Al pratend kwamen we vandaag op een heel interessant onderwerp Nml ons uitzend bureau voor mensen met een beperking. Wel is waar nog in de kinderschoenen. Maar jij met je netwerken kan zeker een onderdeel van dit inititief uitmaken.
  Ook de opleiding van Emma besproken en haar ongekende mogelijkheden.
  Silvia houd vast

  Liefs Tilly

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Tussen Kitch & Kunst | She is online Fashion & Lifestyle Guide

Reacties zijn gesloten.