Opheffing / Lappendag She is online vanaf 5,00!!

Lieve mensen,

Ons hele huis staat vol bloemen..mega veel cadeautjes en wijn…voor Wim (de postbode kan de kaartjes niet in een keer door de bus krijgen) en wat een mensen zijn er vandaag geweest. Dank jullie wel. We hebben voor morgen ook nog speciale lappendag broekjes in de maten 36 tm 46 voor  5,00 te koop. Ik zit wel op een stoel en de “dokter” komt tussendoor even de hechtingen uit mijn been halen maar we krijgen net zo als vandaag weer hulp van geweldige vrienden en ook  van de klanten….die zo op hun manier ook elkaar weer adviseren…! Ook onze showroom poppen zijn op zoek naar een nieuwe baas die ze met veel liefde gaat aankleden.

2 Prachtige etalage poppen... te koop
2 Prachtige etalage poppen… te koop

Liefs en kom gezellig ook als is het een dubbel gevoel.

Maar ik ben veel blijer met mensen die met veel plezier stralen met mijn laatst tips en tools.

Liefs Silvia en haar geweldige team

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com

3 reacties op ‘Opheffing / Lappendag She is online vanaf 5,00!!

 1. Lieve Silvia ,

  Ben heel blij met mijn mooie pak ,en krijg leuke reacties ,
  Als je tussen alles nog een waterval top in mijn maat zwart vind wil je die dan bewaren voor me , het was zo druk en wilde ruimte maken voor de andere ,
  Ondanks moeilijk voor jouw en je gezin was het een gezellig zweertje

  Gaan nu eerst een weekje weg ,

  Liefs Tilly

  Like

Reacties zijn gesloten.