Model staan voor Erwin Olaf

Laura with Erwin Olaf Key Hole

Laura with Erwin Olaf  for Key Hole

Modellenwerk

Het is geen zeldzaamheid: slanke tot magere schoonheden in advertentiecampagnes. Volgens mij zorgen deze vrouwen juist niet per se voor een betere verkoop van het geadverteerde product omdat de meeste mensen zich niet kunnen reflecteren aan een model dat er te mager uitziet. Zou er ook een modellen bureau bestaan voor Modellen die niet extreem mager zijn maar wel super fotogeniek zijn en maten hebben die passen in de wereld van nu?

Ooit heb ik in een opwelling een foto opgestuurd van mijn dochter Laura en haar vriendin Megan naar Paparazzi Model Management in Amsterdam, naar aanleiding van een uitzending van De wereld draait door (super programma trouwens en een mooi platvorm voor jonge talenten) waar Saskia de Brauw haar comeback in de modellen wereld maakte. De volgende dag worden we terug gemaild of we een afspraak konden maken. Al snel volgden er een aantal testshoots van Laura en binnen en 2 maanden later had ze een 3 jarig contract getekend. Als snel kwamen er opdrachten voor haar binnen en in 2013/2014 heeft met geweldige fotografen en visagisten mogen werken.Toen ze door Paparazzi werd gebeld of ze model wilde staan voor Erwin Olaf twijfelde ze moment…..En is het resultaat prachtig geworden. Laura traint bij Wellness Profi Center in Purmerend om haar lichaam in een gezonde conditie en in shape te houden. In januari 2015 hebben we in goed overleg afscheid van Paparazzi Model Management genomen. Paparazzi zit in het High Fashion segment dat voornamelijk met opdrachtgevers werken die met modellen willen met een bepaalde heupmaat of een bepaalde schoenmaat! Daar valt Laura buiten…!

Inmiddels is ze weer gescout en gaan we binnenkort persoonlijk het gesprek aan met dit bureau en zal ik jullie op de hoogte houden of deze schoonheid een mooie toekomst tegemoet gaat zien.

 

Liefs van een proudmom.