Inner Voice

 

I am Creative

Chill out On the beach
Chill out On the beach

Van elke dag online naar ongeveer een keer in de week online en dat is best even schakelen maar ik ben niet van de aardbodem verdwenen hoor. Gewoon even andere dingen aan mijn hoofd… ! Deze week ben ik creatief geweest door op oude stofjes te gaan tekenen. Even geen mensen, geen prikkels, geen telefoon alleen maar luisteren naar mijn INNER VOICE.

Inner Voice
Inner Voice

 

Bless You
Bless You
I Am Rebel
I Am Rebel
Auw....
Auw….

FullSizeRender 5

 

Laat me alleen.....
Laat me alleen…..
Inspiratie land Ibiza
Inspiratie

 

Soms ben ik aan de grond genageld....
Grounded
Zo krijgt mijn oude jas toch nog een tweede kans.
Zo krijgt mijn oude jas toch nog een tweede leven.
En soms hoop ik op een wonder.
En soms hoop ik op een wonder.

FullSizeRender 6Geniet van jullie dag….
Liefs Silvia

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com