She is online is geen ……site!

 

 

Schermafbeelding 2015-02-21 om 15.25.13

She is online De leukste webwinkel van Nederland

She is online De leukste webwinkel van Nederland

Schermafbeelding 2015-03-03 om 22.02.19Ik ben werkelijk flabbergasted …hoe vaak en snel She is online gevonden wordt…! Het is eigenlijk best komisch want veel mannen die op She is online googlen denken namelijk dat She is online een Sexsite is en krijgen we dan ook regelmatig via Skype de nodige verzoeken om contacten te leggen met best aardig uitziende mannen….!! We hebben inmiddels de Skype naam veranderd….. De meeste bezoekers en dat zijn gelukkig vrouwen komen ook nog steeds uit Nederland, maar ik sta versteld hoeveel mensen mijn blogberichten lezen en de website She is online.nl bezoeken. Online sales is niet meer weg te denken in deze versnelde economie die weer herstellende is en met het Nieuwe fashion zomerseizoen voor de deur is het team van She is online.nl De leukste webwinkel van Nederland met Personal Styling Service er weer helemaal klaar voor… en ziet de website er weer up to date uit. Komend weekend wordt er lente weer voorspeld dus laat je inspireren door de site of onze personal shoppers.

 

Schermafbeelding 2015-03-03 om 17.52.19

 

 

Een gedachte over “She is online is geen ……site!

  1. Rectificatie
    Silvia Koning is voor mij heel erg, belangrijk omdat zij mijn personal shopper is. Ik vertrouw haar blind en zeker betreft mijn kleding naar kantoor. Ik krijg zoveel complimenten en dat maakt mij sterk en heel erg zichtbaar. Natuurlijk zijn er meer factoren die mee spelen maar eerste indruk…… Thanks Silvia

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.