Gekleurd Leven

Inspiratie uit Canada...! Dit prachtige kleurrijke land met een geweldig aanbod van dieren in de vrije natuur

Inspiratie uit Canada…! Dit prachtige kleurrijke land met een geweldig aanbod van dieren in de vrije natuur

Post

Vanmorgen kwam Wim met de krant en de post…! Ik kan niet of nauwelijks lopen vanwege een ernstige ontsteking aan mijn spieren bij mijn heup en moet veel liggen en slapen en als ik wakker ben lig ik te kleuren….(nieuwe hobby zal ik maar zeggen…)! Bij het openen van de post zitten er weer prachtige kaarten voor me bij…met bijzonder verhalen….en hou het ook deze keer weer niet droog. Mensen die me via het blog volgen weten een beetje hoe en wat maar de mensen die dat niet zijn horen het nieuws over het stoppen van de webshop & Personal Styling Service vaak via via….! Een officiële mail is nog niet verstuurd naar de klanten omdat we maandag pas echt definitief weten of de formule ook daadwerkelijk verkocht is. De Opheffings uitverkoop van de bestaande voorraad gaar wel gewoon door…! Super Sale met kortingen van 70 & 80 %. De website is inmiddels OFFLINE en daar kan niet meer op besteld worden.

Leerzaam

Het bijzondere aan mijn blog vind ik dat mensen schrijven dat ze het ook eerzaam vinden, zich er ook wel in herkennen en ook merken hoe lastig is het om alle ballen hoog te houden. We leven in een prachtige tijd maar ook een moeilijke tijd, maar gezond zijn is toch echt de grootste gratis rijkdom. Daar kunnen mensen die niet of nauwelijks ziek zijn zich geen voorstelling van maken. Ik kreeg altijd zoveel energie van mijn klanten maar de energie verdelen maar als je regelbureaucratie je helemaal leegt trekt is niet vol te houden. Ik was altijd gek op de column  van prof. Bob Smalhout die schrijft in een van zijn laatste collumn dat Nederland is geworden. Nou dat is soms zeker zo. Het land wat aan de ene kant gigantische royale gebaren maakt door zonder enig probleem miljoenen uitgeeft aan projecten waar velen hun vraagtekens al bij hadden gezet voor dat ze in gebruik zijn genomen om over de werking ervan nog maar niet te praten. En dat er op kleinburgerlijke wijze wordt beknibbeld op zaken die mensen regelrecht in het hart treffen. De beruchte Tussen de wal en het schip verhaal. Wat is soms slecht gesteld in Nederland en het ergste is dat we er weinig aan kunnen doen en dat je het maar moet accepteren. Helemaal als je hier dubbel mee te maken hebt. Ik moet luisteren nu naar mijn binnenste en laat de buitenwereld even voor wat hij is..ik noem het maar een gekleurd leven.

Een lieve klant schreef:

De wereld is mooier met Jou…..!

Een lieve klant schreef:

Zie jezelf als een wijzere want dat mag je gerust van jezelf zeggen. En ik denk dat menigeen het masker zou willen afzetten en het anders zou willen maar (nog) niet durft. Jij durft het en het zal niet altijd makkelijk zijn maar de innerlijke rust en wijsheid die je ervoor terug krijgt is onbetaalbaar.

Ik heb de wijsheid niet in pacht maar ik heb zelf in de periode van mijn rug, een aantal stapjes ervaren en moeten leren en het heeft me veel gebracht. Ik hoop dat jouw gezondheid als je hier verder in bent vooruit zal gaan, wat ook bij mij is gebeurd.

Ik zal je ontzettend missen qua kledingaankopen en adviezen maar dat lost zich wel weer op en ik heb nog zoveel in de kast !! Ik zal nog jaren je kleding dragen en hierdoor aan je denken. En ben door jou ook creatiever geworden en dat gaan we nu gewoon toepassen. Belangrijkste is nu jullie gezondheid.

Lieve Silvia, Je bent en blijft een voorbeeld voor velen. Ik hoop dat jullie gezondheid eens mee gaat zitten en dat jullie in rustiger, mooi, vaarwater terecht komen !!

Ik kom als het wat beter met je gaat je eens opzoeken.

Sterkte en beterschap en blijf genieten van je mooie gezin  !!

Lieve mensen...onwijs veel dank voor jullie support en prachtige verhalen.

Lieve mensen…onwijs veel dank voor jullie support en prachtige verhalen.

She is clothed in strength & dignity

She is clothed in strength & dignity

Liefs Silvia

Een gedachte over “Gekleurd Leven

  1. Lieve Silvia,

    De hartelijke groeten vanaf ons vakantie adres in Spanje. Bedankt voor je uitnodiging maar ik ben er niet bij. Ik hoop dat je heel goed verkoopt en dat je toch met een goed gevoel dit boek kunt sluiten. Persoonlijk vind ik het ontzettend jammer dat je gaat stoppen ( niemand kan mij beter adviseren dan jij!) maar ik begrijp het heel goed. Ik vind het ontzettend stoer dat je niet meer tegen de stroom inzwemt maar dat je je vanaf nu met de stroom mee laat drijven. Er komen vast hele mooie andere dingen op je pad. Heel veel liefs Martine

    Ps. Ik las laatst nog een mooie tekst; Als er slechte dagen komen is het kostbaarste bezit de herinneringen aan de goede dagen

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    Like

Reacties zijn gesloten.