Wonen in “Water-land”

Soms denk ik echt aan verhuizen…..!!Wonen in Water-land…verruilen voor wonen in in “Zonnig – land”…….! Ik blijf maar dromen zal ik maar zeggen…..!

DSC_4880 2

Black sheep family uit Landsmeer.

De onderstaande foto’s heb ik afgelopen maandag 25 april..2016 gemaakt terwijl ik op weg was naar de Fotoacademie. Ik moet veel oefenen volgens mijn leraar en moet er….minimaal 10.000 uur in stoppen want dan kan ik het pas echt goed volgens het boek “De vierde dimensie”!!!

DSC_4888 3

“De Duikster”

Waarom ik de onderstaande foto heb gemaakt heeft 2 redenen: De eerste: is een weergave van het weer tijdens de eerste dag van de voorjaarsvakantie in Nederland. Regen… regen en nog eens regen…. en dat terwijl we juist zon en een duik in het frisse water nodig hebben om even af te koelen en alle zorgen even te vergeten of om weer nieuwe energie op te doen door lekker buiten kunnen zijn…..in of om het water!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Tentoonstelling Ibiza 2007

De tweede reden is dat ik eindelijk antwoordt heb gekregen op mijn vraag die mij al een tijdje bezig houdt. In mijn blog Waar ben je nu gebleven……? vroeg ik of mensen wisten waar dit onderstaande kunst werk naar toe is gegaan? Dit prachtige kunstwerk heb ik 2007 voor het eerst gezien op Ibiza en vastgelegd met mijn camera omdat het mij zo inspireerde….!Maar het jaar daarop kon ik haar niet meer terug vinden….wie ik er ook naar vroeg…niemand kon mij er een antwoordt op geven, totdat ik begin april weer even terug was op dit mooie eiland. Ik stelde de vraag aan Karin (zij komt al 30 jaar op dit geweldige eiland) en zij vertelde me dat dit beeld destijds er lag vanwege een tentoonstelling op het eiland en dat het bovenstaande beeld ” De Duikster”van dezelfde kunstenaar is…afkomstig is.Haar naam is Niki de Saint – Phalle. De meeste van jullie zullen wel weten waar ze staat…maar elke keer als ik er langs rij moet ik er even naar kijken en krijg ik weer kippenvel op mijn armen!!!!.maar gelukkig is mijn mysterie na negen opgelost…!

PICT0085 2

Tentoonstelling Ibiza 2007

Toeval….? Nee toeval bestaat niet!!!

Nou ik ga weer verder met leren en oefenen met mijn mooie Camera en hoop natuurlijk dat je me blijft volgen….!

With Love,

Silvia