Inner Voice

 

I am Creative

Chill out On the beach
Chill out On the beach

Van elke dag online naar ongeveer een keer in de week online en dat is best even schakelen maar ik ben niet van de aardbodem verdwenen hoor. Gewoon even andere dingen aan mijn hoofd… ! Deze week ben ik creatief geweest door op oude stofjes te gaan tekenen. Even geen mensen, geen prikkels, geen telefoon alleen maar luisteren naar mijn INNER VOICE.

Inner Voice
Inner Voice

 

Bless You
Bless You
I Am Rebel
I Am Rebel
Auw....
Auw….

FullSizeRender 5

 

Laat me alleen.....
Laat me alleen…..
Inspiratie land Ibiza
Inspiratie

 

Soms ben ik aan de grond genageld....
Grounded
Zo krijgt mijn oude jas toch nog een tweede kans.
Zo krijgt mijn oude jas toch nog een tweede leven.
En soms hoop ik op een wonder.
En soms hoop ik op een wonder.

FullSizeRender 6Geniet van jullie dag….
Liefs Silvia

Categorieën HOMETags
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close