Easter looks

 

Dit weekend is het weer Pasen en voor mij is dit altijd een leuke feesttijd. Naast het heerlijke brunchen en het eieren eten is het ook weer een nieuw seizoen wat aanbreekt. Vroeger mocht ik ook altijd mijn nieuwe zomer kleding aandoen met Pasen en dit voelde altijd erg goed. Helaas is het weer niet altijd even mooi, maar kun je met mooie make-up toch een lente gevoel bij jezelf creëren.

Dus voor deze week begin ik met het bespreken van de make-up:

Om te beginnen vind ik dat je nooit te veel foundation of dikke oogschaduw bij jezelf moet opdoen. Mijn favoriete uitspraak is dan ook: Make-up helpt je met jezelf mooier te maken, maar het mag je nooit veranderen. Het moet je gezicht helpen stralen.

Voor Pasen heb ik gekozen voor een lichte look. Pastel tinten zijn vaak mooi als oogschaduw en dit wekt ook niet de indruk dat je erg veel make-up op hebt. Verder is een wimper-kruller altijd een mooi begin om even je wimpers extra volume te geven met daarna een klein beetje mascara om het af te ronden. Daarna nog even een licht roze blush over je wangen. Let op: Teveel wordt niet mooi. Je kan erg snel te veel blush op doen, dus even blazen nadat je de blush op je kwast hebt gedaan helpt daarbij. Daarna nog even een nude-lippestift of gloss om het af te maken en je bent klaar voor je brunch! Tip: Kan je toch geen afstand doen van foundation? Neem dan een BB cream en gebruik niet te veel. Dit is ook iets beter voor je huid. Een concealer kan ook wonderen doen.

Visagist Dominika Swietlik

Visagist Dominika Swietlik fotograaf Hans Mooijer

Hieronder wat foto’s ter inspiratie:

Visagist Dominika Swietlik fotograaf Hans Mooijer

Visagist Dominika Swietlik fotograaf Hans Mooijer