Amsterdam – Kwadijk Bed & Breakfast “Oud Quadyck”

We zitten alweer in de tweede week van april en de natuur staat op knappen, heerlijk s’morgens wakker worden in een geweldig bed met de fluittonen van de vogels, een geweldige ontbijtservice en serene rust… !Dat is hoe de meeste gasten hun verblijf in Bed & Breakfast “Oud Quadyck”ervaren. Misschien is dit wel kleinste B&B van Noord Holland, maar alles wat je nodig hebt zit er in en ons voornaamste doel is dat je geniet van alle andere dingen die het leven mooi maken zonder dat je iets mist….!

We zijn ontzettend blij met zoveel boekingen en onwijs leuke gasten die we al hebben leren kennen sinds we open zijn in 2014. We geven  graag tips & tools van de leukste adressen in de buurt. Kennen jullie “Your little black book” al? Een geweldige blogsite over alle hotspots in Amsterdam...! Zo hoef je zelf nooit te zoeken naar een bijzonder restaurantje of winkel.. Want als zij het niet weten is het er gewoon nog niet!!

Of weet ik toch nog iets wat zij nog niet weten.. Partyboot MS De Jordaan...voor € 70,00 p.p kun je echt op zijn Amsterdams genieten van een 3 gangen diner incl drankjes en een avond vol entertainment voor jong en oud, bedrijven, feesten en partijen.

 

Ik hoop dat jullie weer genieten van deze mooie tips en tot gauw,

Liefs Silvia