Nieuwe Buren|Droomhuis Te koop

image008

Nieuwe Buren | Wordt dit uw droomhuis

Huis te koop

Droomhuis te koop aan de Mijndensedijk 61 in Nieuwersluis.

 

Een paar weken geleden werden wij door Peggy Rolvink van Searchmate gebeld met de vraag of wij het landhuis van haar en haar man Anthony in Nieuwersluis willen Stijlen & Fotograferen. Mijn eerste reactie was….Nieuwersluis, of all places ….waar ligt dit in hemelsnaam? Nog nooit van gehoord…! Nou zegt Peggy vol enthousiasme..dit pittoreske dorpje is buitengewoon gezellig en ligt op zo’n 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi en staat op Landgoed Vecht & Schans. Winkels, restaurants en scholen zijn vlak bij in de buurt en als je wilt varen op de Vecht dan huur je gewoon even een bootje bij Sloepen verhuur Ariadne.

Kom gewoon eerst eens even gezellig koffie drinken in onze familie keuken dan kun je het huis zien…. en dat gebeurde!
De rit vanuit Kwadijk er naartoe was al een beleving op zich. Nadat we op de A2 de afslag Vinkeveen namen reden we Loenen aan de Vecht binnen richting Nieuwersluis….! Ik merkte dat ik steeds langzamer ging rijden…Wat is het hier mooi zeg…! Eenmaal bij het huis aangekomen viel mijn mond werkelijk open….!

 

Landelijk wonen onder de rook van Amsterdam

Landhuis aan de Mijndensedijk 61 Niewersluis

Een bestemmingsweg zorgt voor stilte midden in het hart van Nederland.

WoW wat een gave plek en wat een prachtig huis. Waarom ga je hier in godsnaam weg? Na het verliezen van een aantal dierbaren op jonge leeftijd en in een hele korte tijd, ging de knop om ze zei …Ik wil weer gaan reizen maar nu met mijn gezin! Net zoals vroeger! Gelijk heb je….! je hebt maar een leven en haal eruit wat erin zit.!

Maar waarom vraag je ons? Nou ik ken jullie nu al een tijdje en volg jullie blog op de voet en met heel veel plezier ..en volgens mij zijn jullie twee toe aan een nieuwe toekomst en zijn hier super geschikt voor…! Wij hebben het veel te druk met andere bezigheden dus laat het me maar weten of jullie het willen doen…..!

Nieuwe toekomst
Nou daar hoefden we eigenlijk niet zo lang over na te denken….we zijn altijd met styling bezig, dat zit gewoon in ons bloed. Laten we dit aannemen…..en het is meteen een mooie oefenopdracht voor mijn Fotostudie…..maar we hadden wel een eis….?
“Ons vertrouwen dat het goed komt”, en je er niet mee bemoeien…..en dat deden ze…!

Want een goede voorbereiding is volgens ons het halve werk. En een opgeruimd huis en zorgt automatisch  voor betere foto’s. Te vaak worden er huizen onpersoonlijk en clean gefotografeerd en volgens mij mag je uiteraard gewoon zien dat er mensen wonen en dat het gezelligheid uitstraalt….dat voel je meteen.

Dit is onze kijk op hoe je een huis  kunt laten zien aan toekomstige bewoners.

De woonkamer

Dit landhuis beschikt over een zeer ruimtelijke woonkamer (3.30 m. hoogte); hoog, licht en rondom in het groen. Een grote (gas) open haard is te realiseren en alle aansluitingen voor muziek, data en zonwering zijn aanwezig. Solide ramen met roede verdeling, openslaande deuren naar de royale patio tuin, een zeer ruime familiekeuken s, trap naar de kelder (30m²) en onder de gehele woning secundaire opslagruimte.Sfeervol wonen aan de Mijndense dijk 61

De woonkamer met uitzicht op de prachtige tuin

Woonkamer Mijndenste dijk

De keuken 

DSC04168

De keuken

DSC04167

De keuken is de centrale plek voor familie en vrienden

Schermafbeelding 2016-05-21 om 14.23.54.png

Bovenverdieping

 

DSC04172.JPG

DSC_4950

Wonen en werken aan huis is toch een droom van iedereen!

DSC_4958

Heelijk de kids van school halen met de bakfiets

DSC_4946

Kantoor of praktijkruimte aan huis.

image010 3.jpg

Wonen huis te koop in Nieuwersluis

Achterzijde landhuis en tuin

De tuin ligt op het zuidwesten gelegen 16 x 15 meter en op het bordes staat een lange eettafel waaraan herlijk gegeten en nagetafeld kan worden tot in de late uurtjes.

DSC04188

Bordes met heerlijke lange eettafel

DSC04029.JPG

Muur met verborgen schat

Huis te koop.jpg

Zijaanzicht landhuis

image011

Indeling collage

 

DSC04020

 

DSC04145

Masterbedroom

DSC04132.JPG

Wordt u binnenkort de eigenaar van dit nieuwe huis?

DSC05105

Met de huidige rente standen voor de langere termijn is dit unieke landhuis een super investering.

DSC04068.JPG

 

Huis te koop Nieuwersluis.png

Nieuwersluis Nederland

Kijk voor meer informatie en het berekenen van je maandlasten op Funda.nl/ Mijndensedijk 61 Nieuwersluis

Vragen?

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben, belt u dan gerust dit telefoonnummer: 0031 51567150 Peggy Rolvink of Makelaarskantoor Gerro de Boer Makelaardij & Taxaties

Er is een ook een LIMITED EDITION brochure beschikbaar en is mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van www.zuiver.nl   www.sheisonlinelifestyleguide.com  www.12design.nl Leeuwenkamp 4×4.

Ik hoop dat jullie het leuk  hebben gevonden …en als je ooit je huis wil verkopen of gewoon eens een nieuwe look geven? Laat het ons dan weten via info@sheisonline.nl of bel 0031651494388

With Love

Wim & Silvia

Bed & Breakfast Booking.com

Home is were your heart is!!

 

2 gedachten over “Nieuwe Buren|Droomhuis Te koop

Reacties zijn gesloten.