De creatiespiraal – Natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid

“Het is mijn taak om de werkelijkheid zichtbaar maken”

Het is vandaag 1 april, en zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer zo zijn mijn wensen en verlangens om kunst maken met een boodschap een voorbode van hetgeen ik later dit jaar in het openbaar kan gaan realiseren.

Zoals fruitbomen en groentegewassen over precies die kwaliteiten beschikken die ze in staat stellen de eigen soort te creëren, zo beschikken mensen, waaronder dus ook ik met de achternaam LINDEBOOM, over precies die kwaliteiten om eigen wensen en verlangens te kunnen realiseren. Tijdens mijn Go with the flow reizen naar Ibizaleerde ik meer over filosofie door  focus & creativiteit.

Schermafbeelding 2018-04-01 om 16.20.52

Art Styling & Photography Silvia Koning  – Ibiza makes me stronger

Everything you need to make your ideas come to life is photo editing, change your eyeposition, focus on design and a this PicMonkey who followed me. It was never so easy to feed my creative beast.

Ibiza werd mijn werkgebied, mijn natuurlijke inspiratiebron om door te gaan en niet op te geven: stiltewerk, positief denkwerk, strategiewerk, netwerk, echtwerk & emotie werk. Eilanden zijn  voor mij een plek voor bezinning & bewustwording geworden.

Ontspannen   – Wensen – Verbeelden. In dit deel van mijn creatieproces was ik alleen met mezelf en was ik in stilte bezig – Stiltewerk dus.

DSC09707.jpg

Als het hart goed klopt gaat het kruis je omarmen.

Uiten – Onderzoeken – Plannen. In deze periode ging ik op zoek naar ingrediënten, onderzocht ik de plekken en de mensen waar ik mijn dromen kan realiseren – Netwerk dus. Ik begon plannen te maken, beslissingen te nemen en te handelen naar eigen kunnen. Het grensgebied van denken voelen en doen – Strategie bepalen dus. Handelen, volharden en ontvangen waren voor mij de moeilijkste dingen naast alle medische zorgen, maar daarmee maakte ik wel echte waarde zichtbaar – Echtwerk dus.

DSC00060.jpg

Laat me leven…Harry

Ontvangen – Waarderen – Ontspannen. Hier begon het allemaal mee en eindigt het creatie proces. Ik heb het ongewenste geïncasseerd en laat het nu los. Ik ontvang het gewenste , ga genieten en deel binnenkort mijn werk – Emotiewerk dus. Ik ontwikkelde dus  blijkbaar een strategie om productief te blijven werken en ga volgende week op reis naar Ibiza om het project ” Hout van mij” van Moordvrouw Harry af te kunnen sluiten. Ik zie mijzelf als een onderzoeker, een spiritueel leraar – een motivator – een trainer – een omdenkconsulent – een vakdocent – of te wel een happinez therapeut….met de naam dr.Rossi 2.0

DSC09776.jpg

“Spreken is zilver schrijven is goud”

Dank zij de Regenbooggroep mag ik mijn Kunst binnenkort gaan exposeren en laat ik iedereen waar ik mee te maken heb gehad anders naar precies hetzelfde kijken. Als mensen je afwijzen moet je ze er gewoon bij betrekken.

                              “Als je nergens in gelooft haal je nooit het einde”

Vrijwel iedereen heeft het wel eens meegemaakt waar je zo hard voor gewerkt hebt en je jezelf door alle pijngrenzen heen hebt gezet, maar als je werk eenmaal zichtbaar maakt van wat je doet, maakt dit je vanzelf een wijzer, rijker en gelukkiger mens.

DSC00091.jpg

Hostmanship is all we need!

Samenvatting: Als jouw leven een zorgcirkel is, wat doe je dan?’

Silvia Koning – Lindeboom helpt organisaties naar precies hetzelfde te leren kijken. Hoe? Met alleen maar feiten te laten zien.  Ze vertelt tijdens de expositie over haar levenservaringen in een de reis van een zorgcirkel. Haar story – telling gaat over “Geboeid zijn door Hart & Longen”, het verlies van haar zaak, het overleven als nugger en opzetten van een platform voor mensen met een achterstand tot de maatschappij en over de manier waarop mensen eenzijdig worden behandeld en weg worden gezet als lastig & irritant. Zo kreeg ik te horen van de gemeente ambtenaar dat ik mezelf maar moest gaan verkopen! Er werd niet actief gekeken naar mogelijkheden om gebruik te maken van bijvoorbeeld scholing, een werk ervaringsplaats of sociale activering, maar weggezet als een dame van lichte zeden.

Bronnen: Gemeente Edam Volendam 

 Happinez en De creatiespiraal 

Lokatie :

Volendam    – Kwadijk – Ibiza   – Menorca  – Texel – Sylt – Schiermonnikoog

With Love Silvia Koning – Lindeboom