Art | Silvia Koning

Overzicht van mijn schilderijen
Overzicht van mijn schilderijen

Ik was vroeger al dol op tekenen maar ik ben gaan schilderen vanwege mij verborgen verdriet. Zo heb ik in de loop der jaren mijn eigen stijl van schilderen leren ontdekken. Toen er een keer iemand aan mij vroeg of ik mijn schilderijen ook wilde verkopen antwoordde ik: Wil jij er dan een? En inmiddels zijn er al een aantal “kunstwerken” verkocht. Schilderen is voor mij een uitlaatklep geworden en heeft op allerlei manieren een vorm gegeven. Mijn laatste doek IMAGINE heeft te maken met het afscheid nemen van dingen om meer mooie momenten te kunnen beleven met dierbare mensen.

FullSizeRender.jpg
2016|My Work – Hans Kanters
Imagine.JPG
 2016 |My Work – IMAGINE

 

FullSizeRender
2016 My Work |Jong meisje uit het raam-Dali
SOLD
2016 My Work Geisha
Dochter Emma
2015 My Work| Hartekind Emma
Stay in Balance
WORK 2013|BALANCE 150 x 100 cm

 

Mus Paneel
2013 My Work |OEHOE

 

Koeien van de Koemarkt Purmerend
Work 2014| Koeien van de Koemarkt Purmerend 100x 150 cm
Gelijkwaardig
My Work 2014|Gelijkwaardig
Fly
My Work 2014|Fly
Horizon
My Work 2013|Horizon
Mask
My Work 2013| Mask
Categorieën Art is making out of nothing and selling itTags

2 gedachten over “Art | Silvia Koning

 1. He prachtig mens,
  Ook al denk je nu weinig toe te voegen aan wat je graag zou willen. Niets is minder waar. Al pratend kwamen we vandaag op een heel interessant onderwerp Nml ons uitzend bureau voor mensen met een beperking. Wel is waar nog in de kinderschoenen. Maar jij met je netwerken kan zeker een onderdeel van dit inititief uitmaken.
  Ook de opleiding van Emma besproken en haar ongekende mogelijkheden.
  Silvia houd vast

  Liefs Tilly

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close