Sarcoidose – Gerard Kemkers

Zeldzame Ziektendag

Je zal het maar hebben een zeldzame ziekte zoals Sarcoidose, eigenlijk is er maar een woord voor: Onbeschrijfelijk! Het is aan niemand uit te leggen wat deze ziekte met je doet en wat het voor jezelf en je omgeving betekent. Elke dag worstelen met het feit dat het er is, soms lijkt weg tegaan en weer terugkomt op momenten dat je denkt dat het goed met je gaat….!Vandaag laat ik een filmpje zien van mijn “Gerard Kempkers” gemaakt door Mart Smeets voor de NOS. (Klik op de link onder de foto voor dit filmpje). Gerard en ik  zijn allebei in de derde maand van 1967 geboren en hebben dezelfde passie ambitie en gedrevenheid maar moeten elke dag leren omgaan het het feit dat we deze ziekte hebben. Onze hersenen draaien overuren om de pijn niet te voelen maar in het lichaam gebreuren er zoveel vreemde dingen..het is af en toe net een horrorfim. Stress is een killer en daarom proberen we zo positief mogenlijk in het leven te staan en probeen om er het beste van te maken. Want het kan altijd erger….Het enige verschil dat er is, is dat Gerard de acute vorm en ik de chronische vorm heb. Zijn rust vind hij in de Dolemieten en ik op Ibiza. 

Schermafbeelding 2015-03-08 om 16.05.33

http://nos.nl/artikel/2023476-gerard-kemkers-van-zwabbervoet-tot-succestrainer.html

 

Rust vind ik in de heuvels van San Jose

1461774_669533343080621_1436870890_n

 

Steun het zeldzame ziektenfonds –  Sarcoidose  – She is mine.

We zijn blj met elke donatie of bestelling!