Hoezo Stylingsadvies?

Veel van onze klanten krijgen vaak een compliment over hun kleding en krijgen vaak de vraag hoe ze dat toch doen! Gewoon contact opnemen met een stylist van She is online zeggen ze dan.

Hoezo Stylist?
Veel van onze klanten krijgen vaak een compliment over hun kleding en krijgen vaak de vraag hoe ze dat toch doen! Gewoon contact opnemen met een stylist van She is online zeggen ze dan.

Wij zeggen altijd tegen onze klanten hoe mooi iets staat omdat ze dan pas echt zichtbaar zijn. Veel vrouwen kopieren kleedgedrag en dat vind ik persoonlijk erg jammer. Wanneer je jezelf onderscheidt creëer je meer impact en laat een pas echt een indruk achter.

Waarom Stylist Silvia? Omdat ik feilloos jouw persoonlijkheid naar voren kan laten komen. Ik geef je tips & uitleg waarom je iets wel of juist niet moet dragen. Regelmatig bellen de klanten ons al en roepen  “help mijn vriendin wil ook een gave outfit” willen jullie haar helpen?

Zacht & Stoer dat vind ik persoonlijk leuk deze zomer. Ik ben zelf een Corel & Hotlavafan en doordat de warmere temperaturen op komst zijn kies dan voor zachte stoffen die ademen.

Wil jij ook een leuke outfit die helemaal bij je past? Mail me dan:info@sheisonline.nl

Corel Senstive kleding

 

Hotlava kleding hoogzomer