Kick Start – With Rens Kroes 


Afgelopen zaterdag was het geweldig weer om er even op uit te trekken en hebben de nodige power fruit voorraad ingeslagen op de markt in Amsterdam Noord. De marktdagen zijn altijd op woensdag, vrijdag & zaterdag en de volendamse notenkraam in de Van de Pekstraat heeft een groot assortiment met zaden en bessen die we nodig hebben voor onder andere de nieuwe manier van eten. Vorige keer hebben jullie al kennis gemaakt met Laura, zij staat sinds enige weken onder contract bij StarSystem.com en is op dit moment druk bezig  met het volgen van een trainingsprogramma in combinatie met Healty Food & Drinks. Modellen moeten nou eenmaal goed eten maar wel “gezond” in combinatie met water, sport en een goede nachtrust.

Laura zelf volgt al een tijd een aantal Nederlandse modellen en haar grote Nederlandse voorbeeld is natuurlijk “Doutzen Kroes”. En sinds kort volgen we ook haar zuster Rens, die een super leuk boek ( Kick Start) heeft uitgegeven met leuke recepten en tips & tools over “healty food”.

Nou ik kan je zeggen het is gewoon ff schakelen en anders met je lichaam bezig zijn maar ik moet zeggen ..het werkt verslavend…! Gezond eten is te koop maar je moet er wel ietsje meer voor betalen!

Prachtige tulpenbakken sieren de staat in de Van de Pekstraat in Amsterdam Noord.

Prachtige tulpenbakken sieren de straat in de Van de Pekstraat in Amsterdam Noord.

Edit

Doutzen & Rens Kroes

Prachtige Powervrouwen

laatste Boek van rens Kroes

Laatste Boek van Rens Kroes

Laura Koning

A beautifull skin begins with a beautifull body.


 

 

Elke morgen maakt Wim een heerlijk gezond ontbijt voor haar en zus Emma klaar en een speciaal lunch pakket voor mee naar college. Van de week hebben ze samen de “breakfast cake gebakken “.. Ik moet zeggen dat ik het er een beetje vreemd uit zag zien toen het uit de oven kwam maar het smaakte meteen naar meer…! En bekijk hier het recept en resultaat. Lees meer over de recepten op de site van Rens.

Koop een bakje van deze heerlijke goji bessen of mix wat heerlijk is in de yoghurt als een tussendoortje! En binnenkort (opening 28 april) kun je in Brasserie SmaaQt in de Van de Pekstraat Nr 79 genieten van biologische koffie gezonde broodjes en groene Smoothies.

   Amsterdam Noord is Hot….!

SmaaQt Amsterdam

En dan zie je in een keer een van de mannen van Brasserie SmaaQt voorbij rijden…..! Trending topic…

Kleding: Laura

Fotograaf David Dijkhoff

Kleding: SmaaQt

She is online styling