Ibiza 2016 – Things you must do

DSC04363

RACO IBIZA STREETVIEW @Rafael

Hallo trouwe volgers, we zijn weer terug van een geweldige reis naar Ibiza en ohh wat was het weer fijn om te genieten van de schoonheid, de rust, de mooie baaitjes, lekker eten & drinken. Elke dag gezonde lucht inademen is echt een cadeautje….. met een temperatuur van ongeveer 22 graden. Ibiza is een compleet ander eiland in het voor en na seizoen. Al moet ik zeggen dat het wel steeds drukker wordt op het eiland en het daardoor een beetje ten onder gaat aan zijn eigen succes. Maar dat mag de pret niet drukken. Hier voel ik me pas echt thuis….en is op dit moment de camera mijn grootste vriend…. en ga ik dus veeeel foto’s maken. 

IBIZA | DE MOOISTE PLEK OP AARDE

Schermafbeelding 2016-05-14 om 23.41.03.png

Eivissa|Ibiza Stad

Huis huren Ibiza Viste es Vedra

Bed for friends Vista Es Vedra

DSC04564

Even chillen beneden op het strand Cala Codolar in een tuniek van Hot-Lava

Het huis waar wij al jaren in mogen verblijven ligt op een van de mooiste plekjes van Ibiza met uitzicht op de magische rots ES VEDRA en is een “bed for friends”.

Vista Es Vedra Made by Silvia Koning

Es Vedra

Ibiza Es Vedra. Made by Silvia Koning

Es Vedra

Zoals gewoonlijk hou ik jullie weer op de hoogte over de leukste plekjes waar ik de afgelopen tijd weer ben geweest.

Things to do Ibiza

La Torre |Cap Negret

Hostel la Torre is niet alleen een geweldige plek als je er even met z’n twee op uit wil,  het eten is geweldig, het uitzicht fenomenaal en ook bij een zonsondergang krijg je er kriebels van in je buik…Adembenemend Gewoon...!Dit pension ligt vlakbij San Antoni heeft 17 kamers en er is overal gratis Wifi. De bediening is ontzettend vriendelijk. Ook kun je bij dit pension fietsen en/of auto’s huren…kortom een ideale plek om te chillen. Kijk voor meer informatie op hun website of klik hier om eenvoudig te reserveren.

La Torre Cap Negret Ibiza.jpg

Hostel La Torre Ibiza

Oeps, dat was ik bijna vergeten….ze serveren heerlijke desserts……!!!

DSC05105

RACO IBIZA| San Rafael Ibiza

RACO IBIZA SAN RAFAEL

RACO| Ibiza

 

RACO IBIZA, deze parel ligt in het hart van Ibiza. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen…ben je hier een week op dit eiland huur dan ook voor een week een auto. Tuurlijk zijn er mensen die alleen op het strand willen liggen maar dan zie je te weinig van dit mooie eiland. Er zijn volop auto’s te huur en het hoeft echt niet duur te zijn. Hoe fijn is het als je kunt hoppen van plek naar plek….in de flow van je leven want dan mis je niet de leukste hotspots  van het eiland. Raco rules: Adults Only en op zondag’s hebben ze familiedag en is iedereen van harte welkom!

Verblijf je hier langer dan een dag laat je dan eens heerlijk masseren door SOHAM, je komt als herboren terug.

Yoga Ibiza .png

Soham Seeds of Light Ibiza

DSC04978 2.jpg

God Bles Ibiza @ Raco

 

RACO IBIZA.jpg

Raco Ibiza – Slippers van Hot-Lava

 

El Chiringuito@ Es Cavellet Salinas

DSC03808.JPG

Mijn favoriete automerk “Land Rover” moest toch even op de foto. Wat mij op viel was dat er ontzettend veel vrouwen rond rijden in een Land/ Range Rover…Maar Ibiza blijkt ook een vrouweneiland te zijn heb ik horen zeggen.

El Chiringuito Es Cavelet Ibizajpg.jpg

Beach El Chiringuito  Ibiza

Overdag zijn de gezellige stranden van het eiland een super place to be om te relaxen,te zonnen of om af en toe een een duik te nemen in de azuur blauwe zee maar wil je gewoon lekker genieten van een luie middag op het terras of gebruik maken van de ligbedden van een trendy Beachbar en geld speelt niet echt een rol bezoek dan eens Beachclub El Chiringuito. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en als ik de website bekijk zijn ze vast op zoek naar horeca kanjers. Je kunt een CV sturen naar work@elchiringuito.com. Besef wel goed dat je ook ergens moet slapen….! Daar hebben ze in IBIZA niet zo goed over nagedacht…..! Er is een groot tekort aan woonruimte voor horeca personeel en mensen in de verpleging!!!

HOTSPOT NUMMER ONE | SLUIZ IBIZA SHOP

 

Sluiz Ibiza Santa Gertrudis.jpg

Laura| Model staan voor Sluiz

In deze winkel verkopen ze alleen de meest gekke vormen van kunst….waar ik dol op ben! Design is so simpel, thats why it is so complicated.

 

Z.jpg

De leukste winkel van het eiland

ANGELS SHOP| Santa Gertrudis

Deze winkel ligt in het hart van Ibiza en vrouwen worden er helemaal gek…..en veranderen in kraaien, me to…! Het een van de shops waar je binnenstapt je hart dus sneller van gaat kloppen en je geen keuzes kunt maken….want vrouwen willen gewoon alles ….! Genetisch bepaald volgens mij.

DSC04335.jpg

Angels Ibiza Santa Gertrudis

Angels Ibiza Santa Gertrudis.jpg

Prachtige winkel met hippe items, poncho’s van Manos en sieraden en de leukste gadgets.

 

DSC05080.jpg

Love these shoes @ Angels Ibiza

 

LA PETIT TABLE |Santa Gertrudis

Onder het motto “new hotspot in town” bezoeken we La petit Table en ligt in het hart van Santa Gertrudis. Onder het genot van een biertje van de tap, bekijken we de menukaart van dit nieuwe restaurant. De eigenaren die al een zaak hebben in Parijs hebben de gok gewaagd en zijn op Ibiza een tweede zaak begonnen en het ziet er geweldig uit

Le petit.jpg

La Petit Table Ibiza

COCOQ |IBIZA 

Cocoq Ibiza

COCOQ Ibiza

Ook bij deze winkel gaat mijn hart sneller kloppen en lijkt een beetje op Loods 5 maar dan in het klein.  Met unieke meubelstukken en accessoires van onder andere Tom Drag kun je je huis helemaal in tropische sferen om toveren. De winkel ligt aan de drukke hoofdweg naar Sant Eulalia.

Zo dat was het weer voor vandaag…ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn blog Things to do @ Ibiza en bedank ik al die lieve mensen op dit prachtige eiland voor de medewerking en verwennerijen…….!

Kamer met uitzicht Ibiza.JPG

Vista Es Vedra.

Being a little weird.png

Being a little weird is just a natural side -effect of being awesome! Just like me!

GOD BLES IBIZA

With love Silvia

Ik ben benieuwd naar je reactie!