Onthaasten op Ibiza!

Onthaasten op Ibiza.

Voor je lichaam en geest zorgen is een investering. Maar je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is! 


We zijn namelijk knettergek aan het worden. Prive en zakelijke activiteiten vloeien anno 2016 ongemerkt in elkaar over en heeft iedereen het druk.. druk en nog eens druk. De meeste doen alsof ze alles nog onder controle hebben maar als ik diep in hun hart kijk weet ik inmiddels dat dit een illusie is. Stress is steeds vaker de oorzaak van veel medische en psychische klachten omdat we allemaal bijdragen aan de ontwikkeling van onszelf en dus ook de wereld. Ieder mens heeft talenten gekregen om aan deze levenstaak invulling te geven maar vaak gebruik je er te weinig!!

Ga je mee met mij op reis naar Ibiza dan laat ik je de leukste plekjes van het eiland zien en ontdek je waar jouw talenten liggen. Ze liggen dichterbij dan je denkt! Na vier dagen kom je met een andere kijk op het leven terug….!

LESS IS MORE!

Lijkt het jouw een goed idee en wil je meer informatie hierover, mail dan naar info@sheisonline.nl – onderwerp: Onthaasten op Ibiza. 

With Love Silvia

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com