Full House by Bed & Breakfast Oud Quadyck.

Het is alweer een jaar geleden dat Olivier & Sophie uit Frankrijk, de eerste gasten waren van bed & breakfast “Oud Quadyck” en onze eerste tryout was. Dan realiseer ik mij dat een jaar eigenlijk zo ontzettend snel aan ons voorbij gaat. Vele gasten verder uit alle werelddelen die genieten van de prachtige omgeving en belevenissen en onze foto’s erg waarderen die wij voor ze maken rondom Amsterdam. We attenderen ze vaak op een rondje wandelen van Kwadijk naar Hobrede en leveren prachtige plaatjes op. Deze paasdagen verblijven bij ons gasten die 30 jaar geleden vanuit de Nekkerweg zijn verhuisd naar Santa Barbara Californie USA en bezoeken hun familie en vrienden in de buurt. Lieve enthousiaste mensen die elke morgen verrast worden met een overheerlijk onbijt van manlief Wim.

Zeg nou zelf….Unieke plaatjes toch?

 

 

 

Deze prachtige foto is gemaakt met mijn  IPHONE 6 op de Durkweg Kwadijk/Hobrede.
Deze prachtige foto is gemaakt met mijn IPHONE 6 op de Durkweg Kwadijk/Hobrede.
Violen in pot van Berghroos Bloemisten Wormeplein in Purmerend
Violen in pot van Berghroos Bloemisten Wormeplein in Purmerend
Overnachten op de boerderij in een blokhut bij de familie Beentjes is een aanrader.. ! Een geweldige familie  die keihard werken om het iedereen naar het zin te maken.
Overnachten op de boerderij in een blokhut bij de familie Beentjes is een aanrader.. ! Een geweldige familie die keihard werken om het iedereen naar het zin te maken.
Pluk de dag want niemand beloofd je morgen.
Pluk de dag want niemand beloofd je morgen.
Bed & Breakfast Ouq Quadyck gelegen in het hart van Kwadijk.
Bed & Breakfast Ouq Quadyck gelegen in het hart van Kwadijk.
Heerlijke thee van Suez is elke keer weer een smaakbeleving.
Heerlijke thee van Suez is elke keer weer een smaakbeleving.

      

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com