Experience Offroad – Eiland van Maurik

Vandaag… zondag 19 april 2015 staat in het teken van de Experience Offroad klanten dag van Leeuwenkamp 4 x 4 uit Purmerend. Zij hebben deze fantastische mooie dag in het Eiland van Maurik georganiseerd samen met 4 geweldige 4X4 instructeurs en het volledige Leeuwenkamp 4 x 4 team met onder leiding van Power vrouw Francien Bredewout. Vorig jaar zijn wij in het bezit gekomen van dit geweldige “luxe werkpaard”…De Landrover Discovery 3 HSE….!Het is een auto waar je op kunt bouwen  en die je moet vertrouwen zoals Bastiaan Schoon ons destijds vertelde toen hij de technische snufjes van de auto aan het uitleggen was… Jaja dacht ik nog …eerst zien dan geloven….Nou zei Francien Bredewout..wacht maar tot je mee gaat rijden als we onze speciale Offroad Experience dag..! En niets is gelogen en hebben we geleerd dat dit type auto’s het werk voor je doet, als jij maar de juiste knopjes indrukt en je bezig houdt met het sturen….en vertrouwd op je auto. Er zaten best heftige stukken tussen waar we overheen of doorheen moesten, en raakte we er maar niet over uitgepraat met z’n allen…! Zelfs de weergoden hadden goede moed…Ik zal jullie wat prachtige foto’s laten zien en wie weet rijden er straks nog meer Land Rover & Range Rover addicts mee in deze amazing Tour in het prachtige landschap vlakbij Tiel. Voor de middag kregen we instructies en uitleg en na de heerlijke lunch mochten we zelf onder begeleiding gaan rijden.

 

DSC00083

Leeuwenkamp 4×4 uit Purmerend

Allen de lokatie was al geweldig....Eiland van Maurik.

Allen de lokatie was al geweldig….Eiland van Maurik.

DSC00069

EVM19.nl

EVM19.nl

Trotse dames die de stap hebben gemaakt om over de heuvels te rijden door te vertrouwen op de auto...!

Trotse dames die de stap wagen om over de heuvel te rijden door te vertrouwen op de auto…!!

Zo stijl was het....!!!

 

DSC00149
DSC00152 DSC00075

DSC00066

Heerlijk genieten in het zonnetje…na een geweldige dag.DSC00111

 

DSC00077

Geweldige instructeur

DSC00140 DSC00139

 

 

DSC00093

DSC01213

Dogs loves cars like these….!

DSC00074 2

Dank je wel Rene voor deze mooie bijzondere dag.

DSC00071

Power vrouw Francien Bredewout dressed in een vest van Ibiza People.

 

Ontzettend veel dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt…We hebben genoten..van deze mooie dag.

Ben jij al klant of sta je op punt om een USED 4X4 bij Leeuwenkamp aan te schaffen? Dan opent er een nieuwe wereld voor je die Offroad Experience by Leeuwenkamp heet.

I Love my Landrover