HETWERKT.ONLINE

Het Pluspunt van HETWERKT.ONLINE

  • Winnaars geven nooit op en mensen die opgeven winnen nooit!

Wat dit platvorm uniek maakt zijn “de mensen”. De mensen die licht , mogelijkheden & kansen zien. Als zelfstandige ondernemers weten wij alles over ondernemen op eigenkracht, over de voor & de nadelen en handelen met zorgen en ouderschap. Adoratie naar vrijheid begint gewoon bij jezelf. Het is een verzameling dromen door een vrije geest. Het maakt niet uit wat je achtergrond is..iedereen die wil zelfstandig wil werken past binnen dit platvorm en is van harte welkom. Only Friends zullen we maar zeggen maar dan net even anders. Het is een Privilege daar waar nodig met eerlijkheid en transparantie. Je kunt naast een piloot komen te staan …dan weer naast een kapster of naast meneer de architect. Sommige kunnen veel geld hebben maar daar gaat het hier niet over. Het gaat om de vrije geest en niet om de macht van de graaicultuur. Het gaat over ambitieuze mensen die werken vanuit passie, motivatie en ontwikkeling. IMAGINE

 

DSC00091

 

HETWERKT.ONLINE mensen zijn levensgenieters. Het gaat er niet op welk diploma ze hebben maar hoe ze hun klanten behandelen. Daar worden ze op geselecteerd en gewaardeerd. Elkaar iets gunnen is dan ook een norm. Een aandeel hebben in elkaar. Zzp’ers zijn vaak goede vakmensen maar dat maakt iemand niet automatisch een goede ondernemer. Ik heb het gevoel dat iedereen die hier aan mee werkt gelukkig en bovenal positief ingesteld is. Ze klagen niet en veroordelen anderen ook niet! Er komt veel op je af als zelfstandig ondernemer en sommige lopen vast praktische zaken. Het team van HETWERKT.ONLINE verbind & mensen en ondersteund ze daar waar nodig is.

 


Minder Bekend

Bedrijven die te veel commissie rekenen zijn kennen we allemaal.  Handelen in mensen noem ik dit. Dit platvorm is zoveel meer dan dat. Het is ontzettend veelzijdig en iedereen heeft een goed bestaan aan als je doet wat er van je verwacht wordt. Doe iets! De spirit moet de drijfveer zijn en niet het geld en daarom is het minder bekend.

1467358_10152424378838065_1914045087_n-1

Cartoon Carlos Perez

Vrijer leven

Je hebt in de basis niet veel nodig om je goed te voelen. De rijkdom zit hem in je gezondheid. Het tempo in je leven wordt een stuk lager en de kwaliteit van leven wordt door de verbinding van dit platvorm veel hoger.

Leuke dingen doen met je familie en vrienden geeft je ruimte om te ontwikkelen. HETWERKT.ONLINE is gericht op service. Je zult een vrijer leven ervaren door niet elke dag hetzelfde te doen. Je leeft veel bewuster en positiever. Dit alles maakt je onafhankelijk en gelukkig!

Persoonlijk Succes keert alleen uit als je werkt op eigen kracht! Het is maar hoe je kijkt! Ik vind het een gewoon een Nobel streven om alle mensen te laten stralen en the good vibes rollende te houden.

 

Een gedachte over “HETWERKT.ONLINE

  1. Pingback: Toeval of Niet? “Ik geloof in het lot”! | She is online Lifestyle Guide

Reacties zijn gesloten.