Happy Easter – Dokter Rossi

Schermafbeelding 2015-04-03 om 14.26.38

Happy Easter

She is online dr.rossi

Room dr.Rossi

 

Vandaag goede op goede vrijdag herdenken de christenen kruisging en dood van Jezus op de heuvel Golgotha nabij de stad Jeruzalem, maar ik denk vandaag aan twee bijzondere bedrijven die mij urenlang hebben geholpen met een probleem Telefoons & ICloud. Sinds een aantal maanden loop ik bij een psycholoog die ik, persoonlijk mijn eigen DR.ROSSI genoemd heb naar “de”(Psycholoog dr,Rossi ) uit de serie Gooische Vrouwen. Ik ben bij haar terecht gekomen op advies van mijn dokters assisente Myriam Mir Candela. Jij hebt een psycholoog nodig met een bak vol ervaring zei ze…, nou dat klopt helemaal…!Deze psycholoog heeft mij zo veel geleerd maar vooral door anders naar dingen te kijken, “Om me niet meer te ergeren maar te verbazen”!! Pas het ook eens toe het werkt echt…! 14 jaar vechten als je niet binnen de protocollen van deze maatschappij past  “met twee zeldzame ziekten”. Sarcoidose en klassiek Turmersyndroom waar tevens nog heel veel onderzoek naar moet worden gedaan, heeft mij geestelijk en lichamelijk zo aangedaan waardoor mijn spieren (de draaglast heeft mijn draagkracht te ver overschreden)…en stress persoonlijk mij heeft aangedaan. Daarom mag ik alleen nog maar dingen doen die geen meer “stress” opleveren..!!!

Apple Fans

Apple Support

Best lastig want gisteren werd ik op mijn nieuwe Iphone 6 (wat een geweldig toestel is) gebeld door een aardige meneer die een kamer wilde reserveren in onze B&B  maar tegelijkertijd werd Emma, mijn dochter die ook net een andere Iphone heeft, ook gebeld…door dit zelfde nummer!! Uhhh….. En binnen no time waren al onze telefoons via de Cloud gekoppeld…. ! We begrepen er helemaal niets van …maar besloot me niet te ergeren maar me te verbazen en ging op weg naar Anjema Schneiders in de Baanstede. Bij dit servicepunt leg je uit wat eraan de hand is en wat je nodig hebt en krijg je de service die je nodig hebt. Pien, een leuk mens trouwens heeft alle sim kaartjes gecheckt en alles goed overgezet en zag aan mij dat ik er helemaal mee aan was…maar ook zei kon helaas het Cloud verhaal niet oplossen….! Dan maar APPLE SUPPORT bellen….  2.uur 27 heeft dit grapje geduurd maar alles is inmiddels opgelost en er moest een CEO aan te pas komen om onze familie phones /ipads / clouds /ID enz enz los te koppelen. Geen stress zeiden ze wij zorgen ervoor dat alles opgelost gaat worden. Nou geweldig zeg…! Ik was al gek op mijn APPLE maar nu smaakt het naar meer///!

 

Schermafbeelding 2015-04-03 om 14.23.36

Anjema & Schneiders Auto Elektro