Fashion – Extreem dunne modellen binnenkort verleden tijd of toch niet?

FullSizeRender 3 30.000 meisjes hebben in Frankrijk te maken met het ideaal beeld om zo Skinny mogelijk te zijn.


Model in shape
 is de eerste wat een modellenbureau graag met je wil bereiken voordat je geboekt gaat worden. Een gezond lichaam begint namelijk bij je juiste voeding en aangepaste sportactiviteiten om een topprestatie in de modellen wereld te kunnen leveren. Laura Koning staat zoals jullie al eerder hebben gelezen sinds een paar weken onder contract bij een nieuw modellen bureau Starsystem.comDit internationale modellen bureau werkt met professionals die Laura en ons ( the Guardian ) de juiste tips & tools geven op het gebied van eten –  drinken en sporttraining en dit op een zorgvuldige manier gaan uitvoeren. Zij delen de kennis en ervaring en zorgen voor een professioneel portfolio. Sinds kort is er een nieuwe wet van kracht omdat de meeste High fashion modellen EXTREEM DUN zijn en dit beeld verleden tijd gaat worden!!

Starsystem.Holland is het nieuwste scoutingsbureau van Starsystem.com, gevestigd in Arhnem dat er  persoonlijk voor zorgt dat modellen gezond, slank en de unieke looks hebben op de lange termijn voor de modellenbureaus over de hele wereld. Het is belangrijk dat modellen in de Fashion Industrie goed moeten eten zonder honger te lijden, in het bijzonder voor jonge meisjes die modellen toch als een stijlicoon zien. Er is een enorm Anorexia probleem dat veroorzaakt wordt door de beeldvorming in de mode industrie. In de puberteit gebeurt er zoveel met je lichaam en een slechte eetgewoonte belemmert de ontwikkeling van het lichaam. Wist je dat er alleen in Frankrijk al 40.000 mensen aan deze ziekte lijden waarvan 90 % een tiener is! Dit moet echt stoppen!!

Model worden eisen Foto ‘s van Laura zonder Make up.


Wil je ook model worden
dan zijn dit de eerste foto’s die moet moet maken en opsturen naar een erkend modellenbureau zodat ze een goed en duidelijk beeld van je hebben. Er zijn altijd bepaalde richtlijnen van maten Borst 90 Taille 60 en Heup 90 met een lengte van vanaf 1.74 waaraan je minimaal aan moet voldoen. Modellen mogen sinds kort niet minder dan 55 kilo wegen, anders krijgen de modellenbureau’s flinke boetes opgelegd. Marjolein Vreeke, moeder van model Robin Holzken ( Fresh Model Management ) heeft bijvoorbeeld een speciaal programma ontwikkeld voor modellen met tips en oefeningen om prachtig in shape te komen. ModelsInShape is de naam van haar website. Laura heeft haar eigen personal trainer in Purmerend (Michael van Halderen van Wellnessproficenter). Hier kun je ook een aangepast trainingsprogramma volgen als je dit wilt.

Vinden jullie het leuk om Laura Koning  te volgen ? We zullen je zoveel mogelijk via deze blogsite – Instagram van Laura Koning op de hoogte houden van de ins & outs over voeding, sport en haar activiteiten om Op Eigen Kracht de top te bereiken!

With love Laura & Silvia