Bloggen als hobby verrijkt je leven!

Ik snap waarom Bloggen & Vloggen helemaal hot is, maar ik moet er niet aan denken als het mijn beroep zou zijn. Waarom schrijf ik hier vandaag over? Omdat ik tegenwoordig dagelijks wordt belaagd met emails en linkedin uitnodigingen van mensen die ik totaal niet ken en die van alles van me willen. Nee nee nee dat wil ik niet. Het is een gewoon een hobby…niet meer en niet minder….! Laat dat duidelijk zijn. De gekste bedrijven willen samenwerken maar in mijn beleving is bloggen als business een keiharde strijd om “kijkcijfers” …..! Bloggers die voor het geld bloggen zijn vaak nichebloggers, gericht op een specifieke markt bijvoorbeeld over mode, food, games of reisblogs. Ik ben gewoon maar een lifestyle hobby freak die schrijft als placebo…om persoonlijke redenen. Ik blog over van alles en nog wat … Gewoon om mijn hoofd leeg te maken vanwege mijn ziekte Sarcoidose. Door discrapantie  functioneren hoofd en lichaam niet meer samen. Life sucks sometimes….maar ik heb me er inmiddels bij neergelegd.

imgres.jpg

De film The Vow is een echte aanrader….en ik herken mezelf er wel een beetje in. De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.

Voor mij is bloggen een innovatieve manier om een Orginazed Mind te krijgen, mijn leven verrijkt en creatieve vrijheid biedt. Ik vind het leuk om een ambassadeur zijn die zichtbaar is, informeert, stimuleert, signaleert en een schakelfunctie kan zijn voor anderen. Een ambassadeur met verschillende petten op zal ik maar zeggen. Dat is waar mijn nu mijn kracht ligt. Een aantal mensen zullen me maar gek vinden maar dat kan ik dit tegenwoordig rustig naast mij neer leggen.Een leven vol met Moments of Impact hebben mijn leven drastisch verandert maar ga er tegenwoordig op andere manier mee om…gewoon omdat ik typetje 2 ben.

Mijn motto: Wat houdt mij bezig, wat houdt jou bezig en wat kan ik er aan doen om het voor ons nog prettiger te maken is een hoofddoel geworden. Ik volg ook een aantal andere Sarcoidose collega’s die met hetzelfde probleem zitten en tegen dezelfde dingen aanlopen en dan merk je dat internet een mooi medium is en je niet de enige bent…die een lijf heeft wat niet meer past bij het hoofd..! Een soort Tinder maar dan anders…..voor chronisch zieken, haha! Ik zie schoonheid tegenwoordig in simpele dingen door fotografie en dat maakt je leven een stuk mooier en creatiever.

DSC04953

Deze schilderijtjes krijgen binnenkort ook weer een mooie bestemming. Ze zijn niet te koop..! Dr Rossi heb ik ook een kunstwerkje gegeven als dank voor haar werkwijze.

Ze mailde me dat ze lang naar het kunstwerkje gekeken heeft en dat er veel op te zien,te lezen, aan te beleven is en dat een enkel kleurig dun cirkeltje zich verplaatst zich als ze de lijst beweegt. En dat ze er een symboliek in ervaart: ook in mijn kunstwerkje zit len dat is …Letterlijk ” beweging”.

FullSizeRender 4

 

Nou dat was het weer voor vandaag..geniet van je dag en ik ga me even terugtrekken door de hittegolf in Nederland te ontwijken….!

DSC05079

Bed for my friends.

Terwijl ik mijn pc afsluit krijg ik een melding van Local Guide dat deze foto, genomen in Canada/ Revelstoke inmiddels al 175.275 keer bekeken is…! Dus wil je wel bloggen en vloggen voor geld maak dan mooie foto’s…zie het resultaat. Deze foto is gemaakt met mijn Sony Cyber Shot Hibride.HX 300

Revelstoke Canada

Uitzicht vanaf de dam in Revelstoke

Liefs Silvia