Onthaasten op Ibiza!

Onthaasten op Ibiza.

Voor je lichaam en geest zorgen is een investering. Maar je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is! 


We zijn namelijk knettergek aan het worden. Prive en zakelijke activiteiten vloeien anno 2016 ongemerkt in elkaar over en heeft iedereen het druk.. druk en nog eens druk. De meeste doen alsof ze alles nog onder controle hebben maar als ik diep in hun hart kijk weet ik inmiddels dat dit een illusie is. Stress is steeds vaker de oorzaak van veel medische en psychische klachten omdat we allemaal bijdragen aan de ontwikkeling van onszelf en dus ook de wereld. Ieder mens heeft talenten gekregen om aan deze levenstaak invulling te geven maar vaak gebruik je er te weinig!!

Ga je mee met mij op reis naar Ibiza dan laat ik je de leukste plekjes van het eiland zien en ontdek je waar jouw talenten liggen. Ze liggen dichterbij dan je denkt! Na vier dagen kom je met een andere kijk op het leven terug….!

LESS IS MORE!

Lijkt het jouw een goed idee en wil je meer informatie hierover, mail dan naar info@sheisonline.nl – onderwerp: Onthaasten op Ibiza. 

With Love Silvia