De week – Waterlandziekenhuis

 

 

Zeldzame ziektenfondsIk loop al heel wat jaren mee in de wereld van de gezondheidszorg. In mijn eerdere blogberichten lees je waarom wij zo vaak in ziekenhuizen komen!  In ruim 14 jaar hebben wij ongeveer 650 keer diverse ziekenhuizen bezocht en het einde is nog niet in zicht…! De artsen noemen me inmiddels een echte ervaringsdeskundige maar ik noem het eerder een assistant arts!!! Ik ben de rode draad in de communicatie tussen alle specialisten en instanties. Ik kan er een dik boek overschrijven maar dat ga ik niet doen! Wat ik wel ga doen is bloggen over de artsen en hun team waar ik persoonlijk blij van wordt. Waarom leg ik je hieronder uit.

Deze keer is dit het team van dermatoloog Dr.Kemperman, van het Waterlandziekenhuis, daar waren we vorige week en wat een ongelofelijke aimable man en wat een leuk poli-team. Bij aankomst werden we al vriendelijk te woord gestaan en omdat hij een half uur uitliep met het spreekuur zei de assistente: ga anders lekker even een kopje koffie drinken in de hal en dan bel ik je op als je bijna aan de beurt bent…! Ik viel bijna flauw…en zei tegen haar dat dit echt uniek is ..!Eenmaal aan de beurt bij de arts werden de handelingen uitgevoerd en bespraken we de opties en werden er ook weer nieuwe afspraken ingepland….. en in goed overleg geregeld…omdat we 2 afspraken achter elkaar gepland wilde hebben. Heerlijk hier hou ik zo van…meedenkende mensen!

Vandaag kwamen we weer op deze afdeling Dermatologie van het WaterlandZiekenhuis en werden we weer naar alle tevredenheid leuk en correct geholpen. Niets was teveel en de arts belde zelf even met het instituut of de behandeling daar gedaan kon worden en hoe te handelen i.v.m de intake en de vergoedingen. Gewoon meedenken met de patienten….en zo worden mijn ziekenhuis bezoeken minder beladen en zwaar. Ik werd hier zo blij van dat ik ze getrakteerd heb op een chocoblok Merci!! Persoonlijk geef ik deze afdeling Dermatologie een dikke 10.